Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

ElectraStim

Uudiskiri

Flick Duo EM80-E elektrostimulatsiooniseade alates ElectraStim

Uus Pakkumine
  • Flick Duo EM80-E elektrostimulatsiooniseade alates ElectraStim

Selle ainulaadse funktsiooniga saate muuta iga käeliigutuse puhtaks ekstaasiks: Nn Flick Mode muudab teie seksimise viisi igaveseks! Veebileht ElectraStim Flick Duo on ülim elektrostimulatsiooniseade seiklushimulistele single'itele ja paaridele, kes soovivad koos saavutada uusi naudingu kõrgusi.

Rohkem infot

3889/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Selle ainulaadse funktsiooniga saate muuta iga käeliigutuse puhtaks ekstaasiks: Nn Flick Mode muudab teie seksimise viisi igaveseks! Veebileht ElectraStim Flick Duo on ülim elektrostimulatsiooniseade seiklushimulistele single'itele ja paaridele, kes soovivad koos saavutada uusi naudingu kõrgusi. See väike, kerge ja laetav kaasaskantav elektrostimulatsiooniseade ühendab endas tohutu võimsuse kompaktses disainis, mis ühildub suurepäraselt enamiku elektroodidega.

    Flick Duo elektrostimulatsiooniseadmel on kaks sõltumatut väljundit ja see võib üheaegselt toita kuni 4 unipolaarset või 2 bipolaarset elektroodi. See muudab selle ideaalseks elektrostimulatsiooniseadmeks kõigile, kes soovivad kasutada korraga mitut elektroodi.

    ElectraStim Flick Duo toodi turule rohkem kui 10 aastat tagasi kui maailma esimene laetav elektrostimulatsiooniseade, millel on kaks sõltumatut kanalit. See on ideaalne valik paaridele ja üksikutele, kes soovivad kasutada samaaegselt mitut elektroodi, näiteks dildosid või nibuklambreid. Mõlemat kanalit saab juhtida sõltumatult, võimaldades tundmusi peenhäälestada ja tõhustada ühist elektristimulatsiooni koos partneriga.

    Flick Duo pakub 8 stimulatsioonimustrit ja 4 liikumisega aktiveeritavat klõpsurežiimi 25 intensiivsustasemel, mis tähendab, et teil on peaaegu lõputu valik põnevaid võimalusi selle uuendusliku elektrostimulatsiooniseadme võrgutavate võlude avastamiseks.

    Klõpsurežiim muudab teie seksimise viisi igaveseks!

    Klõpsurežiim on uuenduslik ja patenteeritud funktsioon, mis on saadaval mõnedes elektrostimulatsiooniseadmetes alates ElectraStim nagu näiteks Flick Duo EM80-E. See ainulaadne funktsioon võimaldab seadet liigutades kontrollida elektrilise stimulatsiooni intensiivsust. Flick-režiimis muundatakse seadmega tehtud liigutused otse elektriimpulssideks, mis edastatakse seejärel ühendatud elektroodide kaudu kehale.

    Kuidas Flick-režiim töötab?

    Flick-režiimis reageerib elektriline stimulatsiooniseade, kui te seda liigutate või käega raputate. Sõltuvalt sellest, kui tugevalt või kiiresti te seadet liigutate, saate tekitada tugevamaid või kiiremaid impulsse. See režiim on eriti huvitav neile, kes soovivad muuta oma elektrostimulatsioonikogemuse interaktiivsemaks ning kontrollida otse stimulatsiooni tugevust ja rütmi.

    Flick-režiimi eelised:

    • Interaktiivsus: Flick-režiim muudab elektrostimulatsiooni interaktiivsemaks ja personaalsemaks. Saate stimulatsiooni kohandada vastavalt oma soovidele või partneri reaktsioonidele reaalajas.
    • Loovus: See režiim avab uusi loomingulisi võimalusi seksuaalseks elektrostimulatsiooniks. Saate katsetada, kuidas erinevad liigutused tekitavad erinevaid aistinguid, mis muudab elektrostimulatsiooni põnevaks ja vaheldusrikkaks.
    • Kontroll: Flick-režiimis on teil väga otsene ja intuitiivne kontroll stimulatsiooni intensiivsuse üle. See võimaldab peenhäälestatud elektrostimulatsiooni, mis võimaldab teil pakkuda täpselt õiget stimulatsioonikogust õigel ajal.


    Rakendusvaldkonnad:

    Flick-režiim sobib eriti hästi paaridele, kes soovivad lisada oma erootilisele elektrostimulatsiooniseanssi otsese füüsilise suhtluse elemendi. See on ideaalne ka sooloseksiks, kus soovite säilitada kontrolli intensiivsuse üle, katsetades samal ajal erinevate liikumismustritega.

    Kokkuvõttes pakub Flick-režiim uuenduslikku ja dünaamilist viisi elektrostimulatsiooni kogemiseks ning laiendab elektroodide abil esilekutsutavate aistingute valikut.

    Lisateave:

    • Flick Duo elektrostimulatsiooniseade - EM80-E alates ElectraStim
    • 4 x patenteeritud (GB2499585) "Flick" liikumisaktiveeritud funktsioonid
    • Kaks kanalit - annab kaks korda rohkem elektroode kui ühe kanaliga elektrostimulatsiooniseade
    • Sõltumatu intensiivsuse reguleerimine iga kanali jaoks
    • Laetav USB kaudu - patareisid ei ole vaja
    • Kuni 6 tundi tööaega laadimiste vahel
    • Madala patarei hoiatus
    • Lihtne kasutada - ideaalne algajatele
    • Suurendab naudingut igasuguse seksuaalse mängu puhul
    • Ideaalne masturbeerimiseks, eelmänguks või seksimänguasjana paaridele läbitungiva seksi ajal
    • 8 stimulatsiooniseadistust, sealhulgas pidev stimulatsioon, pulseerimine ja eskaleerumine
    • 25 intensiivsuse taset
    • Pehme puudutusega juhtpaneel koos surunuppude ja LED-ekraaniga
    • Kompaktne, käepärane suurus
    • Tarnekomplekt: 1x ElectraStim Flick Duo EM80 elektrostimulatsiooniseade, 4x unipolaarset ElectraPadi, 2x ühenduskaabel 2mm pistikutega, 1x laadimiskaabel, 1x hoiukott
    • Ohutusalane märkus: Seksuaalne elektrostimulatsioon (e-stim) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusküsimustest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kasutavad südamestimulaatorit või meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates ElectraStim seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim seisab innovatsiooni ja kvaliteedi eest seksuaalse elektrostimulatsiooni (E-Stim) valdkonnas ning on oma loomisest alates teinud endale nime, laiendades pidevalt selles põnevas täiskasvanute meelelahutuse valdkonnas võimaluste piire. Keskendudes tugevalt disainile, tehnoloogiale ja kasutajakogemusele, on tooted, mida ElectraStim tooted pakuvad ainulaadset naudingu ja jõudluse kombinatsiooni, mis meeldib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Tootevalik ulatub algtasemel komplektidest kuni keeruliste seadeteni, mis on kõik hoolikalt loodud, et pakkuda turvalist, nauditavat ja tõhusat kogemust. ElectraStim ettevõte paneb suurt rõhku kvaliteedile ja innovatsioonile, mis kajastub patenteeritud "Flick" tehnoloogias - see on tunnistus tema pühendumusest muuta elektrostimulatsioon isikupärasemaks ja interaktiivsemaks. See pühendumine tipptasemele ja valmisolek ületada tarbijate ootusi muudab ElectraStim oma segmendi juhtivaks kaubamärgiks. MEO.de on ideaalne turustuspartner järgmiste toodete jaoks ElectraStim tänu oma kogemustele kvaliteetsete ja spetsialiseeritud täiskasvanutele mõeldud toodete turustamisel. MEO.de on saavutanud maine oma klientide vajaduste ja soovide sügava mõistmise poolest, millele lisandub vankumatu pühendumine klientide rahulolule. MEO BDSM-pood ei paku mitte ainult laia tootevalikut erinevates kategooriates, vaid paneb ka suurt rõhku haridusele ja teabele, et kliendid saaksid teha teadliku ostuotsuse. Lisaks sellele sobib MEO.de sihtgrupp ideaalselt kokku ElectraStimkuna mõlemad ettevõtted seavad prioriteediks kvaliteetsete ja uuenduslike toodete pakkumise, mis parandavad klientide seksuaalset heaolu ja kogemust. MEO.de lai haare nii internetis kui ka oma väljakujunenud partnervõrgustiku kaudu tagab, et toodete ElectraStim jõuavad laia ja huvitatud sihtrühmani. Murrangulise tehnoloogia kombinatsiooniga ElectraStim ning MEO.de asjatundlikkus ja pühendumine klientide rahulolule kujutab endast tugevat partnerlust, mis on keskendunud erakordsete ja rikastavate kogemuste pakkumisele oma klientidele. Üheskoos on nad suurepärases positsioonis, et muuta elektrostimulatsiooni maailma revolutsiooniliselt, pakkudes samal ajal erakordset teenindust ja tuge.

    ElectraStim Flick Duo EM80-E kasutusjuhend:

    Flick Duo laadimine:

    Enne elektrostimulatsiooniseadme kasutamist ElectraStim Flick Duo kasutada saab, tuleb seda laadida. Selleks ühendatakse USB-laadimiskaabel seadme alumisel küljel asuvasse laadimispesasse ja USB-pistik ühendatakse USB-pistikupessa või võrguadapterisse. Punane laadimisindikaator süttib laadimise ajal ja kustub, kui laadimine on lõppenud. Laadimine võtab aega kuni 3 tundi ja täislaadimine kestab kuni 6 tundi.

    Kui elektrostimulatsiooniseade on täielikult laetud, võib lõbu alata! ElectraStim Flick Duo võib kasutada ühe- või kahe kanaliga elektrostimulatsiooniseadet.

    Ainult ühe kanaliga kasutamiseks: Ühendage ühenduskaabel seadme ühte väljundpesasse. Sisestage kaabli kaks 2 mm pikkust tihvti kahte unipolaarsesse või ühte bipolaarsesse elektroodi. Kahe unipolaarse elektroodi kasutamisel peavad mõlemad elektroodid toimimiseks olema kehaga kontaktis.

    Mõlema kanali kasutamiseks: Ühendage teine ühenduskaabel teise väljundpesasse ja ühendage mõlemad viigud täiendavate elektroodidega, nt kaks ElectraPadi kanali kohta.

    Oluline märkus: Elektroodid tuleb kinnitada või sisestada enne elektrostimulatsiooniseadme sisselülitamist. Enne kasutamist lugege iga elektroodi täielikku kasutusjuhendit.

    Kasutamine:

    Võimsuse taseme muutmine:
    Lülitage Flick Duo sisse nupu On/Off abil. Näidik süttib. Intensiivsust saab iga kanali jaoks eraldi seadistada, kasutades nuppe +/-. Digitaalne ekraan näitab valitud võimsustaset.

    Stimulatsioonimustri muutmine:
    Flick Duo pakub 8 põnevat stimulatsioonimustrit erinevate erootiliste tunnete jaoks. Programmi ekraanil kuvatakse jooksvat mustrit. Mõned stimuleerimismustrid kasutavad mõlemat kanalit samaaegselt, teised vaheldumisi.

    Flick-režiimi aktiveerimine:
    Liikumisele reageeriva stimuleerimise jaoks lülituge ühele 4-st Flick-režiimist, vajutades 2 sekundit režiiminuppu. Iga edasine vajutus muudab klõpsurežiimi.

    Klõpsutehnika:
    Hoidke elektrostimulatsiooniseadet lamedalt käes ja raputage seda nagu rütmilist muusikainstrumenti. Mida jõulisemalt seadet liigutatakse, seda kiiremaks ja intensiivsemaks muutub elektrostimulatsioon. Stimulatsiooni tugevuse reguleerimiseks kasutage intensiivsuse reguleerijaid. Valitud seade määrab maksimaalse intensiivsuse, mida tunnete elektrostimulatsiooni ajal.

    Kogege elektroseksi koos oma partneriga samal ajal:
    EM80 võimaldab teil ja teie partneril kogeda elektrostimulatsiooni samal ajal, jagades elektroodid ühel või mõlemal kanalil.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    MEO

    Hat eine hervorragende Programm Auswahl. Zudem kann man die E-stim sehr gut einstellen von angenehm leicht bis richtig hart. Die Lieferung war Pünktlich in einer neutralen Verpackung

      Hindamine 

      It’s awesome

      It’s awesome.

        Kirjutage oma ülevaade

        Flick Duo EM80-E elektrostimulatsiooniseade alates ElectraStim

        Flick Duo EM80-E elektrostimulatsiooniseade alates ElectraStim

        Selle ainulaadse funktsiooniga saate muuta iga käeliigutuse puhtaks ekstaasiks: Nn Flick Mode muudab teie seksimise viisi igaveseks! Veebileht ElectraStim Flick Duo on ülim elektrostimulatsiooniseade seiklushimulistele single'itele ja paaridele, kes soovivad koos saavutada uusi naudingu kõrgusi.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: