Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Väike Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems

Torpeedokujuline elektrood alates E-Stim Systems on erakordne bipolaarne elektrood, mis on ideaalne kõigile, kes soovivad anaalelektrostimulatsiooni ajal eriti intensiivset tunnet. Elektrood sobib nii vaginaalseks kui ka anaalseks elektrostimulatsiooniks ning selle vastupidav disain ja funktsionaalsus tagavad rahuldust pakkuva kogemuse.

Rohkem infot

3794/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Väike Torpedo™ elektrood E-Stim Systems'ilt: võimas bipolaarne elektrood vaginaalseks ja anaalseks elektrostimulatsiooniks!

    Torpeedokujuline elektrood alates E-Stim Systems on erakordne bipolaarne elektrood, mis sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad anaalelektrostimulatsiooni ajal eriti intensiivset tunnet. Elektrood sobib nii vaginaalseks kui ka anaalseks elektrostimulatsiooniks ning pakub oma tugeva disaini ja funktsionaalsusega rahuldust pakkuvat kogemust.

    Väikese Torpedo™ elektroodi kõige olulisemad omadused:

    • Bipolaarne, sisestatav elektrood: väike Torpedo™-elektrood on bipolaarne, sisestatav elektrood, mis pakub sihipärast elektrostimulatsiooni.
    • Sile, ümar pea: Elektroodil on sile, ümar pea, mis hõlbustab anaalset/vaginaalset sisestamist ja võimaldab mugavat kasutamist.
    • Satiinne viimistlus ja hea käsitsemine Torpedo™ on luksusliku satiinse viimistlusega ja põhjas on freesitud soon, mis hõlbustab anaalset/vaginaalset sisestamist ja eemaldamist.
    • Kvaliteetne töötlus: See kõrgekvaliteediline elektrood on valmistatud õhuruumi klassi kuuluvatest materjalidest ja on mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks. Elektroodi saab hügieeni ja pikaealisuse tagamiseks puhastamiseks lahti võtta ning sellel on eluaegne garantii.
    • Suurepärane elektrijuhtivus: Torpedo™-elektrood pakub tänu oma ülemisele ja alumisele elektrilisele kontaktpinnale suurepärase ja loomulikuma kontakti kui teised elektroodid.


    Mõõtmed ja tehnilised andmed:

    Väike Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems on sisestatav bipolaarne elektrood anaalseks või vaginaalseks elektrostimulatsiooniks. 130 mm kogupikkusega ja 100 mm sisestatava pikkusega elektrood sobib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele. Elektroodi läbimõõt on 38 mm ja ümbermõõt 119 mm, mistõttu on seda väga mugav kasutada. Kaaluga 344 g istub see mugavalt käes, ilma et see oleks liiga raske. Elektrostimulatsiooniseadmega ühendamiseks on väikesel elektroodil kaks Torpedo™ on kaks 4 mm pesa aluses. See funktsioonide kombinatsioon muudab väikese Torpedo™ fantastiliseks seksimänguasjaks elektrostimulatsiooni jaoks.

    Puhastamine ja hooldus:

    Puhastamine on lihtne: puhastage elektrood sooja vee ja kerge pesuvahendiga või VERYCLEAN spreiga ning pühkige seejärel kuivaks. Elektrood, kaasa arvatud pistikupesad, peab enne hoiustamist olema täiesti kuiv.

    Elektroodi optimaalne kasutamine Torpedo™ Elektroodi:

    Suurepärase elektrostimulatsioonikogemuse saamiseks soovitame kasutada meie veepõhist määrdeainet ESHOCK, et hõlbustada elektroodi sisestamist ja tagada optimaalne elektrijuhtivus. Ärge kasutage silikoon- või hübriidlibestusaineid ja võtke arvesse, et kondoomid ei ühildu elektroodidega alates E-Stim Systems elektroodidega.

    Väike Torpedo™: Elektroseksi entusiastide jaoks hädavajalik

    Oma tugeva disaini ja kasutajasõbralike funktsioonidega on väike Torpedo™ ideaalne täiendus igale elektrostimulaatorile Torpedo™ on ideaalne täiendus igale elektrostimulatsiooniseadmele ning pakub ainulaadset ja intensiivset elektrostimulatsioonikogemust.

    Rohkem üksikasju:

    • Väike Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems
    • Tüüp: BiPolaarne, sisestatav
    • Kogupikkus: 130 mm
    • Sisestatav pikkus: 100 mm
    • Läbimõõt: 38 mm
    • Ümbermõõt/suurus: 119 mm
    • Kaal: 344g
    • Ühendused: 2 x 4mm pesa aluses.
    • Kasutamiseks meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet on esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Il top per me

    Che meraviglia la forma, sarà il mio preferito per sempre!

      Hindamine 

      sehr gut

      ist der weiterempfehlung wehrt
      ansonsten gibt es nix zum ausetzen an dieser elektrode
      einfache handhabung so sollte es auch sein

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      commande recu

      impeccable

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      My first hands-free orgasm !!

      Perfect size and has delivered a hands free orgasm every time I use them. I couldn’t be more pleased

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Väike Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems

      Väike Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems

      Torpeedokujuline elektrood alates E-Stim Systems on erakordne bipolaarne elektrood, mis on ideaalne kõigile, kes soovivad anaalelektrostimulatsiooni ajal eriti intensiivset tunnet. Elektrood sobib nii vaginaalseks kui ka anaalseks elektrostimulatsiooniks ning selle vastupidav disain ja funktsionaalsus tagavad rahuldust pakkuva kogemuse.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: