Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrilised stimulatsiooniseadmed

Uudiskiri

ABox™ MK 2 - Elektrostimulatsiooniseade "Audio" alates E-Stim Systems

MEO esitleb uhkusega ABox Mk2, mis on algse ABoxi uuendatud versioon E-Stim Systems. ABox™ Mk2 on kompaktsem, kergem ja võimsam ning sellel on väga tundlik mikrofon. ABox™ Mk2 on ainulaadne, helivõimeline elektrostimulatsiooniseade, mis lisab teie olemasolevale elektroseksi kogemusele uue, põneva maitse.

Rohkem infot

3760/00

199,90 €


-10,00 €

189,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kogege võrratut tüüpi stimulatsiooni ABox Mk2-ga alates E-Stim Systems - kus hääl või muusika vallandab ja juhib elektrostimulatsiooni!

    MEO esitleb uhkusega ABox Mk2, mis on algse ABoxi uuendus aastast E-Stim Systems. ABox™ Mk2 on kompaktsem, kergem ja võimsam ning sellel on väga tundlik mikrofon. ABox™ Mk2 on ainulaadne, helivõimeline elektrostimulatsiooniseade, mis lisab olemasolevale elektroseksi kogemusele uue, põneva maitse.

    Elektroseks muutub üha enam peavooluks, kuid on ikka veel inimesi, kes otsivad midagi unikaalset ja uut. Uus ABox Mk2 alates E-Stim Systems pakub rohkem, kui te oleksite osanud ette kujutada.

    E-Stim Systems'i ABox™ MK2 elektrostimulatsiooniseadme kõige olulisemad omadused:

    • Optimeeritud disain: ABox™ MK2 on kompaktne ja kerge, mis muudab selle veelgi praktilisemaks ja kasutajasõbralikumaks. Parandatud võimsus ja tundlikkus toovad erootilise elektrostimulatsiooni uue intensiivsuse ja tundlikkuse taseme.
    • Heliga juhitav stimulatsioon: ABox™ Mk2 on akustiliselt juhitav ja muundab sisseehitatud mikrofoni või välise allika (nt MP3-mängija) helisisendi dünaamiliseks elektrostimulatsioonisignaaliks. See ainulaadne funktsioon võimaldab kontrollida stimulatsiooni intensiivsust ja rütmi otse teie enda hääle, peremehe või domineerija hääle või muusika kaudu.
    • Visuaalne sisendtaseme indikaator: silmapaistev funktsioon on LED-sisendtaseme indikaator, mis annab koheselt tagasisidet helisisendi kohta. See visuaalne abivahend parandab kontrolli stimulatsiooni üle, kuna see reageerib audiotasemele reaalajas.
    • Ideaalne, kui olete üksi: tänu stereosisendi funktsioonile saavad soolokasutajad valida oma lemmik elektrostimulatsiooni heliriba, et luua isikupärane sensoorne kogemus. MEO pakub oma veebisaidil ka valikut heliradasid, mis on spetsiaalselt mõeldud kasutamiseks koos ABox™ Mk2-ga.
    • Täielik komplekt: ABox™ Mk2 tuleb kohandatud kandekotis, mis sisaldab isekleepuvaid geelipadjakesi, akut, audioühenduskaablit ja kiirjuhendit. Internetis on saadaval ka üksikasjalik kasutusjuhend.


    Vabastage ABox™ Mk2 võimsus: Teie enda või kellegi teise hääl määrab elektristimulatsiooni intensiivsuse.

    ABox™ Mk2 on midagi enamat kui lihtsalt elektristimulatsiooniseade, see on ainulaadne seade, mis ühendab heli ja erootilise stimulatsiooni. Kas üksi või koos partneriga, ABox Mk2 lisab teie seansse loomingulisuse ja kontrolli uue mõõtme, muutes iga kogemuse ainulaadseks.

    ABox Mk2 on ainulaadne elektrostimulatsiooniseade, mis on loodud spetsiaalselt erootiliseks, heli poolt vallandatavaks elektrostimulatsiooniks. ABox MK2 alates E-Stim Systems ei ole mitte ainult heli poolt vallandatav, vaid ka heli poolt juhitav. Sisendsignaal, kas siis sisseehitatud mikrofonist või ühendatud audioallikast, näiteks MP3-mängijast, muundatakse tugevaks, kuid kontrollitavaks elektrostimulatsioonisignaaliks. See tähendab, et erootilist elektrostimulatsiooni saab juhtida ainult hääle või heli heliallika helitugevuse ja heliga.

    Ohutus ja kvaliteet:

    Kooskõlas kohustusega E-Stim Systems pühendumusega ohutusele ja kvaliteedile, on ABox™ Mk2 projekteeritud ja toodetud Ühendkuningriigis. Elektrostimulatsiooniseade vastab uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusstandarditele, kannab CE-märgist ja on varustatud eluaegse garantiiga.

    Täiendavad üksikasjad:

    • ABox™ MK2 alates E-Stim Systems
    • Tarnitakse spetsiaalses kandekotis koos isekleepuvate geelpadjadega, aku, audioühenduskaabel ja kiirjuhend. Üksikasjalik kasutusjuhend on saadaval internetis.
    • Kanalid/väljundid: Ühe kanaliga, standardse 3,5 mm mono pistikupesa kaudu.
    • Sisend: Üks 3,5 mm stereopesa.
    • Sisendimpedants: 33K Ohm
    • Sisendtundlikkus: 500 mV, 200 kuni 6000 Hz
    • Näidik: 5 heledat LED-i näitavad sisendtaset ja võimsust.
    • Töörežiimid: 2 - sisemine töö (mikrofon), väline töö (line-in)
    • Juhtseadmed: Liuglüliti sisse- ja väljalülitamiseks ning sisendi valimiseks. Pöörlevad nupud
    • Mikrofoni tundlikkus ja väljundtase.
    • Väljundi lainekuju: voolupiiranguga, impulsiivne vahelduvvool.
    • Toiteallikas: standardne 9-voldine leelispatarei (PP3), kaasas.
    • Patarei tööaeg: Sõltub kasutamisest, kuid hinnanguliselt umbes 8 tundi.
    • Kaasasolevad tarvikud: 1 x 3,5 mm kuni 2 mm TENS väljundkaabel, 1 x 3,5 mm kuni 3,5 mm stereolingi helikaabel, 4 isekleepuvat geelipatja, 1 x 9-voldine PP3 patarei, 1 x kohandatud kandekott, 1 x kiirjuhend.
    • Mõõtmed: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Valmistatud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusnormidele.
    • Integreeritud turvafunktsioonid, nagu näiteks voolu piiramine.
    • CE- ja UKCA-märgistus.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas
    • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Excellent produit!!

    Le produit est top! Facile à utiliser.
    Le livret fournit est très clair!!

      Hindamine 

      Excellent appareil d'électrostimulation

      L'appareil fonctionne très bien, est bien conçu et d'emploi facile. On peut régler l'intensité, la fréquence, la longueur de l'impulsion et le temps d'utilisation. Le dernier réglage reste en mémoire. L'appareil semble durable. Les effets peuvent être extrêmement efficaces à condition de positionner les sondes aux bons endroits.

        Hindamine 

        Very powerful well made works

        Very powerful well made works great

          Kirjutage oma ülevaade

          ABox™ MK 2 - Elektrostimulatsiooniseade "Audio" alates E-Stim Systems

          ABox™ MK 2 - Elektrostimulatsiooniseade "Audio" alates E-Stim Systems

          MEO esitleb uhkusega ABox Mk2, mis on algse ABoxi uuendatud versioon E-Stim Systems. ABox™ Mk2 on kompaktsem, kergem ja võimsam ning sellel on väga tundlik mikrofon. ABox™ Mk2 on ainulaadne, helivõimeline elektrostimulatsiooniseade, mis lisab teie olemasolevale elektroseksi kogemusele uue, põneva maitse.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: