Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrilised stimulatsiooniseadmed

Uudiskiri

ElectroHelix™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

ElectroHelix™ on uusim uuendus elektrostimulatsiooniseadmete seas, mille tootjaks on E-Stim Systemstäiustatud tehnoloogia kohtub elektrifitseeriva, erootilise naudinguga. Seeria 1 edule tuginedes pakub ElectroHelix™ kompaktset ja funktsionaalselt rikast kogemust, mis defineerib erootilise elektrostimulatsiooni maailma uuesti.

Rohkem infot

3753/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    ElectroHelix™ elektrostimulatsiooniseade E-Stim Systems'ilt: sinu värav elektrifitseeritud naudingute maailma seksi ajal!

    ElectroHelix™, E-Stim Systems'i uusim elektrostimulatsiooniseade, pakub täiustatud tehnoloogiat ja elektrifitseeritud erootilist naudingut E-Stim Systemstäiustatud tehnoloogia kohtub elektrifitseeriva erootilise naudinguga. Seeria 1 edule tuginedes pakub ElectroHelix™ kompaktset ja funktsionaalselt rikast kogemust, mis defineerib erootilise elektrostimulatsiooni maailma uuesti.

    E-Stim Systems'i ElectroHelix™ elektrostimulatsiooniseadme põhijooned:

    • Täiustatud disain: ElectroHelix™-l on Series 1 põhilised omadused, kuid täiesti uuendatud disainiga. See pakub rohkem kõike seda, mida meie kliendid armastavad.
    • Parandatud juhtimine: Mikroprotsessoriga juhitava võimendussüsteemiga ja uue juhtimissüsteemiga varustatud ElectroHelix™-l on 5 programmirežiimi koos astmeteta analoogjuhtimisega võimsuse, kiiruse ja tunnetuse reguleerimiseks ning ainulaadne "FIRE" nupp vahetu intensiivsuse saavutamiseks.
    • Erinevad režiimid: Lisaks standardsetele "Flo" ja "Pulse" režiimidele on nüüd olemas ka "Milk" ja "Tease" režiimid, mis on programmeeritud mitmekesise stimulatsiooni jaoks ja mida saab reguleerida "Speed" ja "Feel" juhtnuppude abil.
    • Kasutamise lihtsus: Režiime saab mugavalt valida nupuvajutusega.
    • Sportrežiim: Nende jaoks, kes otsivad intensiivset kogemust, suurendab ElectroHelix™ Sportrežiim iga tunnet ja muudab kõik veidi põnevamaks, just nagu Ferrari sõitmine.
    • Ergonoomiline disain: ümberkujundatud korpus on väiksem ja kergem ning sobib mugavalt kätte. Kummeeritud juhtnuppe on lihtne käsitseda, isegi kinnaste või rasvaste sõrmedega.
    • Akutoitega: Usaldusväärsus on kõige tähtsam. Proovitud PP3 aku tagab pika tööaja.


    ElectroHelix™ on uusim seade elektrostimulatsiooniseadmete sarjas, mille tootevalik on järgmine: ElectroHelix™ E-Stim Systems. Ajalugu E-Stim Systems ulatub tagasi aastasse 2004, mil toodi turule algne Series 1, mis on sellest ajast alates muutunud klassikaks. Series 1 on Intro2Electro tootesarja nurgakivi alates E-Stim Systems. Kuid nagu paljude asjadega, tahavad inimesed aja jooksul lihtsalt midagi enamat, võib-olla veidi käepärasemat ja muidugi rohkemate funktsioonidega - tulemuseks on ElectroHelix™ ehk lühendatult Helix.

    ElectroHelix™ sisaldab Series 1 DNA-d, kuid täiesti uuendatud ja läbivaadatud kontseptsiooniga, mis pakub lihtsalt rohkem kõike. Tänu uuendatud mikroprotsessoriga juhitavale võimendussüsteemile, laiendatud ja täiustatud juhtimisviisile pakub ElectroHelix™ viit programmirežiimi, astmeteta analoogregulaatorit mitte ainult väljundtaseme ja kiiruse, vaid ka "tunnetuse" jaoks ning kurikuulsat ja endiselt ainulaadset "FIRE" nuppu.

    Oma viie režiimiga pakub ElectroHelix™ palju rohkem kui tavalised "Flo" ja "Pulse" režiimid. Lisaks "FIRE" režiimile on olemas "Milk" ja "Tease" režiimid, mis on programmeeritud veelgi huvitavamate tundmuste saavutamiseks ja mida mõlemaid saab täielikult kontrollida kiiruse ja "Feel" juhtnuppude kaudu. Režiimi valik on lihtne nupuvajutus ja kuna stimulatsioonitase ei lange nulli, on võimalik režiimide vahel vahetada kasutamise ajal.

    Muud ElectroHelix™-i täiustused hõlmavad impulssrežiimi muudatusi, mis võimaldavad lühemaid ja pikemaid impulsside intervalle võrreldes Series 1'ga, samuti laiendatud "Feel" vahemikku kõigi režiimide jaoks, mida mõlemat saab reguleerida valikute abil, võimaldades peaaegu piiramatut kontrolli kõigi aistingute üle.

    ElectroHelix™ alates E-Stim Systems on ka nn "Sport" režiim neile, kes soovivad veelgi intensiivsemat stimulatsiooni. Kui ElectroHelix™ on sisse lülitatud, on sensatsioonide intensiivsus enamiku inimeste jaoks piisav, kuid kui ElectroHelix™ on sisse lülitatud, kui FIRE-nuppu hoitakse all, muutub kõik veidi intensiivsemaks ja intensiivsemaks.

    Uue disainiga korpusega ElectroHelix™ on E-Stim Systems electroHelix™ väiksemaks ja kergemaks muudetud, nii et elektrostimulatsiooniseade istub mugavalt käes ja kõik juhtimisseadmed on kergesti kättesaadavad. Tänu kummeeritud pöördnuppudele ja määrdumiskindlale pinnale saab ElectroHelix™ seadet kasutada ka kinnaste või määrdeainega sõrmedel ning see istub alati kindlalt käes. Erinevalt paljudest teistest tootjatest E-Stim Systems on loobutud laetavast patareist ja selle asemel valitud järeleproovitud PP3 patarei, mis tagab pika tööaja.

    ElectroHelix™ tarnitakse kohandatud kandekotis koos 2 mm ühenduskaabli, aku, 4 isekleepuva elektroodipadja paki ja üksikasjaliku kasutusjuhendiga - kõik, mida vajate, et kohe alustada.

    ElectroHelix™ on välja töötatud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusnõuetele ning sellel on sisseehitatud turvaelemendid, näiteks voolu piiraja.

    Lisateave:

    • ElectroHelix™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems
    • Mõõtmed: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Tarnekomplekt: ElectroHelix™ elektrostimulatsiooniseade, 1 x 3,5 mm kuni 2 mm väljundkaabel, 4 x isekleepuvad elektroodipadjad, 1 x PP3 9V patarei, kasutusjuhend, kandekott.
    • Kanalid/väljundid: Üks kanal tööstusstandardi 3,5 mm mono pistikupesa kaudu.
    • Näidik: Väga eredad LED-id näitavad enesetestimist, aku olekut, väljundseisundit ja praegust režiimi.
    • Programmirežiimid: 5, "Pulse", "Flo", "Fire", "Milk" ja "Tease".
    • Juhtelemendid: Väljundi intensiivsus, tunnetuse reguleerimine, kiiruse reguleerimine, režiimi valik ja "Fire" nupp.
    • Väljundi lainekuju: BiFaasiline vahelduvvool
    • Toiteallikas: Standardne 9-voldine leelismetall (PP3) (kaasas)
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems on esmatähtis.
    • Välja töötatud vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnõuetele ja toodetud Ühendkuningriigis.
    • Integreeritud turvafunktsioonid, nagu näiteks voolu piiramine.
    • CE- ja UKCA-märgistus.
    • Tarnitakse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas

     

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Top

    Appareil assez complet et propose une grande variété de fonctions. D'où sa complexité a l'usage.Demande une certaine habitude de l'appareil

      Hindamine 

      Efficacité maximum

      C'est le meilleur système pour électrostimulation du pénis que j'ai acheté. Je viens d'en recommander 2. je recommande vraiment

        Hindamine 

        This is my first e-stim and I love it.

        This is my first e-stim and I love it. It has enough power for all kinds of play.

          Kirjutage oma ülevaade

          ElectroHelix™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

          ElectroHelix™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

          ElectroHelix™ on uusim uuendus elektrostimulatsiooniseadmete seas, mille tootjaks on E-Stim Systemstäiustatud tehnoloogia kohtub elektrifitseeriva, erootilise naudinguga. Seeria 1 edule tuginedes pakub ElectroHelix™ kompaktset ja funktsionaalselt rikast kogemust, mis defineerib erootilise elektrostimulatsiooni maailma uuesti.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: