Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - peenis ja munandid

Uudiskiri

ElectroRing™ tarvikupakett alates E-Stim Systems

Uus Pakkumine
  • ElectroRing™ tarvikupakett alates E-Stim Systems

ElectroRing™ lisaseadmete pakett alates E-Stim Systems on mitmekülgne ja uuenduslik lahendus modulaarseks bipolaarseks peenise elektrostimulatsiooniks. See on loodud töötama koos ElectroRing™ süsteemiga, et luua tõelised bipolaarsed tunded, ning pakub ainulaadset ja tõhusat lähenemist peenise elektrostimulatsioonile.

Rohkem infot

3764/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    E-Stim Systems'i ElectroRing™ lisapakett: peenise täiustatud modulaarne elektrostimulatsioon.

    ElectroRing™ lisapakett alates E-Stim Systems on mitmekülgne ja uuenduslik lahendus modulaarseks bipolaarseks elektrostimulatsiooniks. See on loodud töötama koos ElectroRing™ süsteemiga, et luua tõelised bipolaarsed tunded, ning pakub ainulaadset ja tõhusat lähenemist peenise elektrostimulatsioonile.

    The ElectroRing™ Accessory Pack from E-Stim Systems on ElectroRing™ süsteemi oluline osa. Täieliku ja tõhusa bipolaarse stimulatsiooni jaoks on oluline kasutada lisapaketti koos ElectroRing™ süsteemi rõngastega. Tarvikupakett parandab üksikute rõngaste kohandatavust, stimulatsiooni ja ohutust (vooruslikkus BDSM-kontekstis).

    Uuenduslik modulaarne disain sihipäraseks elektrostimulatsiooniks:

    • ElectroRing™-süsteem on moodulkonstruktsiooniga ja koosneb kahest rõngast, mis on eraldatud isolaatoriga, et luua tõeline bipolaarne konfiguratsioon.
    • Tavaliselt asetatakse suurem rõngas munandite taha ja väiksem rõngas peenise võllile, et tagada mõlema piirkonna tõhus stimulatsioon.


    Suurem ohutus ja paindlikkus:

    • "Põgenemiskindla" sobivuse tagamiseks sisaldab lisavarustuskomplekt kuuskantkruvisid ja kuuskantvõtit, mis asendavad traditsioonilisi kruvisid. See raskendab kukerõngaste eemaldamist ilma õige tööriistata, suurendades ohutust vooruse ajal.
    • ElectroRing™ tootevalikus on lai valik suurusi, alates 30 mm kuni 65 mm siseläbimõõduga, mis kõik on valmistatud vastupidavast alumiiniumist. See mitmekesisus tagab mugava ja sobiva sobivuse erinevate peenise suuruste jaoks.


    Täielik tarvikupakett lihtsaks paigaldamiseks:

    • Lisatarvikupakett sisaldab eraldajat ja kõiki täieliku konfiguratsiooni jaoks vajalikke osi.
    • Kasutajad saavad paindlikult valida rõnga suurused vastavalt oma eelistustele ja seega süsteemi kohandada.


    ElectroRing™ lisatarvikupakett E-Stim Systems'ilt: peenise elektrostimulatsiooni järgmine tase.

    ElectroRing™ lisatarvikupakett alates E-Stim Systems on rohkem kui lihtsalt tarvikute komplekt, see on täiustatud elektrostimulatsiooni terviklik süsteem. Tänu oma modulaarsele disainile on ElectroRing™ süsteem suurepärane valik kõigile, kes soovivad kasutada peenise täiustatud elektrostimulatsioonitehnikaid.

    Lisateave:

    • ElectroRing™ lisaseadmete pakett alates E-Stim Systems
    • Märkus: ElectroRing™ tarvikupakett ei sisalda rõngaid.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems esmatähtis.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutuseeskirjadele.
    • Eluaegse tootjagarantiiga.
    • Valmistatud vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusnõuetele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni liider!
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

     

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

      Kirjutage oma ülevaade

      ElectroRing™ tarvikupakett alates E-Stim Systems

      ElectroRing™ tarvikupakett alates E-Stim Systems

      ElectroRing™ lisaseadmete pakett alates E-Stim Systems on mitmekülgne ja uuenduslik lahendus modulaarseks bipolaarseks peenise elektrostimulatsiooniks. See on loodud töötama koos ElectroRing™ süsteemiga, et luua tõelised bipolaarsed tunded, ning pakub ainulaadset ja tõhusat lähenemist peenise elektrostimulatsioonile.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: