Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

ElectraStim

Uudiskiri

ElectraLoops™ Prestige - Reguleeritavad riistarõngad alates ElectraStim

Äärmiselt kõva erektsiooni ja hingematvat stimuleerimist lubavad ElectraLoops™ alates ElectraStimreguleeritavad riistrõngad, mida mehed armastavad. Tänu kvaliteetsetele materjalidele ja reguleeritavale sobivusele pakuvad need riistrõngad ainulaadset kombinatsiooni mugavusest, stiilist ja elektrilisest stimulatsioonist.

Rohkem infot

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Äärmiselt kõva erektsiooni ja hingematvat stimulatsiooni lubavad ElectraLoops™ alates ElectraStimreguleeritavad riistrõngad, mida mehed armastavad. Tänu kvaliteetsetele materjalidele ja reguleeritavale sobivusele pakuvad need kukerõngad ainulaadset kombinatsiooni mugavusest, stiilist ja elektrilisest stimulatsioonist.

    ElectraLoops

    Kukerõngad, mis ei ole mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka esteetilised, on valmistatud paksust kummist (6,5 mm), mis jaotab elektrilise stimulatsiooni ühtlaselt ja suurendab seega intensiivsust. Samal ajal tagab materjal kindla haardumise peenise ümber ja seega kõvema ja kauem kestva erektsiooni - ideaalne ulatuslikeks soolosessioonideks või kirglikeks hetkedeks koos partneriga.

    Tõeliste nautlejate jaoks, kes hindavad lisaks funktsioonile ka disaini, oleme integreerinud CNC-freesitud alumiiniumist valmistatud kvaliteetse reguleerimisklambri. See on saadaval kolmes anodeeritud metallivärvis, mis annab meie ElectraLoops™-le luksusliku puudutuse ja muudab need tõeliseks pilkupüüdjaks.

    Igas pakendis on kaks teie valitud värvi silmust, mis on valmis teie naudingut intensiivistama. Tänu uuenduslikule, reguleeritavale reguleerimisklambrile, mis on valmistatud tugevast, merevee suhtes vastupidavast alumiiniumist, mis on anodeeritud pinnaga nii kaitstud kui ka isoleeritud, suunatakse elektriline stimulatsioon otse sinna, kus see pakub kõige rohkem naudingut.

    Kas asetate mõlemad silmused piki peenist või asetate ühe silmuse ümber peenise ja teise ümber kubeme, ElectraLoops™ "Prestige" pakub teile ja teie partnerile lõputuid võimalusi elektrilise stimulatsiooni kogemiseks. Tänu nende unipolaarsele funktsioonile saate isegi kombineerida ühe silmuse mõne teise elektrostimulatsiooni tarvikuga, et kogeda erinevaid aistinguid. Teie fantaasial ei ole piire!

    Ühildub enamiku elektrostimulatsiooniseadmetega:

    ElectraLoops™ ühildub kõigi elektrostimulatsiooniseadmetega alates aastast ElectraStim ühilduvad. Kuigi ElectraLoops™ on välja töötatud ElectraStim elektrostimulatsiooniseadmetega otseühendamiseks, saab neid ühendada ka teiste tootjate elektrostimulatsiooniseadmetega, kasutades meie poolt pakutavaid adaptereid.

    Täiendavad üksikasjad:

    • ElectraLoops™ Prestige - reguleeritavad peenise rõngad alates ElectraStim
    • Maksimaalne läbimõõt: 60 mm
    • Maksimaalne ümbermõõt: 188 mm
    • Ühendus: 2 mm
    • Kaal: 36 grammi
    • Materjal: 6,5 mm paksune, juhtiv kummi, CNC-töödeldud, anodeeritud alumiiniumist reguleerimisklamber.
    • Pooluste arv: 1 (ühepooluseline). Elektritundlikkuse tajumiseks peavad mõlemad aasad olema kehaga kontaktis.
    • Kaasas: 2x ElectraStim Prestige ElectraLoops reguleeritavad riistarõngad (teie valitud värviga), 1x mikrokiust kotike, 1x mitmekeelne kasutusjuhend (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Ohutusalane märkus: Seksuaalne elektrostimulatsioon (E-Stim) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusaspektidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kasutavad südamestimulaatorit või meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates ElectraStim seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.



    ElectraLoops™-i kasutusjuhend ElectraStim

    ElectraLoops™ on spetsiaalselt disainitud, reguleeritavad peenise rõngad, mis intensiivistavad seksuaalkogemust elektrilise stimulatsiooni abil.

    Mida peaksite teadma enne alustamist:

    ElectraLoops™ on unipolaarne, mis tähendab, et peate kasutama mõlemat silmust või kombineerima ühe silmuse teise unipolaarse elektrostimulatsiooni tarvikuga, et elektriline ahel oleks täielik. Elektrilise stimulatsiooni aktiveerimiseks on vaja ElectraStim stimulatsiooniseadet (müüakse eraldi).

    Ettevalmistus:

    • Veenduge, et ElectraLoops™ ja teie käed on puhtad.
    • Valige endale sobivaima suurusega kukerõngas. ElectraLoopsi™ saab kanda piki peenise võlli või ümber munandikarbonaadi.


    Reguleerige suurust:

    • Juhtige silmuse ots läbi reguleerimisklambri, et avada või sulgeda rõngast ja saavutada täiuslik sobivus. Kummi hõõrdumine metalli vastu takistab libisemist või lõdvenemist.


    Kandke juhtivat määrdeainet:

    • Kandke meie ESHOCKi juhtivat määrdeainet (müüakse eraldi) silmuste siseküljele, et parandada juhtivust ja suurendada mugavust.


    Ühendage elektrostimulatsiooniseade:

    • Ühendage oma elektrostimulatsiooniseadme 2 mm ühenduskaablid alates ElectraStim electraLoops™-i külge.
    • Lülitage elektrostimulatsiooniseade sisse ja alustage madala seadistusega, et suurendada järk-järgult elektrostimulatsiooni intensiivsust.


    Kasutades peenise rõngaid:

    • Eksperimenteerige erinevate asenditega, et välja selgitada, milline teile kõige paremini meeldib. Populaarsed on mõlemad silmused peenise võllile või üks silmus peenise võllile ja teine ümber kubeme.


    Pärast kasutamist:

    • Ühendage ElectraLoops™ elektrostimulatsiooniseadmest lahti ja puhastage neid vastavalt kasutusjuhendile. Kasutage sooja vett ja mahedat seepi või meie INSTACLEAN pihustit.


    Olulised ohutusjuhised:

    • Kasutage ElectraLoopsi™ ainult käesolevas kasutusjuhendis kirjeldatud viisil.
    • Alustage alati madalaima seadistusega ja suurendage intensiivsust aeglaselt.
    • Südameprobleemide või südamestimulaatoriga inimesed ei tohiks elektrostimulatsiooni kasutada.
    • Lõpetage kasutamine kohe, kui tekib ebamugavustunne või valu.




    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim kaubamärk tähistab innovatsiooni ja kvaliteeti seksuaalse elektrostimulatsiooni (E-Stim) valdkonnas ning on oma loomisest saadik teinud endale nime sellega, et on pidevalt laiendanud selle põneva täiskasvanute meelelahutuse valdkonna võimaluste piire. Keskendudes tugevalt disainile, tehnoloogiale ja kasutajakogemusele, on tooted alates ElectraStim tooted pakuvad ainulaadset naudingu ja jõudluse kombinatsiooni, mis meeldib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Tootevalik ulatub algtasemel komplektidest kuni keeruliste seadeteni, mis on kõik hoolikalt kavandatud, et pakkuda turvalist, nauditavat ja tõhusat kogemust. ElectraStim ettevõte paneb suurt rõhku kvaliteedile ja innovatsioonile, mis kajastub patenteeritud "Flick" tehnoloogias - see on tunnistus tema pühendumusest muuta elektrostimulatsioon isikupärasemaks ja interaktiivsemaks. See pühendumine tipptasemele ja valmisolek ületada tarbijate ootusi muudab ElectraStim oma segmendi juhtivaks kaubamärgiks. MEO.de on ideaalne turustuspartner järgmiste toodete jaoks ElectraStim tänu oma kogemustele kvaliteetsete ja spetsialiseeritud täiskasvanutele mõeldud toodete turustamisel. MEO.de on saavutanud maine oma klientide vajaduste ja soovide sügava mõistmise poolest, millele lisandub vankumatu pühendumine klientide rahulolule. MEO BDSM-pood ei paku mitte ainult laia tootevalikut erinevates kategooriates, vaid paneb ka suurt rõhku haridusele ja teabele, et kliendid saaksid teha teadliku ostuotsuse. Lisaks sobib MEO.de sihtgrupp ideaalselt kokku ElectraStimkuna mõlemad ettevõtted seavad prioriteediks kvaliteetsete ja uuenduslike toodete pakkumise, mis parandavad klientide seksuaalset heaolu ja kogemust. MEO.de lai haare nii internetis kui ka oma väljakujunenud partnervõrgustiku kaudu tagab, et toodete ElectraStim jõuavad laia ja huvitatud sihtrühmani. Murrangulise tehnoloogia kombinatsiooniga ElectraStim ning MEO.de asjatundlikkus ja pühendumine klientide rahulolule kujutab endast tugevat partnerlust, mis on keskendunud erakordsete ja rikastavate kogemuste pakkumisele oma klientidele. Üheskoos on nad suurepärases positsioonis, et muuta elektrostimulatsiooni maailma revolutsiooniliselt, pakkudes samal ajal erakordset teenindust ja tuge.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfectly awesome

    Jerking off is even more fun when you add an electrical current to the mix. These thick unipolar loops distribute the electro sensation evenly for a really pleasurable experience that will have you blowing your load in no time.

      Hindamine 

      ElectraStim Prestige ElectraLoops

      The build quality of the Prestige Electraloops is far superior to any other adjustable e-stim cock rings Ive ever had. For that matter, theyre higher quality than any regular (non-e-stim) cock rings Ive ever had. At 6.5mm thick, the rubber loop is strong, durable, and stays on tightly. The 2mm pin connectors hold the leads in securely. And, the current that passes through these is consistent and evenly spread.

      In the past, I tried some cheap cock rings from other stores. When I put them on and turned on the power box (they made a cheap one that ended up just hurting), the electric current was way too focused on one or two spots. It created an intolerable amount of pain to my frenulum, and it felt like it was burning through my penis.

      MEO charges a higher price, because they have a superior quality product. When I put these on, I was scared that they were going to do the same thing as those ones from discount stores. Not at all. The current was as gentle or as violent as I wanted it to be. There was no burning sensation. It was complete relaxation with a mind-blowing hands-free orgasm at the end.

      If I could give these six stars, I would. Most amazing cock rings ever!

        Hindamine 

        Awesome

        They work great combine them with a butt plug and enjoy.

          Kirjutage oma ülevaade

          ElectraLoops™ Prestige - Reguleeritavad riistarõngad alates ElectraStim

          ElectraLoops™ Prestige - Reguleeritavad riistarõngad alates ElectraStim

          Äärmiselt kõva erektsiooni ja hingematvat stimuleerimist lubavad ElectraLoops™ alates ElectraStimreguleeritavad riistrõngad, mida mehed armastavad. Tänu kvaliteetsetele materjalidele ja reguleeritavale sobivusele pakuvad need riistrõngad ainulaadset kombinatsiooni mugavusest, stiilist ja elektrilisest stimulatsioonist.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: