Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Eesnäärme stimulaator alates Alphamale

Eesnäärme orgasmi saladus peitub selles ainulaadses eesnäärme stimulaatoris! Diskreetne, mugav ja erilise kujuga, mis spetsiaalselt masseerib eesnäärme, on saanud meeste seas ülemaailmselt tõeliseks lemmikuks. Eesnäärme stimulaatorit on lihtne sisestada ka algajatele, eriti koos meie libestusainega.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Eesnäärme orgasmi saladus peitub selles ainulaadses eesnäärme stimulaatoris! Diskreetne, mugav ja erilise kujuga, mis spetsiaalselt masseerib eesnäärme, on saanud tõeliseks lemmikuks meeste seas kogu maailmas. Eesnäärme stimulaatorit on ka algajatel lihtne sisestada, eriti koos meie libestusainega.

    Tänu oma erilisele kujule avaldab eesnäärme stimulaator survet täpselt seal, kus see tõeliselt hea tunne on. Eesnäärmestimulaatorit on ka lihtne sisestada, nii et isegi algajad ei ole sellega ülekoormatud.

    Anatoomiliselt täiusliku kujuga alus tagab ohutuse ja mugavuse. Tänu sellele spetsiaalsele alusele imbub eesnäärmestimulaator end ise tuharate vahele. Seega saate eesnäärme stimulatsiooni seadet kasutada diskreetselt ööpäevaringselt või öösel magamise ajal ja lasta end hellitada. Parim osa on see, kui hommikul ärkate üles! Selle ilus, ülipehme ja õmblusteta kvaliteetse silikoonist valmistatud pind tundub lihtsalt hämmastav. Tänu kõigile nendele eelistele libiseb eesnäärmestimulaator nagu võluväel paari tilga libestusainega pärakusse. Väike Analforte spray, mis lõdvestab pärakut, muudab sisestamise veelgi lihtsamaks.

    Valige suuruste S, M ja L vahel ja leidke endale sobiv suurus:

    • Suurus S (algajatele): Pikkus u. 84 mm, läbimõõt u. 28 mm
    • Suurus M (edasijõudnutele): Pikkus u. 97 mm, läbimõõt u. 33 mm
    • Suurus L (professionaalidele): Pikkus u. 109 mm, läbimõõt u. 38 mm


    Spetsiaalse kujuga anatoomiline alus tagab, et eesnäärmestimulaator püsib kindlalt pärakus kogu päeva ja ei libise paigast. Kuid kõige parem on selle eesnäärmestimulaatori väike "pea" ja täiuslik kumerus. Need kaks detaili on uskumatute eesnäärme orgasmide võti. "Pea" tabab täpselt õiget kohta (nn. naudingu punkt) ja tekitab nii intensiivse tunde, et see lööb teid vaimustusse. Õrn kõverus kohandub ideaalselt sisemise anatoomiaga ja tagab maksimaalse mugavuse, samal ajal kui te naudite täielikku eesnäärme stimulatsiooni. Nende põhiomadustega ei ole see eesnäärme stimulaator lihtsalt seksimänguasja - see on asendamatu vahend ülima rahulduse ja hingematva eesnäärme orgasmi saavutamiseks!

    Valige suuruste S, M ja L vahel ja leidke endale sobiv suurus. Suuruse S pikkus on umbes 84 mm ja läbimõõt umbes 28 mm, suuruse M pikkus on umbes 97 mm ja läbimõõt 33 mm ning suuruse L pikkus on umbes 109 mm ja läbimõõt 38 mm, seega on iga mehe jaoks midagi.

    Õige libestusaine ja optimaalne puhastamine:

    Parima võimaliku kogemuse saamiseks meie eesnäärmestimulaatoriga soovitame kasutada meie veepõhist libestusvahendit Aquameo. See spetsiaalselt välja töötatud libestusaine pakub optimaalseid libisemisomadusi, et hõlbustada eesnäärme stimulaatori sisestamist ja tagada meeldiv tunne. Prostatastimulaatorit ei tohiks kasutada koos silikoonipõhiste libestusainetega.

    Pärast kasutamist on oluline eesnäärme stimulator põhjalikult puhastada, et tagada hügieen ja pikendada toote säilivusaega. Kasutage selleks sooja vett, mahedat seepi ja meie spetsiaalset puhastusspreid VERYCLEAN, et eesnäärme stimulaator oleks alati puhas ja valmis järgmiseks kasutamiseks.

    Lisateave:

    • Eesnäärme stimulaator meestele
    • Saadaval 3 suurust S-st L-ni.
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba, ei tohi kasutada koos silikoonipõhiste libestitega.
    • MEO ja Alphamale on MEO registreeritud kaubamärgid.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Zwei Orgasmen, ohne Erfahrung

    Als ich den Prostatastimulator von MEO zum ersten Mal ausprobierte, war ich ziemlich aufgeregt. Ich hatte so etwas (anal) noch nie gemacht, aber es war eine tolle Erfahrung. Nachdem ich ein wenig über die richtige Anwendung gelesen hatte, nahm ich nur ein paar Tropfen Gleitgel und merkte, wie einfach der Stimulator einzuführen war. Er glitt fast von selbst an seinen Platz und fühlte sich super angenehm an.

    Ich entspannte mich und spürte ein inneres Beben, das der Stimulator in mir auslöste. Als ich dann die richtige Stelle getroffen hatte, war das Gefühl einfach unbeschreiblich. Es war, als hätte ich einen inneren Schalter entdeckt, den ich vorher nicht kannte. Und dann passierte es: Ich hatte den ersten massiven Orgasmus, der durch den Stimulator noch verstärkt wurde. Aber es blieb nicht dabei - kurz darauf kam der zweite, genauso intensiv. Beide Orgasmen kamen nacheinander und ich war total beeindruckt von der Wucht dieses Erlebnisses.

    Ich bin wirklich froh, dass ich mich an den Prostatastimulator von MEO gewagt habe und freue mich schon darauf, ihn bald wieder zu benutzen. Es war einfach eine schöne Erfahrung, die ich jedem empfehlen kann, der neugierig ist und etwas Neues ausprobieren möchte.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Feels good

    Feels good, wish there was a bigger size. The shape hits the spot.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Five stars

    Great stimulator my girlfriend figured out how to get it working.. And it made me cum bucket loads

      Hindamine 

      Steigert den Spaß um einiges

      Dieser Prostataplug ist aus einem super angenehmen Silikon gefertigt, welches sehr rutsch und gleitfreudig ist :-)
      Die Prostata lässt sich mit diesem Plug super massieren und steigert den Spaß um einiges :-)

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Molto comodo

      Molto bello, lo puoi tenere 24 ore su 24 non è scomodo

        Kirjutage oma ülevaade

        Eesnäärme stimulaator alates Alphamale

        Eesnäärme stimulaator alates Alphamale

        Eesnäärme orgasmi saladus peitub selles ainulaadses eesnäärme stimulaatoris! Diskreetne, mugav ja erilise kujuga, mis spetsiaalselt masseerib eesnäärme, on saanud meeste seas ülemaailmselt tõeliseks lemmikuks. Eesnäärme stimulaatorit on lihtne sisestada ka algajatele, eriti koos meie libestusainega.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: