Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

ElectraStim

Uudiskiri

ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

Unusta kõik, mida arvasid, et teadsid anaalseksimänguasjadest: Anaalpistik alates ElectraStim x Mr S Leather seab uued standardid! Murranguline partnerlus ElectraStim ühendkuningriigist ja Mr S Leather USAst on andnud elektritootja Mr S Leather'i disainist, mis on tuntud kui "maailma kõige mugavam tagumispistik".

Rohkem infot

3893/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Unusta kõik, mida arvasid, et teadsid anaalseksimänguasjadest: Anaalpistik alates ElectraStim x Mr S Leather seab uued standardid! Murranguline partnerlus ElectraStim inglismaalt ja Mr S Leather USAst on andnud tulemuseks Mr S Leather'i elektritaimestava versiooni, mida tuntakse kui "maailma kõige mugavamat tagumispistikut". See kvaliteetne tagumispistik ühendab mõlema kaubamärgi kogemused ja toob kokku mõlema maailma parimad küljed: esmaklassiline disain ja hingemattev anaalelektrostimulatsioon.

    Anaalelektrostimulatsioon:

    Anaalelektrostimulatsioon muutub üha populaarsemaks, mitte ainult selle pakutavate sügavate ja intensiivsete tundmuste tõttu. See stimuleerimisviis kasutab õrnu elektriimpulsse, et stimuleerida otse anaalpiirkonna arvukaid närvilõpmeid, mille tulemuseks on ainulaadsed ja sageli kirjeldatud kui eriti intensiivsed tunded. Erinevalt traditsioonilistest tagumispistikutest või dildodest võimaldab elektrostimulatsioon sügavaid ja läbitungivaid aistinguid ning võib viia erakordselt võimsate, käedeta orgasmideni. See kontrolli aspekt ja võimalus kohandada elektrostimulatsiooni intensiivsust vastavalt isiklikele eelistustele muudavad anaalse elektrostimulatsiooni põnevaks avastuseks kõigile, kes soovivad laiendada oma seksuaalset repertuaari ja nihutada traditsioonilise naudingu piire.

    ElectraStim x Mr S Leather - Maailma kõige mugavam silikoonist elektropistikut:

    See klassikaline disain on olnud Mr S Leather'i tagumikmänguasjade arsenali põhitegur alates 1997. aastast. Meie moderniseeritud versioon on valmistatud kvaliteetsest meditsiinilisest silikoonist, mis on pehme, elastne ja täiesti ftalaadivaba. See tagumispistik pakub võrratut mugavust. Pepupistiku sees olev kaalutud terasüdamik lisab stimuleerimisele lisamõõtme ja tagab tugeva anaallihase kokkutõmbumise, mis loob tõhusama elektrijuhtivuse.

    ElectraStimi patenteeritud juhtiva silikooniga ja uuendusliku "salajase sisenemise" kaablisüsteemiga, mis kaitseb ühenduskaableid istuva tegevuse ajal, on see pepupistik kaitstud sisemise kaabli purunemise või kahjustamise eest. Paindlik silikoonkael tagab ka kõrge kandmismugavuse pikema aja jooksul või 24/7 kasutamiseks.

    Ühildub enamiku elektrostimulatsiooniseadmetega:

    World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug ühildub kõigi elektrostimulatsiooniseadmetega alates ElectraStim ühilduvad. Kuigi anaalpistik on välja töötatud ElectraStim elektrostimulatsiooniseadmetega otsese ühendamise jaoks, saab seda meie pakutavate adapterite abil ühendada ka teiste tootjate elektrostimulatsiooniseadmetega.

    Kasutamise ajal on otsustav roll hügieenil ja õigel määrdeaine kasutamisel:

    Optimaalse hoolduse ja ohutu kasutamise tagamiseks soovitame kasutada meie desinfitseerimispihustit INSTACLEAN, mis on spetsiaalselt välja töötatud anaalpistiku tõhusaks puhastamiseks enne ja pärast kasutamist. Lisaks sellele on meie elektrijuhtiv libestusaine ESHOCK oluline, et tagada sujuv sisestamine pärakusse ja optimaalne juhtivus, mis muudab elektrostimulatsiooni kogemuse veelgi intensiivsemaks. Nende kahe toote kombinatsioon ei tee elektrostimulatsiooni mitte ainult eriti nauditavaks, vaid ka ohutuks ja hügieeniliseks.

    Täiendavad üksikasjad:

    • World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug
    • Sisestatav pikkus: 76 mm
    • Maksimaalne ümbermõõt: 121 mm
    • Läbimõõt: umbes 38,5 mm
    • Ühendus: 2 mm
    • Kaal: 240 grammi
    • Materjal: Kvaliteetne, elektrijuhtiv silikoon (ftalaadivaba)
    • Pooluste arv: 2 (bipolaarne)
    • Komplektis: 1x "Maailma kõige mugavam silikoonist elektropoltpistik", 1x mitmekeelne kasutusjuhend.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.
    • Ohutusalane märkus: Seksuaalne elektrostimulatsioon (e-stim) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kasutavad südamestimulaatorit või meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada rindade või kaela kohal. Kõik seadmed alates ElectraStim seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim seisab innovatsiooni ja kvaliteedi eest seksuaalse elektrostimulatsiooni (E-Stim) valdkonnas ning on oma loomisest alates teinud endale nime, laiendades pidevalt selles põnevas täiskasvanute meelelahutuse valdkonnas võimaluste piire. Keskendudes tugevalt disainile, tehnoloogiale ja kasutajakogemusele, on tooted ElectraStim tooted pakuvad ainulaadset naudingu ja jõudluse kombinatsiooni, mis meeldib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Tootevalik ulatub algtasemel komplektidest kuni keeruliste seadeteni, mis on kõik hoolikalt kavandatud, et pakkuda turvalist, nauditavat ja tõhusat kogemust. ElectraStim ettevõte paneb suurt rõhku kvaliteedile ja innovatsioonile, mis kajastub patenteeritud "Flick" tehnoloogias - see on tunnistus tema pühendumusest muuta elektrostimulatsioon isikupärasemaks ja interaktiivsemaks. See pühendumine tipptasemele ja valmisolek ületada tarbijate ootusi muudab ElectraStim oma segmendi juhtivaks kaubamärgiks. MEO.de on ideaalne turustuspartner järgmiste toodete jaoks ElectraStim tänu oma kogemustele kvaliteetsete ja spetsialiseeritud täiskasvanutele mõeldud toodete turustamisel. MEO.de on saavutanud maine oma klientide vajaduste ja soovide sügava mõistmise poolest, millele lisandub vankumatu pühendumine klientide rahulolule. MEO BDSM-pood ei paku mitte ainult laia tootevalikut erinevates kategooriates, vaid paneb ka suurt rõhku haridusele ja teabele, et kliendid saaksid teha teadliku ostuotsuse. Lisaks sellele sobib MEO.de sihtgrupp ideaalselt kokku ElectraStimkuna mõlemad ettevõtted seavad prioriteediks kvaliteetsete ja uuenduslike toodete pakkumise, mis parandavad klientide seksuaalset heaolu ja kogemust. MEO.de lai haare nii internetis kui ka oma väljakujunenud partnervõrgustiku kaudu tagab, et toodete ElectraStim jõuavad laia ja huvitatud sihtrühmani. Murrangulise tehnoloogia kombinatsiooniga ElectraStim ning MEO.de asjatundlikkus ja pühendumine klientide rahulolule kujutab endast tugevat partnerlust, mis on keskendunud erakordsete ja rikastavate kogemuste pakkumisele oma klientidele. Üheskoos on nad suurepärases positsioonis, et muuta elektrostimulatsiooni maailma revolutsiooniliselt, pakkudes samal ajal erakordset teenindust ja tuge.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Finally

    I've tried numerous other electro plugs without ever really being happy with them and had kind of given up. That all changed with this one. They aren't kidding when the say "Worlds most comfortable." This plug is very comfortable for long extend play, while also providing an sensation from tingle to torture. This has renewed my lo e of electro. If electro is something that makes you tingle, I highly recommend getting one of these

      Hindamine 

      perfectly awesome

      if you're new to electro, this is the toy to beat. conductivity seems to work best for me with eshock lube. squeezing down on this sucker is the best kegel exercise ever, and your top will love the vise-like grip you develop.

        Hindamine 

        Super Comfortable

        This is super comfortable and with a good power box packs a punch. I just wish there was an XL or XXL version that would open me up more.

          Kirjutage oma ülevaade

          ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          Unusta kõik, mida arvasid, et teadsid anaalseksimänguasjadest: Anaalpistik alates ElectraStim x Mr S Leather seab uued standardid! Murranguline partnerlus ElectraStim ühendkuningriigist ja Mr S Leather USAst on andnud elektritootja Mr S Leather'i disainist, mis on tuntud kui "maailma kõige mugavam tagumispistik".

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: