Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Deviant™ - Suur vaginaalne ja anaalne elektrood alates E-Stim Systems

Suur Deviant™ elektrood on ettevõtte elektroodide ülemine klass E-Stim Systems ja kujutab endast täiuslikku segu tehnoloogilistest teadmistest ja loomingulisest disainist. See elektrood pakub täielikku intensiivsust anaalseks ja vaginaalseks elektrostimulatsiooniks ning selle suurus avaldab muljet ja veenab.

Rohkem infot

3790/00

179,90 €


-20,00 €

159,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    E-Stim Systems'i suur Deviant™ elektrood: anaalse ja vaginaalse elektrostimulatsiooni tipp!

    Suur Deviant™ elektrood on E-Stim Systems'i elektroodide ülemine klass E-Stim Systems ja esindab täiuslikku segu tehnoloogilistest teadmistest ja loovast disainist. See elektrood pakub täielikku intensiivsust anaalseks ja vaginaalseks elektrostimulatsiooniks ning selle suurus avaldab muljet ja veenab.

    Kogege puhast ekstaasi E-Stim Systems'i Deviant™ elektroodidega:

    Deviant™ elektroodid on saadaval kolmes suuruses ja pakuvad erakordset vaginaalset või anaalset elektrostimulatsiooni kogemust Ainulaadne Ripplehead™ tehnoloogia soonelise pinnaga intensiivistab elektroodi elektrilist stimulatsiooni keha sees ja muudab selle ekstaatiliste orgasmide jaoks äärmiselt tõhusaks vahendiks. Bipolaarne disain fokuseerib elektrilise aistingu ning intensiivistab stimulatsiooni ja naudingut. Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud elektroodid on mugavad kasutada ning lubavad ohutust ja absoluutset seksuaalset rahuldust. Kas G-punkti või eesnäärme stimuleerimiseks, Deviant™ elektroodid on võti intensiivsete ja hingematvate orgasmide saavutamiseks.

    Suure Deviant™ elektroodi peamised omadused:

    • Ainulaadne Ripplehead™ disain: Deviant™ elektroodil on piki selle pead hulgaliselt harju, mis on hoolikalt kujundatud, et pakkuda eriti intensiivset stimulatsiooni anaal-/vaginaalse penetratsiooni ajal. Sooned suurendavad elektrilist stimulatsiooni, samas kui sile, ümmargune pea võimaldab mugavat anaalset/vaginaalset sisestamist.
    • Tõhus bipolaarse elektroodi disain: Juhtiva elektroodipea ja isoleeritud kaelaga eraldatud aluse kombinatsioon loob väga tõhusa bipolaarse elektroodi. See disain võimaldab sihipärast ja intensiivset elektrostimulatsiooni nii anaalselt kui ka vaginaalselt.
    • Ergonoomiline ja turvaline disain: isoleeritud, elektriliselt mittejuhtiva kaela õrnad kumerused ja freesitud soon aluses hõlbustavad anaalset/vaginaalset sisestamist ja eemaldamist.
    • Kvaliteetne konstruktsioon: Deviant™ elektrood on valmistatud kõrgelt poleeritud lennunduskvaliteediga alumiiniumist, millel on 4 mm roostevabast terasest ühenduspesad ja millele tootja annab eluaegse garantii E-Stim Systems.
    • Deviant™ elektrood ühendatakse elektrostimulatsiooniseadmega alusele integreeritud 4 mm pistikupesade kaudu. Pakume erinevaid adaptereid, et meie elektroode saaks ühendada ka teiste tootjate seadmetega.
    • Mõõtmed: Suur Deviant™ elektrood on 50 mm läbimõõduga ja 148 mm pikkusega ideaalne suurus kõigile, kes soovivad anaal- või vaginaalse elektrostimulatsiooni ajal intensiivsemaid aistinguid kogeda.


    Elektroodi puhastamine ja hooldamine:

    Deviant™ elektroodi on lihtne puhastada - loputage lihtsalt sooja vee ja maheda pesuvahendiga või kasutage VERYCLEAN pihustit ja jätke kuivama. Enne hoiustamist peab elektrood olema täiesti kuiv, eriti 4 mm pistikupesad.

    Elektrostimulatsioonist veelgi suurema naudingu saamiseks:

    Vaginaalse/analise sisestamise mugavuse ja eriti hea elektrijuhtivuse tagamiseks peaksite kasutama veepõhist libestusainet, näiteks MEO ESHOCKi. Vältige silikoonipõhiseid libestusaineid või hübriidlibestusaineid ja võtke arvesse, et kondoomid ei sobi kokku elektroodidega E-Stim Systems

    Suur Deviant™ elektrood: julge valik kõigile, kes armastavad seksuaalset elektristimulatsiooni!

    Suur Deviant™ elektrood on suurepärane valik kõigile, kes soovivad intensiivseid ja rahuldust pakkuvaid elamusi elektristimulatsiooniga. Olenemata sellest, kas otsite uusi aistinguid või soovite BDSM kontekstis viia elektroseksi järgmisele tasemele, suur Deviant™ elektrood pakub teile elektrifitseerivat teekonda anaal- või vaginaalsügavustesse, mis teid erutab.

    Rohkem üksikasju:

    • Deviant™ - suur vaginaalne ja anaalne elektrood alates E-Stim Systems
    • Täpselt kujundatud sooned piki pikka elektroodi pead pakuvad sisestamise ajal intensiivset stimulatsiooni, samas kui sileda, ümarate elektroodide pea muudab sisestamise lihtsaks nii meestele (anaal) kui ka naistele (vaginaalne või anaalne). Pärast sisestamist tagavad elektroodi arvukad sooned äärmiselt tõhusa elektrilise kontakti - plusspunkt hingematva elektroseksi jaoks.
    • Mittejuhtiv elektroodi kael on disainitud õrnade kumerustega, mis tagavad suurema mugavuse, ning aluse juures on sügavam soon, mis hõlbustab eemaldamist pärakust või tupeast.
    • Juhtiva elektroodi pea ja aluse kombinatsioon, mis mõlemad on eraldatud isoleeritud elektroodikaelaga, annab tulemuseks väga tõhusa bipolaarse elektroodi. Nüüd lihtsalt lisage ühe meie elektrostimulatsiooniseadme imelised funktsioonid ja teil on uimastav ja oluline Estim sextoy.
    • Tüüp: Bipolaarne, sisestatav
    • Kogupikkus: 150 mm
    • Sisestatav pikkus: 115 mm
    • Läbimõõt: 50 mm
    • Ümbermõõt: 157 mm
    • Kaal: 658g
    • Ühendused Kaks 4 mm pesa aluses.
    • Kasutamiseks meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid on saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet on esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnõuetele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Große Wirkung

    Als ich den Deviant Plug in der Hand hielt, dachte ich, dass er zu groß ist und daher habe ich nicht viel von ihm erwartet. Aber schon bei der ersten Anwendung wurde ich eines Besseren belehrt. Estim funktioniert unglaublich gut und bringt mich schon nach wenigen Augenblicken zum Mörder-Orgasmus. Toll ist auch die einstellbare Intensität aller Funktionen über das Estim-Gerät.

      Kirjutage oma ülevaade

      Deviant™ - Suur vaginaalne ja anaalne elektrood alates E-Stim Systems

      Deviant™ - Suur vaginaalne ja anaalne elektrood alates E-Stim Systems

      Suur Deviant™ elektrood on ettevõtte elektroodide ülemine klass E-Stim Systems ja kujutab endast täiuslikku segu tehnoloogilistest teadmistest ja loomingulisest disainist. See elektrood pakub täielikku intensiivsust anaalseks ja vaginaalseks elektrostimulatsiooniks ning selle suurus avaldab muljet ja veenab.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: