Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Masturbatooriumid meestele

Uudiskiri

Masturbatsiooniseadme jaoks edging - Boundless Dual Motor Stroker

Uus Pakkumine

Masturbeerija Boundless Dual Motor Stroker on väga eriline seksimänguasju, mis rõõmustab nii mehi kui ka domineerivaid partnereid. Lisaks masturbeerija funktsioonile masturbeerimiseks on see ideaalne ka BDSM-i kontekstis nn "tease & denial" või "edging" jaoks.

Rohkem infot

3645/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Masturbeerija Boundless Dual Motor Stroker on väga eriline seksimänguasju, mis rõõmustab nii mehi kui ka domineerivaid partnereid. Lisaks masturbeerija funktsioonile masturbeerimiseks on see ideaalne ka BDSM-i kontekstis nn "tease & denial" või "edging" jaoks.

    "Tease & denial" ja nn "edging" on praktikad, mille eesmärk on intensiivistada seksuaalset naudingut, lükates edasi või eitades ajutiselt orgasmi. See hõlmab enda või partneri viimistamist orgasmi saavutamiseni ja seejärel stimulatsiooni peatamist või vähendamist, et lükata "vabanemise" hetke edasi. Seda võib korrata mitu korda, et suurendada lõpliku orgasmi intensiivsust.

    "Tease & denial" tähendab meessoost partneri mängulist "piinamist" ja venitamist, keelates talle vahetu rahulduse. See võib olla BDSM-suhtes tugev domineerimise ja alistumise element ning võib intensiivistada nii naudingu psühholoogilisi kui ka füüsilisi aspekte.

    "Edging" on "tease & denial" erivorm, kus meespartnerit kasutatakse partneri stimuleerimiseks Boundless Dual Motor Stroker kasutatakse sihipäraselt, et stimuleerimist täpselt kontrollida. Koos Boundless Dual Motor Stroker saate teie või teie partner täpselt kontrollida stimulatsiooni intensiivsust ja kiirust, muutes kogemuse veelgi intensiivsemaks ja kontrollitavamaks. Masturbaatorit kasutatakse maksimaalse erutuse tekitamiseks, ilma et see viiks kliimaksini, kuni domineeriv partner otsustab orgasmi lubada.

    Boundless Dual Motor Stroker on uuenduslik BDSM-masturbaator, millel on kaks võimsat mootorit ja veekindel disain, mis teeb sellest ideaalse kaaslase paljude naudingute jaoks. See keerukas seksimänguasju on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et viia "edging" - orgasmi edasilükkamise mäng - uuele tasemele.

    Tehnilised omadused:

    • Kahe mootoriga tehnoloogia: Varustatud kahe mootoriga, mis töötavad üksteisest sõltumatult, on see Boundless Dual Motor Stroker peenise intensiivset stimuleerimist. See duaalsus võimaldab stimuleerida peenise erinevaid piirkondi samaaegselt erineva intensiivsusega, mis sobib eriti hästi "edging" praktikateks.
    • 10 vibratsioonirežiimi: Kokku kümme erinevat vibratsioonirežiimi Boundless Dual Motor Stroker pakub peenise jaoks laia valikut stimulatsioonivõimalusi. Alates õrnast pulseerimisest kuni intensiivsete vibratsioonideni saate nupuvajutusega liikuda erinevate funktsioonide vahel, et oma naudingut isikupärastada.
    • Kahepoolne, avatud disain: Innovatiivne, kahepoolne disain kahe sissepääsuga muudab Boundless Dual Motor Stroker mitte ainult mitmekülgseks, vaid ka eriti hõlpsasti puhastatavaks. Avatud otsad võimaldavad BDSM-masturbaatori lihtsat hooldust ja hooldust.
    • Tekstureeritud sisemine kamber (varrukas): Sisemine kamber on varustatud erinevate tekstuuridega, mis pakuvad täiendavat stimulatsiooni iga kord, kui see puudutab peenist. Need tekstuurid suurendavad tundlikkust ja aitavad intensiivistada edging-kogemust.
    • Veekindel: Veekindel disain avab võimaluse kasutada Boundless Dual Motor Stroker märgades keskkondades, näiteks duši all, mis laiendab veelgi kasutusvõimalusi.
    • Reisimiseks sobiv disain: Kompaktne ja diskreetne, mis on Boundless Dual Motor Stroker ideaalne kaaslane reisimiseks. Selle tagasihoidlik disain muudab selle ideaalseks seksimänguasjaks reisimiseks.
    • Aku kestvus: Kuni 150 minutit edging on võimalik, kusjuures laadimisaeg on suhteliselt lühike, vaid kaks tundi.


    Nende tehniliste näitajatega on Boundless Dual Motor Stroker on moodsa seksimänguasja tehnoloogia meistriteos, mis on spetsiaalselt välja töötatud BDSM-praktika "edging" jaoks. Kahe mootori, erinevate vibratsioonirežiimide ja tekstureeritud sisekambri kombinatsioon pakub lõputuid võimalusi naudingu kontrollimiseks ja kliimaksi edasilükkamiseks, et saavutada enneolematult intensiivne orgasm.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Boundless Dual Motor Stroker
    • BDSM masturbeerija edging.
    • Toiteallikas Laetav USB aku (kaasas)
    • Materjal: ABS PU-kattega (korpus), TPE (varrukas), silikoon (nupp), teras (laadimiskontaktid).
    • Mõõtmed: 3,75 cm (läbimõõt - varrukas), 12,75 cm x 9,5 cm (kokku).
    • Kaal: umbes 450 grammi
    • Maksimaalne tööaeg: 150 minutit
    • Maksimaalne laadimisaeg: 120 minutit
    • Funktsioonid: 10
    • Puhastamine: Optimaalse hoolduse ja pika eluea tagamiseks Boundless Dual Motor Stroker soovitame pärast iga kasutamist põhjalikku puhastamist VERYCLEAN pihustiga. Seda spetsiaalset puhastusspreid on lihtne kasutada ning see tagab põhjaliku ja hügieenilise puhastamise, et hoida seksimänguasja parimas seisukorras.
    • Libesti: Pange tähele, et selle toote puhul ei ole soovitatav kasutada silikoonipõhist libestit, kuna see võib mänguasja materjali kahjustada Boundless Dual Motor Stroker võib kahjustada materjali. Parima kogemuse saamiseks ja Boundless Dual Motor Stroker'i terviklikkuse tagamiseks soovitame kasutada meie STROKE libestusainet. See määrdeaine on spetsiaalselt välja töötatud selleks, et edging ja pakub optimaalset määrdevõimet, mis pikendab naudingut ja intensiivistab tundmusi, kahjustamata seejuures strokkeri materjali Boundless Dual Motor Stroker materjali kahjustamata.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfektes Toys

    Seit ein paar Tagen werde ich durch den Masturbator täglich mehrmals zum kurz vor dem Orgasmus gebracht, ohne aber zu kommen. Es macht es dem Herrn sehr leicht zu sehen wie kurz man davor ist zu kommen. Wer auf Eding steht wird ihn lieben.

      Hindamine 

      Nach dem Edging ist vor dem Edging

      Ich bin nach einer langen, sehr langen Edging-Session so hart gekommen wie noch niemals zuvor. Meine Herrin findet es einfach anzuwenden und auch ich bin begeistert. Leise, effektiv und gut zu reinigen!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Wow

      From gentle pulsations to intense vibrations, this edging masturbator from MEO caters for every preference, ensuring every user can find their perfect rhythm. The motor is very quiet, allowing you to have worry-free fun without any unnecessary interruptions.

        Hindamine 

        Good Edging Toy

        I recently tried this male sex toy and wanted to share my personal experience with it. The packaging was discreet and the design felt durable and well made. It's lightweight and has a variety of settings, including vibration and sucking modes. It's quiet, which is great for privacy, and it's easy to clean. The rechargeable battery is a convenient feature. While it took me a bit to figure out the best way to use it for maximum pleasure, once I did, it provided a VERY satisfying experience. If you're looking for something in this category, it might be worth exploring based on my own journey.

          Kirjutage oma ülevaade

          Masturbatsiooniseadme jaoks edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbatsiooniseadme jaoks edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbeerija Boundless Dual Motor Stroker on väga eriline seksimänguasju, mis rõõmustab nii mehi kui ka domineerivaid partnereid. Lisaks masturbeerija funktsioonile masturbeerimiseks on see ideaalne ka BDSM-i kontekstis nn "tease & denial" või "edging" jaoks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: