Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrilised stimulatsiooniseadmed

Uudiskiri

2B™ Elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

Elektrostimulatsiooniseade E-Stim Systems 2B™ on ideaalne BDSM-i jaoks. 17 režiimiga pakub see spektrit õrnast kuni intensiivsete tundmusteni, mis sobib ideaalselt valu ja naudingu uurimiseks. Kaks kanalit võimaldavad täpset kontrolli ja võimendavad domineerimise ja allumise dünaamikat. Audiofunktsioon muudab helid elektrostimulatsiooniks ja lisab ainulaadse mõõtme.

Rohkem infot

3755/00

399,90 €


-100,00 €

299,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    2B™ elektrostimulatsiooniseade E-Stim Systems'ilt: kogege ülimat põnevust elektrostimulatsiooni abil.

    2B™ elektrostimulatsiooniseade E-Stim Systems'ilt E-Stim Systems iseloomustab BDSM-kontekstis valu ja naudingu, domineerimise ja alistumise kombinatsioon. 17 erinevat programmirežiimi pakuvad tundmuste spektrit alates õrnast kihelusest kuni intensiivsete impulssideni ja katavad erootilise elektrostimulatsiooni erinevad tasemed. Kaks sõltumatut kanalit võimaldavad mitmete elektroodide täpset kontrolli - täiuslik domineerimismängudeks, kus Dom saab iga aistingut kohandada vastavalt soovile, samal ajal kui Sub naudib ettearvamatuse põnevust. Audio- ja stereotöötlus pakuvad ainulaadset mõõdet, muutes helid naudinguteks või valuks, intensiivistades allumise kogemust. Ohutus on BDSMis esmatähtis, seega vastab 2B™ rangetele ohutusstandarditele, mis teeb sellest usaldusväärse vahendi valu ja naudingu, kontrolli ja alistumise vahelise õrna tasakaalu avastamiseks.

    E-Stim Systems'i 2B™ elektrostimulatsiooniseade:

    E-Stim Systems'i 2B™ elektrostimulatsiooniseade on elektrostimulatsioonitehnoloogia ime E-Stim Systemse-stimulatsioonitehnoloogia ime, mis esitleti esmakordselt 2010. aastal, sisenete uuendusliku elektrostimulatsiooni maailma. Tuntud oma võimsuse ja mitmekülgsuse poolest, on 2B™ elektrostimulatsiooniseade elektrostimulatsiooni absoluutne tipp.

    2B™ elektrostimulatsiooniseade E-Stim Systemsilt: elektroseksi tehnoloogia tipp!

    2B™ elektrostimulatsiooniseade ei ole lihtsalt üks järjekordne Estim seade; see on innovatsioon pidevalt arenevas elektrostimulatsiooni maailmas ja värav intensiivse, kontrollitud naudingu maailma nautlejatele, kes teavad, mida nad tahavad: Parimat!

    E-Stim Systems'i 2B™ elektrostimulatsiooniseadme peamised omadused:

    • Lai valik programme: 2B™ pakub 17 programmirežiimi, sealhulgas populaarsed "Pulse" ja "Continuous", mida täiendavad sellised lisafunktsioonid nagu "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" ja "Programmed Wave", et viia erootiline elektrostimulatsioon ekstaasi uutesse kõrgustesse.
    • Intuitiivne ekraan ja juhtimisseadmed: Selge, taustavalgustusega LCD-ekraan annab teile vahetut tagasisidet seadme aktiivsuse kohta, samas kui kasutajasõbralikud juhtimisseadmed muudavad seadme kasutamise lihtsaks. Integreeritud abiekraan lihtsustab režiimide valimist ja taustavalgus tagab hea loetavuse ka öösel.
    • Kaks sõltumatut kanalit: Täielikult isoleeritud väljundkanalid, millest igaühel on oma juhtimispult, võimaldavad 2B™-l kasutada samaaegselt ja sõltumatult mitut bipolaarset elektroodi. Väljundi valgusdioodid näitavad väljundvõimsust ja annavad seega visuaalselt märku praegusest aktiivsusest.
    • Liitumis- ja kolmefaasiline režiim: Uuenduslik liitumisrežiim ühendab mõlemad kanalid ühiseks juhtimiseks ning lisavarustusena saadav 2B® "Triphase" kaablikomplekt alates E-Stim Systems võimaldab kolmemõõtmelisi elektrostimulatsioonielamusi.
    • Toite paindlikkus: 2B™ saab toite 9-voldise patarei abil ja eraldi saadaval oleva toiteadapteri abil.
    • Heli- ja stereotöötlus: Sisseehitatud mikrofon koos reguleeritava tundlikkusega ning tõeline stereosignaali töötlemine 3,5 mm stereosissekande kaudu pakub ainulaadset elamust, kui seade on ühendatud MP3-mängijaga: Helisignaalid teisendatakse stimuleerivateks elektrostimulatsioonimustriteks.
    • Digitaalne ühendusliides: Valikuline Digital Link Interface võimaldab elektrostimulatsiooniseadme USB kaudu ühendada arvuti või Maciga. See võimaldab kasutada püsivara uuendusi ja isegi kaugjuhtimisfunktsioone interneti kaudu, nii et 2B™ on alati ajakohane ja ajakohane e-stiimuli tehnoloogia.
    • Ohutus disainiga: 2B™ vastab Euroopa, Ühendkuningriigi ja USA ohutusstandarditele ning sellel on väljundkanalite isoleerimine, võimsuse piiramine, pehmekäivituse kontroll ja CE-märgistus, mis rõhutab ohutust ja usaldusväärsust.


    Alates selle turuletulekust 2010. aastal on 2B™ alates E-Stim Systems on osutunud üheks kõige võimsamaks ja mitmekülgsemaks elektrostimulatsiooniseadmeks maailmas. Kui soovite ainult parimat, siis vajate ainult 2B™. 2B™-l on 17 programmirežiimi, sealhulgas populaarsed režiimid "Pulse" ja "Continuous", ning seda on täiendatud mõne lisaga, mis saadab teid absoluutsesse e-stimulatsiooni ekstaasi.

    2B™ elektrostimulatsiooniseadmel on kergesti loetav, valgustatud LCD-ekraan, mis näitab kogu aeg täpselt, mida seade teeb, ning lihtsad ja kergesti kasutatavad juhtimisseadmed. Integreeritud abiekraan juhatab teid režiimide valiku kaudu, samas kui taustavalgus tagab hea nähtavuse ka kõige pimedamal ajal. Režiimide vahel vahetamine on sama lihtne kui nupu vajutamine ja nupu keeramine. See on lihtne. See töötab.

    Kaks väljundkanalit töötavad üksteisest sõltumatult ja mõlemal on oma juhtimispuldid. See tähendab, et mitut bipolaarset elektroodi saab kasutada samaaegselt ja üksteisest sõltumatult juhtida. Väljundi valgusdioodid põlevad proportsionaalselt väljundvõimsusega, nii et näete, mis toimub isegi ilma põhinäidikule vaatamata. Režiimi "Join" abil saab mõlemad kanalid omavahel ühendada, pakkudes nii turvalisust kui ka kontrolli, ning 2B™ kaablikomplektiga alates E-Stim Systems (toote nr 3810) annab teile veelgi rohkem võimalusi. (Mõelge 3D elektroseksile)

    Elektrostimulaator 2B™ töötab 9-voldise patareiga. Kui aga soovitakse suuremat võimsust või sõltumatust patareidest, tuleks kaaluda lisavarustuse toiteallikat (toode nr 3758). Kaks toiteallika valikut ja 0-100% reguleerimine tagavad, et elektrostimulaator 2B™ ei jää kunagi tühjaks, kui see on oluline. Madal energiatase sobib suurepäraselt elektrostimulatsiooniga alustamiseks, samas kui kõrge energiatase pakub tõsist võimsust, mis rahuldab isegi kõige innukamaid elektrostimulatsiooni fänne, ilma et see tekitaks liiga palju valu!

    Kas teile meeldib muusikat kuulata? 2B™ elektrostimulatsiooniseadmel on sisseehitatud mikrofon, mille tundlikkus on reguleeritav (välist mikrofoni ei ole vaja lõhkuda ega kaotada). Samuti pakub see tõelist stereotöötlust 3,5 mm stereosisendi kaudu. Lihtsalt ühendage oma MP3-mängija ja nautige erootilise elektrostimulatsiooni ainulaadset kogemust stereoheliga.

    2B™-l on lisavarustusena saadaval digitaalne ühendusliides (toode nr 3759/00), mis võimaldab 2B™-i uuendada või juhtida USB-ühenduse kaudu arvutist või Macist. 2B™-i on võimalik juhtida isegi interneti kaudu. Tarkvara uuendamine võimalik? JAH! Nii et te ei pea enam kunagi omama vananenud elektrostimulatsiooniseadet - nüüd saab 2B™ kasvada koos teie isiklike vajadustega.

    Ohutus disainiga - tänu väljundkanalite eraldatusele, sisseehitatud võimsuse piiramisele ja pehmest käivitamise kontrollile (seade käivitub alati nullist, kui režiimi muudetakse või seade sisse lülitatakse), samuti disainifilosoofiale, mis seab igas detailis ohutuse esikohale, vastab 2B™ elektrostimulatsiooniseade kõigile olulistele Euroopa, Ameerika ja Briti ohutusstandarditele ning erinevalt paljudest imporditud seadmetest kannab CE-märgist.

    2B™ elektrostimulatsiooniseadme puhul ei osta te lihtsalt Estim seadet, vaid tõsise sisenemise elektrostimulatsiooni maailma ettevõttelt, mis on pühendunud parimate elektrostimulatsiooniseadmete tootmisele. Varustatud kõigega, mida vajate kohe alustamiseks, ja eluaegse tootjagarantiiga, on 2B™ võrratu.

    Lisateave:

    • 2B™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems
    • Kindel sissejuhatus e-stimulatsiooni maailma
    • Tarnekomplekt: 2B™ elektrostimulatsiooniseade, 2 x 3,5 mm kuni 2 mm väljundkaabel, 4 x isekleepuvad elektroodipadjad, 1 x 3,5 mm stereo sisendkaabel, 1 x PP3 9 V patarei, transpordikott ja kasutusjuhend.
    • Mõõtmed: 116mm x 77mm x 38mm (4.6" x 3.0" x 1.5"), 176g
    • Kanalid/väljundid: kaks isoleeritud kanalit 3,5 mm mono pistikupesadega
    • Ekraan: Taustavalgustusega LCD ekraan, mis näitab kanali aktiivsust heledate valgusdioodidega
    • Programmirežiimid: 17
    • Helirežiimid: 2
    • Heli: sisseehitatud mikrofon, stereoallikas 3,5 mm stereopesa kaudu
    • Sisendi spetsifikatsioon: 33KΩ/500mV
    • Juhtseadmed: Kanalite intensiivsuse, režiimide valiku ja reguleerimise sõltumatud juhtseadmed
    • Väljundi lainekuju: kahefaasiline vahelduvvool
    • PC/Mac ühendus: Jah, lisavarustuses oleva ühenduskaabli kaudu
    • Toiteallikas: Standardne 9V leelispatarei (PP3)
    • Valikuline võrguadapter on saadaval (vt lisatarvikuid).
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems on esmatähtis.
    • Välja töötatud vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele ja toodetud Ühendkuningriigis.
    • Sisseehitatud turvaelemendid, nagu näiteks voolu piiramine.
    • CE- ja UKCA-märgistus.
    • Tarnitakse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusküsimustest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Hindamine 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Hindamine 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Hindamine 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Kirjutage oma ülevaade

            2B™ Elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

            2B™ Elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

            Elektrostimulatsiooniseade E-Stim Systems 2B™ on ideaalne BDSM-i jaoks. 17 režiimiga pakub see spektrit õrnast kuni intensiivsete tundmusteni, mis sobib ideaalselt valu ja naudingu uurimiseks. Kaks kanalit võimaldavad täpset kontrolli ja võimendavad domineerimise ja allumise dünaamikat. Audiofunktsioon muudab helid elektrostimulatsiooniks ja lisab ainulaadse mõõtme.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: