Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - peenis ja munandid

Uudiskiri

Small Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems

Kvaliteetne Small Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems on välja töötatud kõigile, kes otsivad alternatiivi tavapärasele uretria stimulatsioonile. Penisepistik ühendab uuendusliku disaini ja kvaliteetsed materjalid erakordse elektrostimulatsiooni kogemuse saamiseks.

Rohkem infot

3765/00

saadaval

    Rohkem infot

    Small Diamond™ Penis Plug e-Stim Systems: täpsus ja rõõm!

    Kvaliteetne kõrgekvaliteediline Small Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems on välja töötatud kõigile, kes otsivad alternatiivi tavapärasele uretraalstimulatsioonile. Penisepistik ühendab uuendusliku disaini ja kvaliteetsed materjalid erakordse elektrostimulatsioonikogemuse saavutamiseks.

    Unikaalne disain ja mugav sobivus:

    • Small Diamond™ Penis Plug on 55 mm pikk ja 5,65 mm õhukese võlliga.
    • Selle rombikujuline pea, mille läbimõõt on kõige laiemas kohas 7,5 mm, tagab mitte ainult ahvatleva välimuse, vaid ka peenisepistiku mugava ja stimuleeriva sisestamise.
    • Aerospace-kvaliteediga alumiiniumist valmistatud peenisepistik on kerge ja vastupidav, tagades pika kasutusaja ja lihtsa käsitsemise.
    • Peeglipealne pind ja ümardatud ots võimaldavad hõlpsat sisestamist uretrosse, samas kui peenistopistiku kooniline vars laieneb õrnalt ja hoiab peenistopistiku paigal.
    • Iga peenistopistiku peas on spetsiaalne soonik, mis parandab haardumist isegi märgade sõrmedega ja suurendab kasutamisel tunnet.
    • Pea 4 mm standardühendusega varustatud peenisepistik ühildub E-Stim-Systems'i elektrostimulatsiooniseadmetega.


    Lihtne puhastamine ja hooldus:

    • Puhastamine on äärmiselt lihtne: puhastage lihtsalt kuuma vee ja maheda pesuvahendiga või kasutage MEO sprei INSTACLEAN. Kuna peenisepistik on valmistatud alumiiniumist, võib seda täieliku steriliseerimise eesmärgil keeta.
    • Veenduge, et peenisepistik oleks enne hoiustamist täiesti kuiv.
    • E-Stim Systems annab igale peenisepistikule eluaegse garantii.


    Ettevalmistus optimaalseks kogemuseks:

    • Uriitri stimuleerimise olemuse tõttu on puhtus võtmetähtsusega. Seetõttu puhastage peenisepistikut vahetult enne kasutamist.
    • Kasutamise mugavuse suurendamiseks kasutage MEO VeryDeep libestusainet, mis on spetsiaalselt selliste tegevuste jaoks välja töötatud.


    Small Diamond™ Penis Plug alates E-Stim Systems: Tõeline pärl uretra stimuleerimiseks.

    The Small Diamond™ Penis Plug on midagi enamat kui lihtsalt seksimänguasju uretrile; see on sümbol, mis sümboliseerib pühendumust E-Stim Systems kvaliteedile, mugavusele ja stimuleerivale disainile. Olenemata sellest, kas uuretria stimuleerimist uurite esimest korda või olete selle praktika kogenud armastaja, pakub see peenisepistik ainulaadset ja nauditavat kogemust ning on kohustuslik osa teie elektrostimulatsiooni seksimänguasjade kollektsioonist.

    Rohkem üksikasju:

    • Väike teemant™ peenisepistik alates E-Stim Systems
    • Mõõtmed Võlli läbimõõt 5.65mmm, pea läbimõõt 7.5mmm, aluse läbimõõt 24.5mmm, kogupikkus 55mmm, sisestamise pikkus 44mmm, kaal 17g
    • Ühendus: 4mm
    • Materjal: Alumiinium
    • Kuna tegemist on ühepoolse elektroodiga, on vaja teist elektroodi.
    • Urethral E-Stim, mida tuntakse ka kui uretraelektrostimulatsiooni, on spetsiaalne elektrostimulatsiooni vorm, mida kasutatakse uretra stimuleerimiseks. See ainulaadne stimulatsioonivorm kasutab elektrilisi impulsse, et tekitada selles tundlikus kehaosas sensoorset või seksuaalset stimulatsiooni. Urethral E-Stim on eriline tänu unikaalsele viisile, kuidas elektrilised impulsid juhitakse uretra sisse, et tekitada hingematvaid aistinguid. Selleks kasutatakse spetsiaalseid elektroode, mis sisestatakse uretra sisse ja annavad õrnu elektrilisi impulsse. Elektriimpulsid võivad tekitada erinevaid tundeid, alates kergest kipitustundest kuni intensiivsemate pulseerivate või kipitavate tunneteni. Elektriimpulsside tugevust ja intensiivsust saab elektrostimulatsiooniseadme abil kohandada vastavalt isiklikele eelistustele ja tagada meeldiv kogemus. Uretraalne elektrostimulatsioon võib lisada seksuaalsele stimulatsioonile uue mõõtme. Uretraalne elektrostimulatsioon võib põhjustada erutavaid aistinguid ja intensiivsemaid orgasme nii meestele kui ka naistele.
    • Valmistatud vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutuseeskirjadele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas
    • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.



    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Kirjutage oma ülevaade

      Small Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems

      Small Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems

      Kvaliteetne Small Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems on välja töötatud kõigile, kes otsivad alternatiivi tavapärasele uretria stimulatsioonile. Penisepistik ühendab uuendusliku disaini ja kvaliteetsed materjalid erakordse elektrostimulatsiooni kogemuse saamiseks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: