Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrilised stimulatsiooniseadmed

Uudiskiri

ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems sobib ideaalselt BDSM-i kasutamiseks, kuna sellel on 2 kanalit, mida saab kasutada mitme kehaosa stimuleerimiseks, ja 9 programmi (nt lüpsmine, valu, hellitus), mis pakuvad erinevaid aistinguid. Helirežiim lisab E-Stimile BDSM-i kontekstis veel ühe põneva mõõtme.

Rohkem infot

3754/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

pluss saatmiskulud

Tarneaeg umbes 7 päeva

    Rohkem infot

    ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade E-Stim Systems'ilt: teie värav võrratu BDSM-i naudingusse.

    ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems on tähelepanuväärne seade BDSM-tegevuseks tänu oma unikaalsele võimsuse, mitmekülgsuse ja kasutusmugavuse kombinatsioonile. Tänu oma kahe kanaliga funktsioonile võimaldab ElectroPebble™ ühendada korraga kaks elektroodi, mis vallandavad erutavad tunded mitmetes kehaosades. See funktsioon on eriti kasulik BDSM stsenaariumides, kus on oluline kontroll stimulatsiooni intensiivsuse ja jaotuse üle.

    Üheksa reguleeritavat programmi - "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" ja "Torment" - pakuvad laia valikut tundmusi õrnast kuni intensiivseteni. See võimaldab kasutajatel kohandada seadet vastavalt oma individuaalsetele eelistustele ja piiridele - oluline aspekt BDSMis, kus erinevate tundetasemetega mängimine on keskne.

    Uuenduslik LifeLine™ ekraan, mis näitab režiime ja seadeid visuaalselt, suurendab kasutajakogemust intuitiivse ja esteetiliselt meeldiva kasutajaliidesega. Helirežiim, kus muusika või hääl juhib stimulatsiooni, avab uusi võimalusi loomingulisteks BDSM-seanssideks, luues heli abil juhitava sensoorse kogemuse.

    Vabastage ülim BDSM-nauding: Avastage ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade - teie võti elektriseerivatesse seiklustesse!

    ElectroPebble™ E-Stim Systemsilt: kogege BDSM-elektrostimulatsiooni nagu kunagi varem! ElectroPebble™, uusim innovatsioon firmalt E-Stim Systems elektroseksi valdkonnas, ei ole lihtsalt elektrostimulatsiooniseade, vaid puhta naudingu instrument. ElectroPebble™ on mõeldud nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele ning selles on ühendatud jõudlus ja kasutusmugavus.

    ElectroPebble™ by E-Stim Systems: kogege elektroseksi nagu kunagi varem!

    Avastage tundmuste maailm, kus kontroll kohtub loovusega ja nauding kohtub innovatsiooniga. ElectroPebble™ ei ole lihtsalt seade, vaid seiklus seksuaalse domineerimise seni uurimata sfääridesse, mis ootavad vaid sinu avastamist.

    E-Stim Systems'i ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseadme kõige olulisemad omadused:

    • Mitmekülgsus tänu kahele kanalile: tänu ElectroPebble™-i kahe kanaliga funktsionaalsusele saab 2 elektroodi ühendada samaaegselt, et vallandada stimuleerivaid aistinguid mitmetes kehaosades (või avaustes). Igal kanalil on sujuvalt reguleeritavad juhtimisseadmed, mis võimaldavad teil täpselt reguleerida võimsust, et saavutada täiuslik naudingu ja valu segu.
    • Üheksa reguleeritavat programmi: Üheksa reguleeritavat programmi, sealhulgas "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" ja "Torment", võimaldavad teil sukelduda erinevatesse tundmustesse. (Terminid viitavad erinevatele stimulatsiooniseadetele: "Pulse" tekitab rütmilisi impulsse, "Flo" pakub sujuvat, voolavat stimulatsiooni, "Split" jagab stimulatsiooni erinevateks mustriteks, "Bounce" vaheldub intensiivsuste vahel, "Audio" kasutab kontrollimiseks helisid, "Milk" viitab peenise lüpsmisele, "Squeeze" simuleerib survetunnet, "Tease" õrnaks stimulatsiooniks ja "Torment" intensiivsemaks stimulatsiooniks.). Iga seade on loodud selleks, et pakkuda unikaalseid ja mitmekesiseid kogemusi, mida saab hõlpsasti kontrollida kohandatud elektrostimulatsiooni jaoks.
    • Uuenduslik LifeLine™-ekraan: ElectroPebble™ on varustatud LifeLine™-ekraaniga, mis koosneb heledatest valgusdioodidest, mis pulseerivad sünkroonis režiimi ja seadistusega, andes visuaalselt märku seadme praegusest funktsioonist - tõeline innovatsioon elektrostimulatsiooniseadmetes.
    • Helirežiim: sisseehitatud mikrofon helirežiimis võimaldab elektrostimulatsiooni juhtida muusika või häälega - täiesti ainulaadne kogemus.
    • Ergonoomiline disain: ElectroPebble™ on kujundatud nii, et see sobiks mugavalt kätte. See ühendab endas ergonoomilise disaini ja võimsad funktsioonid, mistõttu on see ideaalne valik kõigile, kes soovivad enamat kui pelgalt e-stimulaatorit.


    ElectroPebble™ on palju enamat kui lihtsalt elektrostimulatsiooniseade - see on tõeline aardelaud. ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade on uusim seade, mis on pärit firmalt E-Stim Systemstäis funktsioone ja võimsust, kuid samas lihtne kasutada.

    ElectroPebble™ on varustatud kandekotiga ja elektrostimulatsiooniseadmele kehtib eksklusiivne eluaegne garantii alates E-Stim Systems.

    Kuna tegemist on kahe kanaliga seadmega, saab kahte elektroodi kasutada samaaegselt, et levitada aistinguid mitmesse kehapiirkonda. Igal kanalil on oma astmeteta reguleerimine, mis võimaldab määrata täpselt soovitud stimulatsiooni intensiivsust. kui keerate valimisnuppu liiga kõrgele, saate selle kiire keeramisega tagasi alla keerata, ilma et peaksite korduvalt nuppe vajutama.

    Iga 9 programmirežiimi on reguleeritav, pakkudes veelgi suuremat valikut tundmusi ja võimalusi, ning lihtsate režiimivalikute abil ei saaks režiimide vahel lülitumine olla lihtsam.

    Kui soovite midagi muud kui eelseadistatud režiimid, lülitage ElectroPebble™ lihtsalt helirežiimile. Tänu sisseehitatud mikrofonile saate ElectroPebble™-iga luua oma tüüpi elektrostimulatsiooni, mängides muusikat või andes oma peremehe häälele täieliku kontrolli. Helisignaal kontrollib väljundsignaali ja täiesti uue meetodi abil saab ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade luua suurepäraseid aistinguid, mida saate kontrollida teie või teie domineeriv partner.

    ElectroPebble™ tuleb kohandatud kandekotis koos kahe 2 mm ühenduskaabli, aku, nelja isekleepuva elektroodipadja paki, kiirjuhendi ja muidugi üksikasjaliku kasutusjuhendiga - kõik, mida vajate, et kohe alustada.

    ElectroPebble™ on projekteeritud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt viimastele Euroopa ja Ühendkuningriigi ohutusnormidele ning sellel on sisseehitatud turvaelemendid, nagu voolu piiramine. Sellel on CE-märgis ja eluaegne garantii.

    Rohkem üksikasju:

    • ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems
    • Pebble™ Mõõtmed: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g
    • Tarnekomplektis on kõik vajalik, et alustada oma BDSM-elektrostimulatsiooni seiklusi.
    • Tarnekomplekt: ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade, 2 x 3,5 mm kuni 2 mm väljundkaabel, 4 x isekleepuvad elektroodipadjad, 1 x PP3 9V patarei, kiirjuhend ja üksikasjalik kasutusjuhend, kohandatud kaitsekott.
    • Kanalid/väljundid: kaks kanalit tööstusstandardi 3,5 mm monopistikupesade kaudu
    • Ekraan: Väga eredad LED-id näitavad olekut, aku olekut, kanali ja režiimi aktiivsust.
    • Programmirežiimid: 9, "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" ja "Torment".
    • Helisisend: sisemine mikrofon
    • Juhtseadmed: Kaks sõltumatut juhtimisseadet kanalite intensiivsuse reguleerimiseks, juhtimisseadmed režiimi seadistamiseks ja kaks režiimi valimise nuppu.
    • Väljundi lainekuju: BiPhasic AC
    • Toiteallikas: Standardne 9-voldine leelispatarei (PP3)
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems on esmatähtis.
    • Konstrueeritud vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele ja toodetud Ühendkuningriigis.
    • Sisseehitatud turvaelemendid, nagu näiteks voolu piiramine.
    • CE- ja UKCA-märgistus.
    • Tarnitakse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusküsimustest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Appareil fiable, bon rapport qualité prix

    Produit livré très rapidement, large choix de fonctions, facile à utiliser après avoir lu les explications sur le livret fourni. Batterie ayant une bonne autonomie. Satisfaite de cet achat.

      Hindamine 

      Von Zart bis Hart

      ist alles dabei!! Bester Kauf!!!!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Very pleased with this and no regrets....

      Being new to electro stimulation, I found this to be a much better power box than others on the market. The one thing that really got me is the fact it has knobs for adjusting the strength and intensity. This is in my opinion very important as you can adjust better and much easier than other brands with buttons to push for up an down. I love Squeeze, Milk and torment the best. Having two channels allows me to use an insertable and the rubber loops at same time. Very pleased with this and no regrets....

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Very stimulating

      Been looking at these for a while. Very happy that I finally bought them!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

      ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems

      ElectroPebble™ elektrostimulatsiooniseade alates E-Stim Systems sobib ideaalselt BDSM-i kasutamiseks, kuna sellel on 2 kanalit, mida saab kasutada mitme kehaosa stimuleerimiseks, ja 9 programmi (nt lüpsmine, valu, hellitus), mis pakuvad erinevaid aistinguid. Helirežiim lisab E-Stimile BDSM-i kontekstis veel ühe põneva mõõtme.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: