Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Eesnäärme vibraator - puutevaba orgasm

Tänu oma anatoomilisele kujule sobitub see ideaalselt mehe keha vastu ja stimuleerib tugeva vibratsiooniga mehe G-punkti, eesnäärme.

Rohkem infot

1178/00

59,90 €


-65%

20,97 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Tänu oma anatoomilisele kujule sobib see ideaalselt mehe kehale ja stimuleerib tugeva vibratsiooniga mehe G-punkti, eesnäärme.

     

    Kas sooloseksiks või partneriga mängimiseks, anatoomiliselt täiusliku kujuga anaaldildo sisestatakse pärakusse ja stimuleerib seal vibratsiooniga eesnääret. Samal ajal surub see ka pärakule, päraku ja munandite vahelisele kohale, mis on meeste jaoks täiendav, väga erogeenne koht.

     

    Eesnäärmestimulaatorid on spetsiaalselt kujundatud eesnäärme ja P-punkti stimuleerimiseks P-punkt on "meeste G-punkt", mis asub umbes 5-7 cm päraku sissepääsu taga ja tekitab meie eesnäärmestimulaatoriga stimuleerituna anaalorgasmi. Võimalik on isegi "käedeta orgasm".

     

    Stimulaator veenab oma unikaalse kujuga, mis stimuleerib eesnäärme võimsalt. Tänu oma erilisele pinnale on meie stimulaatorit väga lihtne sisestada.

     

    Efekti intensiivistamiseks ja veelgi tugevamate orgasmide saavutamiseks soovitame meie libestusainet RUSHTIME, mis mõjub otse eesnäärmele.

     

    Lihtsamaks sissetungiks sobivad meie Aquameo (veepõhine) või Alpha Male (veepõhine pluss päraku lõõgastavad ekstraktid) libestusained. Hügieeniline puhastamine on kõige parem sooja vee ja meie mänguasja puhastusvahendiga VERYCLEAN.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Materjal: ABS ja kvaliteetne silikoon, sametiselt pehme pinnaga, ftalaadivaba
    • Mõõdud: Sisestatav pikkus u. 12 cm, 15 mm kuni max. 32 mm läbimõõt.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Le plug anal est fort !

    Le plug anal est fort ! Ce n'est pas le seul jouet que j'ai mais je le préfère. Le prix est super. Si vous n'avez pas connu des massages de l'anal , vous serez pour une surprise. Vraiment un régal !

    • 0 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Prostata Vibrator

    Die Verarbeitung ist äußerst hochwertig und auch die Größe des Vibrators passt mir sehr gut. Das Material ist sehr angenehm, samtweich und die Form ist absolut anatomisch. Einen Orgasmus erreicht man(n) quasi auf Knopfdruck.

    • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Eesnäärme vibraator - puutevaba orgasm

    Eesnäärme vibraator - puutevaba orgasm

    Tänu oma anatoomilisele kujule sobitub see ideaalselt mehe keha vastu ja stimuleerib tugeva vibratsiooniga mehe G-punkti, eesnäärme.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: