Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

ElectraStim

Uudiskiri

KIX elektrostimulatsiooniseade algajatele alates ElectraStim

Uus Pakkumine
  •  KIX elektrostimulatsiooniseade algajatele alates ElectraStim

Kas olete valmis oma päraku, tupe, nibude või muude erootiliste piirkondade elektrifitseerimiseks ja uute naudingute avastamiseks? Siis on ElectraStim KIX ootab teid. Alustage oma seiklust erootilise elektrostimulatsiooni maailmas ja avastage seks tavapärasest kaugemale.

Rohkem infot

3888/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kõigile erootilise elektrostimulatsiooni uustulnukatele ja neile, kes esmakordselt sukelduvad sellesse ainulaadsesse seksuaalsuse vormi, tutvustame järgmist ElectraStim tutvustab KIX elektrostimulatsiooniseadet algajatele. See seade on ideaalne sissejuhatus seksuaalse elektrostimulatsiooni maailma ja see on välja töötatud selleks, et võimaldada elektrilise stimulatsiooni põnevat maailma kogeda lihtsal ja intuitiivsel viisil.

    Kui te ei ole veel seksuaalse elektrostimulatsiooni maailma uurinud, on ElectraStim KIX elektrostimulatsiooniseade on ideaalne sissejuhatus. Selle asemel, et teid keeruliste seadete ja tehnikatega ülekoormata, juhatab KIX teid elektrostimulatsiooni intensiivsuse kaudu uuendusliku, värvipõhise süsteemi abil.

    Pehmetest, jahedatest toonidest kergema elektrostimulatsiooni jaoks kuni soojade, intensiivsete värvideni tugevama stimulatsiooni jaoks, julgustab seade teid kuulama oma tundmusi ja reguleerima stimulatsiooni intensiivsust vastavalt teie isiklikule mugavustasemele. Selline lähenemine eemaldab tõkked ja ebakindluse, mis on sageli seotud esimeste sammudega seksuaalse elektrostimulatsiooni vallas, ning asendab need intuitiivse ja meeldiva kogemusega.

    KIX-i abil saate elektrostimulatsiooni erinevaid tahke ja võimalusi avastada omas tempos. Olenemata sellest, kas soovite nautida õrna stimulatsiooni või söandada elektrilise naudingu intensiivsemat taset, KIX saadab teid õrnalt ja turvaliselt sellesse uude erootiliste avastuste maailma. Laske värvilistel tuledel end juhatada ja avastage erinevaid aistinguid, mis rikastavad teie armuelu erutuse, naudingu ja intiimsusega.

    Sukelduge elektrostimulatsiooni maailma koos ElectraStim KIXiga - täiuslik stardikomplekt elektrifitseeriva naudingu saamiseks seksi ajal!

    Unustage keerulised seadistused ja numbrite segadus! KIX pakub teile revolutsioonilist kogemust, asendades traditsioonilised numbrilised intensiivsuse tasemed intuitiivse värvispektriga. Alustage jahedatest toonidest pehmemate intensiivsuste jaoks ja sukelduge soojemate, rikkalikumate värvide juurde, kui lähete maksimumile. See visuaalne teekond kutsub teid üles eksperimenteerima vastavalt oma tunnetele ja leidma oma isiklikku mugavustaset.

    Funktsioonid, mis inspireerivad:

    • Värviline LED-ekraan: Asendab numbrilised seaded ja võimaldab katsetada tunnetuse järgi.
    • Lihtne ühendus: Ideaalne lihtne sissejuhatus elektrostimulatsiooniga.
    • 5 stimulatsioonirežiimi: Integreeritud programmid pakuvad vaheldust, sealhulgas ainulaadne "Sweep n Keep" režiim, mis võimaldab sagedust ja intensiivsust reguleerida erinevate tunnete jaoks.
    • Sujuv üleminek intensiivsuse tasemete vahel: Ei mingeid ootamatuid ja ebamugavaid hüppeid, vaid sujuvad üleminekud.
    • USB kaudu laetav: tagab kuni 3 tundi tööaega ühe laadimisega ja on keskkonnasõbralik.
    • Kvaliteetne elektrostimulatsiooniseade algtaseme hinnaga: Kvaliteet, mis avaldab muljet, ilma et see lõhuks eelarvet.
    • Valmis koheseks kasutamiseks: Kõik vajalik on juba komplektis olemas.


    KIX kaalub vaid 35 g ja on mõõtmetega 55 mm x 55 mm x 17 mm, mistõttu ei ole see mitte ainult äärmiselt kaasaskantav, vaid tänu oma pehme puutepinnale ka meeldiv käes hoida. Kas üksi või koos partneriga, see väike tehnoloogiaime on teie võti avastamata elektriliste naudingute maailmadesse.

    Kõik, mida vajate, et kohe alustada, on kaasas:

    • 1x KIX elektrostimulatsiooniseade
    • 1x ühenduskaabel
    • 2x isekleepuvad elektripadjad
    • 1x USB-laadimiskaabel
    • Kasutusjuhend (EN, FR, DE, NL, ES)
    • Garantiikaart


    KIX on spetsiaalselt välja töötatud elektroseksi algajatele ja pakub piisavalt võimsust, et saada enamikust meie tarvikutest parim võimalik kasutus. See elektrostimulatsiooniseade on ideaalne sissejuhatus, kui te pole kunagi varem elektroseksi proovinud.

    Kas olete valmis elektrifitseerima pärakut, tupe, nibusid või teisi erootilisi piirkondi ja avastama uusi naudingu kõrgusi? Siis on ElectraStim KIX ootab teid. Alustage oma seiklust erootilise elektrostimulatsiooni maailma ja avastage seks väljaspool tavapärast.

    Rohkem üksikasju:

    • KIX elektrostimulatsiooniseade algajatele alates ElectraStim
    • Ainulaadne "Colour-Phase" LED-ekraan: visuaalne tagasiside, mis muutub vastavalt stimulatsiooni intensiivsusele.
    • Puuteplaadi intensiivsuse juhtimine: Võimaldab intensiivsuse pidevat reguleerimist vaid ühe puudutusega.
    • 5 eelprogrammeeritud stimulatsioonimustrit: Pakub mitmekülgset tundmuste valikut erinevate eelistuste jaoks.
    • Pehme puutepinnaga taskuformaadis: Kompaktne, kerge ja mugav kasutada.
    • Laetav USB kaudu: ca 3 tundi pidevat tööaega (sõltuvalt intensiivsusest).
    • Komplektis: 1x elektrostimulatsiooniseade KIX, 1x ühenduskaabel, 2x isekleepuvad elektripadjad, 1x USB-laadimiskaabel, mitmekeelne kasutusjuhend (EN, FR, DE, NL, ES), garantiikaart.
    • Mõõtmed: 55mm x 55mm x 17mm
    • Kaal: 35g
    • Ohutusalane märkus: Seksuaalne elektrostimulatsioon (e-stim) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusküsimustest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kasutavad südamestimulaatorit või meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates ElectraStim seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim seisab innovatsiooni ja kvaliteedi eest seksuaalse elektrostimulatsiooni (E-Stim) valdkonnas ning on oma loomisest alates teinud endale nime, laiendades pidevalt selles põnevas täiskasvanute meelelahutuse valdkonnas võimaluste piire. Keskendudes tugevalt disainile, tehnoloogiale ja kasutajakogemusele, on tooted ElectraStim tooted pakuvad ainulaadset naudingu ja jõudluse kombinatsiooni, mis meeldib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Tootevalik ulatub algtasemel komplektidest kuni keeruliste seadeteni, mis on kõik hoolikalt loodud, et pakkuda turvalist, nauditavat ja tõhusat kogemust. ElectraStim ettevõte paneb suurt rõhku kvaliteedile ja innovatsioonile, mis kajastub patenteeritud "Flick" tehnoloogias - see on tunnistus tema pühendumusest muuta elektrostimulatsioon isikupärasemaks ja interaktiivsemaks. See pühendumine tipptasemele ja valmisolek ületada tarbijate ootusi muudab ElectraStim oma segmendi juhtivaks kaubamärgiks. MEO.de on ideaalne turustuspartner järgmiste toodete jaoks ElectraStim tänu oma kogemustele kvaliteetsete ja spetsialiseeritud täiskasvanutele mõeldud toodete turustamisel. MEO.de on saavutanud maine oma klientide vajaduste ja soovide sügava mõistmise poolest, millele lisandub vankumatu pühendumine klientide rahulolule. MEO BDSM-pood ei paku mitte ainult laia tootevalikut erinevates kategooriates, vaid paneb ka suurt rõhku haridusele ja teabele, et kliendid saaksid teha teadliku ostuotsuse. Lisaks sellele sobib MEO.de sihtgrupp ideaalselt kokku ElectraStimkuna mõlemad ettevõtted seavad prioriteediks kvaliteetsete ja uuenduslike toodete pakkumise, mis parandavad klientide seksuaalset heaolu ja kogemust. MEO.de lai haare nii internetis kui ka oma väljakujunenud partnerite võrgustiku kaudu tagab, et toodete ElectraStim jõuavad laia ja huvitatud sihtrühmani. Murrangulise tehnoloogia kombinatsiooniga ElectraStim ning MEO.de asjatundlikkus ja pühendumus klientide rahulolule kujutab endast tugevat partnerlust, mis on keskendunud erakordsete ja rikastavate kogemuste pakkumisele oma klientidele. Üheskoos on nad suurepärases positsioonis, et muuta elektrostimulatsiooni maailma revolutsiooniliselt, pakkudes samal ajal erakordset teenindust ja tuge.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Bin begeistert

    Das Produkt hält was es verspicht! Für jeden der am Überlegen ist, ob er sich dieses Gerät anschaffen möchte, kann ich nur sagen. Es lohnt sich richtig.

      Hindamine 

      Brilliant

      Brilliant product, well designed controls and compact but still has lots of features to stay interesting, very good price and exceptional service and quick delivery, very happy

        Kirjutage oma ülevaade

         KIX elektrostimulatsiooniseade algajatele alates ElectraStim

        KIX elektrostimulatsiooniseade algajatele alates ElectraStim

        Kas olete valmis oma päraku, tupe, nibude või muude erootiliste piirkondade elektrifitseerimiseks ja uute naudingute avastamiseks? Siis on ElectraStim KIX ootab teid. Alustage oma seiklust erootilise elektrostimulatsiooni maailmas ja avastage seks tavapärasest kaugemale.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: