Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

ElectraStim

Uudiskiri

WAVE™ Estim Dildo rihmaga kinnitatavale rakmetele

ElectraStim esitleb oma enimmüüdud bipolaarse dildo revolutsioonilist uuendust: WAVE™ Estim Dildo. Seda spetsiaalselt disainitud Estim-dildot saab kasutada koos rihmarihmaga ja see on loodud intensiivistama seksuaalkogemust nii traditsioonilise seksi kui ka peggingi ajal elektristimulatsiooni abil.

Rohkem infot

3890/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

ElectraStim esitleb oma enimmüüdud bipolaarse dildo revolutsioonilist uuendust: WAVE™ Estim Dildo. Seda spetsiaalselt disainitud Estim-dildot saab kasutada koos rihmarihmaga ja see on välja töötatud selleks, et intensiivistada seksuaalset kogemust nii traditsioonilise seksi kui ka peggingi ajal elektristimulatsiooni abil.

Koos meie kvaliteetse nahast rihmarihmaga (müüakse eraldi) avab see bipolaarne dildo seksis täiesti uue mõõtme. Elektrostimulatsioon kui rihmaga seksi täiendus sobib nii vaginaalseks kui ka anaalseks kasutamiseks ning laiendab oluliselt seksuaalsete tunnete spektrit.

Tehniliselt täiuslik, see elektrostimulatsioonidildo avaldab muljet nii meestele kui ka naistele!

WAVE™ Estim dildo on varustatud laia isoleeritud alusega, nii et ainult passiivne partner tunneb seksi ajal elektrilist stimulatsiooni. Dildol on sisestatav pikkus 145 mm ja maksimaalne ümbermõõt 89 mm. Kaunilt vormitud dildo ühendab lainelised sooned elektrilise stimulatsiooni sensuaalse kiheluse ja kokkutõmbega. See avab täiesti uued võimalused partneri rahuldamiseks. Võimalus kogeda anaalset ja vaginaalset elektrostimulatsiooni WAVE™ Estim Dildo abil lubab intensiivset naudingut ja sügavaid, läbitungivaid aistinguid, mis on intensiivsed ja äärmiselt rahuldust pakkuvad.

Ühildub enamiku elektrostimulatsiooniseadmetega:

Dildo ühildub kõigi elektrostimulatsiooniseadmetega alates ElectraStim ühilduvad. Kuigi dildo on välja töötatud ElectraStim elektrostimulatsiooniseadmetega otsese ühendamise jaoks, saab seda meie poolt pakutavate adapterite abil ühendada ka teiste tootjate elektrostimulatsiooniseadmetega.

Kasutamise ajal on otsustav roll hügieenil ja õigel libestusaine kasutamisel:

Optimaalse hoolduse ja ohutu kasutamise tagamiseks soovitame kasutada meie desinfitseerimisspreid INSTACLEAN, mis on spetsiaalselt välja töötatud dildo tõhusaks puhastamiseks enne ja pärast kasutamist. Lisaks on meie elektriliselt juhtiv libestusaine ESHOCK oluline, et tagada sujuv sisestamine pärakusse ja optimaalne juhtivus, mis muudab elektristimulatsiooni kogemuse veelgi intensiivsemaks. Nende kahe toote kombinatsioon muudab elektrostimulatsiooni mitte ainult eriti meeldivaks, vaid ka ohutuks ja hügieeniliseks.

Täiendavad üksikasjad:

  • WAVE™ Estim dildo rihmavööde jaoks
  • Sisestatav pikkus: 145 mm
  • Maksimaalne läbimõõt: 28,3 mm
  • Maksimaalne ümbermõõt: 88,9 mm
  • Ühendus: 2 mm
  • Kaal: 280 grammi
  • Materjal: Valmistatud merevee suhtes vastupidavast alumiiniumist koos akrüülisolatsiooniribadega.
  • Pooluste arv: 2 (bipolaarne)
  • Komplektis: 1x WAVE™ Metal Bipolar Strap-On Electro Dildo, 1x mikrofiiberkott, 1x kasutusjuhend (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
  • Ohutusalane märkus: Seksuaalne elektrostimulatsioon (e-stim) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusega seotud küsimustest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kasutavad südamestimulaatorit või meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates ElectraStim seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.



ElectraStim x MEO

ElectraStim e-Stim seisab innovatsiooni ja kvaliteedi eest seksuaalse elektrostimulatsiooni (E-Stim) valdkonnas ning on oma loomisest alates teinud endale nime, laiendades pidevalt selles põnevas täiskasvanute meelelahutuse valdkonnas võimaluste piire. Keskendudes tugevalt disainile, tehnoloogiale ja kasutajakogemusele, on tooted ElectraStim tooted pakuvad ainulaadset naudingu ja jõudluse kombinatsiooni, mis meeldib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Tootevalik ulatub algtasemel komplektidest kuni keeruliste seadeteni, mis on kõik hoolikalt loodud, et pakkuda turvalist, nauditavat ja tõhusat kogemust. ElectraStim ettevõte paneb suurt rõhku kvaliteedile ja innovatsioonile, mis kajastub patenteeritud "Flick"-tehnoloogias, mis on tunnistus selle pühendumusest muuta elektrostimulatsioon personaalsemaks ja interaktiivsemaks. See pühendumine tipptasemele ja valmisolek ületada tarbijate ootusi muudab ElectraStim oma segmendi juhtivaks kaubamärgiks. MEO.de on ideaalne turustuspartner järgmiste toodete jaoks ElectraStim tänu oma kogemustele kvaliteetsete ja spetsialiseeritud täiskasvanutele mõeldud toodete turustamisel. MEO.de on saavutanud maine oma klientide vajaduste ja soovide sügava mõistmise poolest, millele lisandub vankumatu pühendumine klientide rahulolule. MEO BDSM-pood ei paku mitte ainult laia tootevalikut erinevates kategooriates, vaid paneb ka suurt rõhku haridusele ja teabele, et kliendid saaksid teha teadliku ostuotsuse. Lisaks sobib MEO.de sihtgrupp ideaalselt kokku ElectraStimkuna mõlemad ettevõtted seavad prioriteediks kvaliteetsete ja uuenduslike toodete pakkumise, mis parandavad klientide seksuaalset heaolu ja kogemust. MEO.de lai haare nii internetis kui ka oma väljakujunenud partnervõrgustiku kaudu tagab, et toodete ElectraStim jõuavad laia ja huvitatud sihtrühmani. Murrangulise tehnoloogia kombinatsiooniga ElectraStim ning MEO.de eksperditeadmised ja pühendumine klientide rahulolule kujutab endast tugevat partnerlust, mis on keskendunud erakordsete ja rikastavate kogemuste pakkumisele oma klientidele. Üheskoos on nad suurepärases positsioonis, et muuta elektrostimulatsiooni maailma revolutsiooniliselt, pakkudes samal ajal erakordset teenindust ja tuge.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

WAVE™ Estim Dildo rihmaga kinnitatavale rakmetele

WAVE™ Estim Dildo rihmaga kinnitatavale rakmetele

ElectraStim esitleb oma enimmüüdud bipolaarse dildo revolutsioonilist uuendust: WAVE™ Estim Dildo. Seda spetsiaalselt disainitud Estim-dildot saab kasutada koos rihmarihmaga ja see on loodud intensiivistama seksuaalkogemust nii traditsioonilise seksi kui ka peggingi ajal elektristimulatsiooni abil.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: