Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Electrosex Anal Plug - Väike - alates E-Stim Systems

Väike Electrosex Anal Plug aadressilt E-Stim Systems on kvaliteetne bipolaarne elektrood, mis sobib nii algajatele kui ka kogenud anaal/vaginaalse elektrostimulatsiooni armastajatele. See elektrood on algus tootevalikule, mis ulatub kuni muljetavaldava XL-suuruseni ja pakub seega laias valikus võimalusi erinevatele eelistustele.

Rohkem infot

3772/00

139,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Electrosex Anal Plug - Väike - E-Stim Systems: Optimaalseks anaalseks elektrostimulatsiooniks.

    Väike Electrosex Anal Plug aadressilt E-Stim Systems on kvaliteetne bipolaarne elektrood, mis sobib nii algajatele kui ka kogenud anaal/vaginaalse elektrostimulatsiooni armastajatele. See elektrood on algus tootevalikule, mis ulatub kuni märkimisväärse suurusega XL ja pakub seega laias valikus võimalusi erinevatele eelistustele.

    Anaalne elektrostimulatsioon (Anal E-Stim) pakub ainulaadset ja intensiivset kogemust, mis erineb traditsioonilisest anaalseksist dildode või vibraatoritega peamiselt närvide sihipärase stimulatsiooni tõttu. Anaalpiirkond, mis on rikas tundlike närvide poolest, reageerib intensiivselt elektriimpulssidele ja kutsub esile sügavamaid ja sageli intensiivsemaid aistinguid kui manuaalne stimulatsioon. Selline sihipärane lähenemine võimaldab stimulatsiooni, mille intensiivsust ja rütmi saab täpselt reguleerida, pakkudes erinevaid aistinguid alates kergest kipitustundest kuni väga tugevate rütmiliste impulssideni. Lisaks võib anaalelektrostimulatsioon treenida sulgurlihaseid, mille tulemuseks on tugevad, kuid meeldivad lihaskontraktsioonid. Seda saab kasutada täiesti "käedeta" ja see pakub ainulaadset tüüpi stimulatsiooni, mis on pidev ja mida saab säilitada pikema aja jooksul. Seda tüüpi anaalelektrostimulatsioon toob kaasa unikaalseid aistinguid ja kogemusi ning on seetõttu populaarne valik kõigile, kes soovivad avastada seksuaalsuse uut mõõdet.

    Elegantne disain ja võimas stimulatsioon:

    • Inspireeritud populaarsest Bobble™ anaalpistikust, meie Electrosex Anal Plug suurem ja varustatud luksusliku, satiinse viimistlusega.
    • Silea, kerakujuline pea tagab õrna sisestamise pärakusse, samas kui topeltvõlviline disain tagab mugava hoidmise anaalkanalis ja sihipärase stimulatsiooni.
    • Esimene vöökoht koondab tunded päraku ümber, samas kui sisestamine kuni teise vöökohani võimaldab sügavamat stimulatsiooni sageli kättesaamatutes kohtades.


    Optimeeritud mugavuse ja stimulatsiooni jaoks:

    • Elektrilised kontaktid on paigutatud ülevalt ja alt, et need tunduksid loomulikumalt, kui elektrood liigub ümber keha.
    • Toode sobib nii vaginaalseks kui ka anaalseks stimulatsiooniks ning kohandub suurepäraselt keha siseanatoomiaga.


    Lihtne puhastamine ja hooldus:

    • Lihtne puhastada sooja vee ja maheda pesuvahendi või VERYCLEAN pihustiga. Veenduge, et Electrosex Anal Plugsealhulgas puksid, on enne hoiustamist täiesti kuivanud.
    • Põhjalikuks puhastamiseks võite lahti võtta Electrosex Anal Plug ja pesta metallosad eraldi. Järgige siiski tootja juhiseid lahtivõtmise ja kokkupaneku kohta.


    Ettevalmistus anaalseks/vaginaalseks elektrostimulatsiooniks:

    • Kasutage MEO veepõhist libestusainet ESHOCK, mis tagab hõlpsa sisestamise ja optimaalse elektrijuhtivuse.
    • Vältige silikoonist või hübriidlibestite kasutamist. Kondoomid ei sobi kokku elektroodidega E-Stim Systems ei sobi kokku.


    Väiksemad Electrosex Anal Plug e-Stim Systems'ilt: täpsus elektrostimulatsioonis!

    Väikesed Electrosex Anal Plug aadressilt E-Stim Systems ei ole lihtsalt anaalmänguasja, vaid keerukas toode sügavaks ja täpseks elektrostimulatsiooniks. Kui soovite uurida uusi aistinguid või otsite väga erilist kogemust, siis on Electrosex Anal Plug on loodud selleks, et pakkuda teile ainulaadset elamust.

    Rohkem üksikasju:

    • Electrosex anal plug - Small - alates E-Stim Systems
    • Mõõdud: Paksus ja paksus: 1,5 mm, suuruses ja pikkuses: Pikkus 112mm, läbimõõt 44mm, sisestatav pikkus: 84mm.
    • Kaal: 331g
    • Ühendused: 4mm standardkaabliga ühilduv 4mm standardkaabliga alates E-Stim Systems.
    • Lai alus Electrosex Anal Plug võimaldab kasutada madala profiiliga kaablit alates E-Stim Systemskui analoogpistikut on vaja kasutada pikema aja jooksul.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems on esmatähtis.
    • Konstrueeritud vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele ja toodetud Ühendkuningriigis.
    • Tarnitakse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusküsimustest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    it feels like you are being pumped by a nice big cock

    I got this toy for my birthday am ejnoying it very much it feels like you are being pumped by a nice big cock

      Kirjutage oma ülevaade

      Electrosex Anal Plug - Väike - alates E-Stim Systems

      Electrosex Anal Plug - Väike - alates E-Stim Systems

      Väike Electrosex Anal Plug aadressilt E-Stim Systems on kvaliteetne bipolaarne elektrood, mis sobib nii algajatele kui ka kogenud anaal/vaginaalse elektrostimulatsiooni armastajatele. See elektrood on algus tootevalikule, mis ulatub kuni muljetavaldava XL-suuruseni ja pakub seega laias valikus võimalusi erinevatele eelistustele.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: