Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

ElectraStim

Uudiskiri

ElectraLoop™ alates ElectraStim - reguleeritav metallist munandisilmus elektrostimulatsiooniks

Uus
  • ElectraLoop™ alates ElectraStim - reguleeritav metallist munandisilmus elektrostimulatsiooniks

ElectraLoop™ reguleeritav munandisilmus lubab täiesti uutmoodi erootilist peenise elektrostimulatsiooni. ElectraLoop™ on spetsiaalselt mõeldud suurema peenisega meestele või neile, kes soovivad seda silmust kanda samaaegselt peenise ja munandite ümber, ning selle suurus on reguleeritav.

Rohkem infot

3897/00

saadaval

Rohkem infot

ElectraLoop™ reguleeritav munandisilmus lubab täiesti uutmoodi erootilist peenise elektrostimulatsiooni. ElectraLoop™ on spetsiaalselt mõeldud suurema peenisega meestele või neile, kes soovivad seda silmust kanda samaaegselt peenise ja munandite ümber, ning selle suurus on reguleeritav. ElectraLoop™ on valmistatud mittevenivast metalltraadist ja ühendab endas metallist riistrõnga tunde ja reguleeritava istuvuse mugavuse. Silmus asetatakse ümber peenise võlli ja munandite ning reguleeritakse reguleerimisklambriga.

Seda ühepoolset metallist munandisilmust saab kasutada koos teise ühepoolse elektroodiga ning see avab võimsa erootilise elektrostimulatsiooni maailma masturbatsiooni, eelmängu, suuseksi ja seksuaalvahekorra ajal. Sügav, pulseeriv ja erootiline kipitustunne võib olla isegi piisavalt tugev, et saavutada käevaba orgasm. Kuni 70 mm läbimõõduga reguleeritav ElectraLoop™ sobib enamikule meestele. Parima võimaliku kogemuse saamiseks soovitame kasutada elektriliselt juhtivat geeli, näiteks meie ESHOCKi.

Ühildub enamiku elektrostimulatsiooniseadmetega:

ElectraLoop™ ühildub kõigi elektrostimulatsiooniseadmetega alates aastast ElectraStim ühilduvad. Kuigi ElectraLoop™ on välja töötatud ElectraStim elektrostimulatsiooniseadmete otsese ühendamise jaoks, saab seda meie pakutavate adapterite abil ühendada ka teiste tootjate elektrostimulatsiooniseadmetega.

Kasutamisel on oluline roll hügieenil ja õigel määrdeaine kasutamisel:

Optimaalse hoolduse ja ohutu kasutamise tagamiseks soovitame kasutada meie desinfitseerimispihustit INSTACLEAN, mis on spetsiaalselt välja töötatud ElectraLoop™-i tõhusaks puhastamiseks enne ja pärast kasutamist. Lisaks sellele on meie elektrijuhtiv määrdeaine ESHOCK oluline optimaalse juhtivuse tagamiseks, mis muudab elektrostimulatsiooni kogemuse veelgi intensiivsemaks. Nende kahe toote kombinatsioon muudab elektrostimulatsiooni mitte ainult eriti nauditavaks, vaid ka ohutuks ja hügieeniliseks.

Täpsemalt:

  • ElectraLoop™
  • Maksimaalne läbimõõt: 70 mm
  • Maksimaalne pikkus: 220 mm
  • Ühendus: 2 mm
  • Kaal: 31 grammi
  • Materjal: meditsiiniline 316 roostevaba teras
  • Pooluste arv: 1 (unipolaarne). Ringi lõpetamiseks on vaja teist unipolaarset elektroodi. ElectraLoop™ peab olema ühendatud ElectraStim Stimulaatoriga ühendatud, et kogeda kirjeldatud aistinguid.
  • Kaasas: 1x ElectraLoop™ (reguleeritav metallist munandisilmus), 1x mikrokiust hoiukott, 1x mitmekeelne kasutusjuhend (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
  • Ohutusalane märkus: Seksuaalne elektrostimulatsioon (E-Stim) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusaspektidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kasutavad südamestimulaatorit või meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates ElectraStim seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.




ElectraStim x MEO


ElectraStim e-Stim seisab innovatsiooni ja kvaliteedi eest seksuaalse elektrostimulatsiooni (E-Stim) valdkonnas ning on oma loomisest alates teinud endale nime, laiendades pidevalt selles põnevas täiskasvanute meelelahutuse valdkonnas võimaluste piire. Keskendudes tugevalt disainile, tehnoloogiale ja kasutajakogemusele, on tooted ElectraStim tooted pakuvad ainulaadset naudingu ja jõudluse kombinatsiooni, mis meeldib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Tootevalik ulatub algtasemel komplektidest kuni keeruliste seadeteni, mis on kõik hoolikalt loodud, et pakkuda turvalist, nauditavat ja tõhusat kogemust. ElectraStim ettevõte paneb suurt rõhku kvaliteedile ja innovatsioonile, mis kajastub patenteeritud "Flick"-tehnoloogias, mis on tunnistus selle pühendumusest muuta elektrostimulatsioon personaalsemaks ja interaktiivsemaks. See pühendumine tipptasemele ja valmisolek ületada tarbijate ootusi muudab ElectraStim oma segmendi juhtivaks kaubamärgiks. MEO.de on ideaalne turustuspartner järgmiste toodete jaoks ElectraStim tänu oma kogemustele kvaliteetsete ja spetsialiseeritud täiskasvanutele mõeldud toodete turustamisel. MEO.de on saavutanud maine oma klientide vajaduste ja soovide sügava mõistmise poolest, millele lisandub vankumatu pühendumine klientide rahulolule. MEO BDSM-pood ei paku mitte ainult laia tootevalikut erinevates kategooriates, vaid paneb ka suurt rõhku haridusele ja teabele, et kliendid saaksid teha teadliku ostuotsuse. Lisaks sobib MEO.de sihtgrupp ideaalselt kokku ElectraStimkuna mõlemad ettevõtted seavad prioriteediks kvaliteetsete ja uuenduslike toodete pakkumise, mis parandavad klientide seksuaalset heaolu ja kogemust. MEO.de lai haare nii internetis kui ka oma väljakujunenud partnervõrgustiku kaudu tagab, et toodete ElectraStim jõuavad laia ja huvitatud sihtrühmani. Murrangulise tehnoloogia kombinatsiooniga ElectraStim ning MEO.de asjatundlikkus ja pühendumine klientide rahulolule kujutab endast tugevat partnerlust, mis on keskendunud erakordsete ja rikastavate kogemuste pakkumisele oma klientidele. Üheskoos on nad suurepärases positsioonis, et muuta elektrostimulatsiooni maailma revolutsiooniliselt, pakkudes samal ajal erakordset teenindust ja tuge.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

ElectraLoop™ alates ElectraStim - reguleeritav metallist munandisilmus elektrostimulatsiooniks

ElectraLoop™ alates ElectraStim - reguleeritav metallist munandisilmus elektrostimulatsiooniks

ElectraLoop™ reguleeritav munandisilmus lubab täiesti uutmoodi erootilist peenise elektrostimulatsiooni. ElectraLoop™ on spetsiaalselt mõeldud suurema peenisega meestele või neile, kes soovivad seda silmust kanda samaaegselt peenise ja munandite ümber, ning selle suurus on reguleeritav.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: