Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

ElectraStim

Uudiskiri

Flick EM60-E elektriline stimulatsiooniseade alates ElectraStim

Uus Pakkumine
  • Flick EM60-E elektriline stimulatsiooniseade alates ElectraStim

Kas soovite kogeda midagi täiesti uut, mis muudab täielikult teie seniseid seksuaalkogemusi ja määratleb uuesti teie naudingute piirid? Siis on Flick EM60-E elektrostimulaator alates ElectraStim on just teie jaoks. Sukelduge intensiivsete tunnete ja unustamatute kliimakside maailma.

Rohkem infot

3887/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kas olete valmis võtma kontrolli? Flick EM60-E elektrostimulatsiooniseade 24 intensiivsustasemega, mis on pärit ElectraStim uskumatu valik alates õrnast kihelkonnast kuni äärmiselt intensiivsete stimuleerimisvõimalusteni.

    Sobib ideaalselt elektrostimulatsiooni algajaile või professionaalidele, kes soovivad oma piire ületada. 7 eelprogrammeeritud mustriga, alates pehmest ja seksikast kuni äärmiselt intensiivseteni, ei hakka teil kunagi igav.

    Avastage ülim põnevus koos ElectraStim Flick EM60-E elektrostimulatsiooniseadmega - teie uus parim sõber erootilise elektrostimulatsiooni maailmas!

    See õhuke, sulgkerge tehnoloogiaime on tõeline kohustuslik seade kõigile seksuaalse elektrostimulatsiooni algajaile ja kogenud tundjatele, kes soovivad viia elektroseksi järgmisele tasemele. Elektrostimulatsiooniseade mahub igasse püksitaskusse ja on ideaalne kaaslane reisimiseks või spontaanseteks seanssideks kodus.

    Kuid tõeline tipphetk on patenteeritud klõpsufunktsioon! See funktsioon on mängumuutja, mis võimaldab lihtsa käeliigutusega manustada "virtuaalseid ripsmeid" - ideaalne kõigile, kes soovivad lisada BDSM-sessioonile lisakontrolli ja loovust. Kujutage ette, et kontrollige intensiivsust iga randme liigutusega, et saada täiesti ainulaadne ja sünkroonitud kogemus.

    Ühe ühendusega saate ühendada korraga kuni kaks unipolaarset või ühte bipolaarset tarvikut, mis teeb Flick EM60-E elektrostimulatsiooniseadme alates ElectraStim paindlikuks vahendiks teie loominguliste eksperimentide jaoks. Ja mis kõige parem? Elektrostimulatsiooniseade on USB-pordi kaudu laetav ja pakub teile kuni 6 tundi katkematut lõbu ilma patareide vahetamiseta.

    Suurepärasedüksikasjad, mida peaksite teadma:

    • Laetav: Hüvasti patareidega. Lihtsalt laadige USB-kaabli kaudu ja juba võibki minna.
    • Kuni 6 tundi kestev aku: Rohkem lõbu pikemateks sessioonideks.
    • Algajaile ja professionaalidele: Lihtne kasutada erinevate seadistustega igale kogemustasemele.
    • Suuremaks lõbuks seksi ajal: Ideaalne sooloseiklusteks, eelmänguks ja seksiks kahekesi.
    • Kompaktne suurus: Saab diskreetselt kõikjale kaasa võtta.


    Kõik, mida vajate kohe alustamiseks, on kaasas:

    • ElectraStim Flick elektrostimulaator (mudel EM60-E)
    • Ühenduskaabel, laadimiskaabel, unipolaarsed ElectraPads
    • Varustuse hoiukott
    • Lisaks täielikud juhised, et saaksite kohe alustada!


    Kas olete valmis oma seniseid seksuaalkogemusi täielikult muutma ja oma naudingu piirid uuesti määratlema? Siis on Flick EM60-E elektrostimulaator alates ElectraStim ootab teid. Sukelduge intensiivsete tunnete ja unustamatute kliimakside maailma.

    Rohkem üksikasju:

    • Flick EM60-E elektrostimulatsiooniseade alates ElectraStim
    • Patenteeritud "Flick" funktsioon (GB2499585): Liikumisega aktiveeritud stimulatsioon, mis muudab teie käe liigutused seksuaalseks elektrostimulatsiooniks. Ideaalne dünaamilisteks BDSM seanssideks.
    • USB-laadimine: patareisid ei ole vaja, lihtsalt laadige USB kaudu. Mini-USB-kaabel on kaasas, nii et saate laadida igal ajal ja igal pool.
    • Kuni 6 tundi kestev tööaeg: Pikaajaline nauding kahe laadimise vahel. Ideaalne pikkadeks seanssideks.
    • Aku indikaator: Nii et te ei jää kunagi otsustaval hetkel hätta.
    • Kasutajasõbralik: Olenemata sellest, kas olete elektrostimulatsiooni maailmas uus või juba kogenud, see on intuitiivne ja lihtne kasutada.
    • Mitmekülgsed stimulatsioonimustrid: 7 seadistust, sealhulgas pidev stimulatsioon, pulseerimine ja eskaleerimine, igaks vajaduseks.
    • 24 intensiivsuse taset: Alates õrnast kuni kõvani - leia oma naudingu jaoks ideaalne intensiivsus.
    • Pehme puudutusega juhtnupud: Mugav kasutamine nuppude ja LED-ekraaniga, mis näitab teile täpselt, mis toimub.
    • Mõõdud: Vaid 95mm x 55mm x 15mm suurune Flick Electro Stimulator on piisavalt väike, et seda saaksite igale poole kaasa võtta.
    • Tarnekomplekt: 1x ElectraStim Flick Electro Stimulator (mudel EM60-E) 1x ühenduskaabel 2mm pistikutega, 1x laadimiskaabel (USB Mini), 4x unipolaarset ElectraPadi, 1x hoiukott, garantiikaart, mitmekeelne kasutusjuhend (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Ohutusalane märkus: Seksuaalne elektrostimulatsioon (E-Stim) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusaspektidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kasutavad südamestimulaatorit või meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates ElectraStim seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.


    Kasutamine:

    EM60 'Flick' on üks meie kõige populaarsemaid ja soodsamaid elektrostimulatsiooniseadmeid - ideaalne algajatele. Kuna see on üks esimesi laetavaid mudeleid, sobib see tänu USB-laadimisfunktsioonile ideaalselt reisimiseks. Funktsioon "Flick" võimaldab liikumiste rütmi ja intensiivsuse otse muuta elektrostimulatsiooniks, et saada individuaalne kogemus.

    Laadimine ja seadme seadistamine:

    Lihtsalt ühendage kaasasolev laadimiskaabel, laadige USB-pordis või adapteris ja stimulator on kuni 3 tunni pärast kasutusvalmis. Seadistamiseks ühendage lihtsalt ühenduskaabel, sisestage 2 mm tihvtid valitud elektrooditarvikutesse ja lõbu võib alata.

    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim tähistab innovatsiooni ja kvaliteeti seksuaalse elektrostimulatsiooni (E-Stim) valdkonnas ning on oma loomisest saadik teinud endale nime sellega, et on pidevalt nihutanud selles põnevas täiskasvanute meelelahutuse valdkonnas võimaluste piire. Keskendudes tugevalt disainile, tehnoloogiale ja kasutajakogemusele, on tooted ElectraStim tooted pakuvad ainulaadset naudingu ja jõudluse kombinatsiooni, mis meeldib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Tootevalik ulatub algtasemel komplektidest kuni keeruliste seadeteni, mis on kõik hoolikalt loodud, et pakkuda turvalist, nauditavat ja tõhusat kogemust. ElectraStim ettevõte paneb suurt rõhku kvaliteedile ja innovatsioonile, mis kajastub patenteeritud "Flick" tehnoloogias - see on tunnistus tema pühendumusest muuta elektrostimulatsioon isikupärasemaks ja interaktiivsemaks. See pühendumine tipptasemele ja valmisolek ületada tarbijate ootusi muudab ElectraStim oma segmendi juhtivaks kaubamärgiks. MEO.de on ideaalne turustuspartner järgmiste toodete jaoks ElectraStim tänu oma kogemustele kvaliteetsete ja spetsialiseeritud täiskasvanutele mõeldud toodete turustamisel. MEO.de on saavutanud maine oma klientide vajaduste ja soovide sügava mõistmise poolest, millele lisandub vankumatu pühendumine klientide rahulolule. MEO BDSM-pood ei paku mitte ainult laia tootevalikut erinevates kategooriates, vaid paneb ka suurt rõhku haridusele ja teabele, et kliendid saaksid teha teadliku ostuotsuse. Lisaks sellele sobib MEO.de sihtgrupp ideaalselt kokku ElectraStimkuna mõlemad ettevõtted seavad prioriteediks kvaliteetsete ja uuenduslike toodete pakkumise, mis parandavad klientide seksuaalset heaolu ja kogemust. MEO.de lai haare nii internetis kui ka oma väljakujunenud partnerite võrgustiku kaudu tagab, et toodete ElectraStim jõuavad laia ja huvitatud sihtrühmani. Murrangulise tehnoloogia kombinatsiooniga ElectraStim ning MEO.de asjatundlikkus ja pühendumus klientide rahulolule kujutab endast tugevat partnerlust, mis on keskendunud erakordsete ja rikastavate kogemuste pakkumisele oma klientidele. Üheskoos on nad suurepärases positsioonis, et muuta elektrostimulatsiooni maailma revolutsiooniliselt, pakkudes samal ajal erakordset teenindust ja tuge.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Empfehlenswert

    Das Gerät ist zwar auf den ersten Blick im Vergleich zu anderen sehr teuer. Jedoch ist die Qualität schon mit Abstand sehr hoch! ich habe es mit vielen Geräten probiert - die Möglichkeiten bei den diversen Billiggeräten auf dem Markt sind extrem eingeschränkt und auch die Haltbarkeit läßt bei anderen Herstellern fast immer zu wünschen übrig.

      Hindamine 

      Recommended to buy!

      The EM60-E Flick Stimulator is a great entry level e-stim control box that is ready to use right out of the box. Mine even arrived charged so I could use it straight away, the pads will produce some great sensations and are a great way to get over the nerves often felt by newbies to the world of e-stim fun and games. There is nothing to worry about with this kit, it is good quality and very safe, ElectraStim take a lot of time to make sure their equipment is safe to use.

      I would recommend it to anyone new to the world of electrosex as it is easy to use and great value for money.

        Hindamine 

        Does it what it says!

        Very satisfying and pleasurable. Small but has great power - well worth the investment! You won't be disappointed! I am certainly not!

          Kirjutage oma ülevaade

          Flick EM60-E elektriline stimulatsiooniseade alates ElectraStim

          Flick EM60-E elektriline stimulatsiooniseade alates ElectraStim

          Kas soovite kogeda midagi täiesti uut, mis muudab täielikult teie seniseid seksuaalkogemusi ja määratleb uuesti teie naudingute piirid? Siis on Flick EM60-E elektrostimulaator alates ElectraStim on just teie jaoks. Sukelduge intensiivsete tunnete ja unustamatute kliimakside maailma.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          26 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: