Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Väike ElectroWand™ aadressilt E-Stim Systems

Väike ElectroWand™ of E-Stim Systems pakub uut elektrostimulatsioonimeetodit, mis ühendab elektriliste impulsside põnevuse sihipärase anaal- või vaginaalse penetratsiooniga. Monopolaarse elektroodina on ElectroWand® suurepärane täiendus igale elektrostimulatsiooniseadmele!

Rohkem infot

3792/00

139,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Väike ElectroWand™ alates E-Stim Systems: revolutsiooniline anaal- ja vaginaalne elektrostimulatsioon!

    Väike ElectroWand™ aadressilt E-Stim Systems pakub uut elektrostimulatsioonimeetodit, mis ühendab elektriliste impulsside põnevuse sihipärase anaal- või vaginaalse penetratsiooniga. Monopolaarse elektroodina on ElectroWand® suurepärane täiendus igale elektrostimulatsiooniseadmele!

    ElectroWand® on monopolaarne, käes hoitav elektrood, mis on pulgakujuline. See revolutsiooniline toode, mis pärineb E-Stim Systems toob seksuaalsesse elektrostimulatsiooni uue kontrolli ja intensiivsuse taseme.

    Väikese ElectroWand® kõige olulisemad omadused:

    • Monopolaarne elektrood: Monopolaarne elektrood ElectroWand™ on monopolaarne elektrood, mis vajab vooluringi lõpetamiseks täiendavat elektroodi (näiteks Estim kleepelektroodi). See võimaldab fokuseeritud ja kontrollitud elektrostimulatsiooni.
    • Käes hoitav ja sisestatav: kuna ElectroWand™ on käes hoitav ja sisestatav, saab seda täpselt kontrollida ja see võimaldab sihipärast stimulatsiooni nii vaginaalselt, anaalselt kui ka nahapinnal.
    • Isoleeritud käepide mugavaks kasutamiseks: ElectroWand™ on isoleeritud käepide, mis võimaldab mugavat käsitsemist elektrostimulatsiooni ajal. See tagab, et meeldivad aistingud keskenduvad ainult soonikuga varre ja lihvitud peale ElectroWand™ kontsentreeruvad ainult soonikuga võllile ja lihvitud pähe.
    • Kvaliteetsed materjalid ja töötlus: Väike ElectroWand™ on valmistatud kõrgete kvaliteedistandardite kohaselt ja sellel on süvistatud 4 mm pesa. See on valmistatud vastupidavatest materjalidest ja sellel on tootja eluaegne garantii E-Stim Systems.


    Mõõtmed ja tehnilised andmed:

    Väike ElectroWand™ üldpikkus on 250 mm, sisestatav pikkus 130 mm, läbimõõt 38 mm ja kaal 639 grammi. Neile, kes eelistavad suuremat läbimõõtu, on ElectroWand™ saadaval ka suurem suurus.

    Puhastamine ja hooldus:

    ElectroWand™ elektroodi puhastamine on lihtne: puhastage elektroodi sooja vee ja kerge pesuvahendiga või kasutage meie VERYCLEAN spreid ja pühkige seejärel kuivaks. Veenduge, et elektrood, sealhulgas pistikupesad, oleks enne selle säilitamist täiesti kuiv.

    Elektrostimulatsiooni veelgi suurema naudingu saamiseks:

    Kasutage ESHOCK libestit, et anaal/vaginaalne sisestamine oleks lihtne ja elektriline juhtivus optimaalne. Vältige silikoonipõhiseid libestusaineid või hübriidlibestusaineid ja võtke arvesse, et kondoomid ei sobi kokku elektroodidega E-Stim Systems elektroodidega.

    Väike ElectroWand™: absoluutne täpsus anaalses ja vaginaalses elektristimulatsioonis!

    Oma ainulaadse disaini ja mitmekülgsusega pakub väike ElectroWand™ elektrood uus ja põnev viis erootilise elektristimulatsiooni avastamiseks ja varieerimiseks. Kas anaal-/vaaginaalseks stimulatsiooniks või nahakontaktelektroodina, see pakub elektrifitseerivat kogemust ja on seega väärtuslik täiendus igale elektrostimulatsiooniseadmele.

    Lisainfot:

    • Väike ElectroWand™ of E-Stim Systems
    • Kasutamine: Ühendage monopolaarne elektrood ElectroWand™ oma elektrostimulatsiooniseadme ühe väljundiga. Teise poolusena saate kasutada isekleepuvat Estim-patja või teist monopolaarset elektroodi, mis on samuti ühendatud teie elektrostimulatsiooniseadmega. Isoleeritud, elektrit mittejuhtiva varrasekujulise elektroodi käepide ElectroWand™ võimaldab teil seda täpselt õigesse kohta paigutada, sisestada (anaalselt/vaginaalselt) ja liigutada, samal ajal kui teie partner saab erutavast elektrostimulatsioonist mitte ainult läbi kõrgelt lihvitud, soonelise võlli, vaid ka läbi ElectroWand™ elektroodi pea.
    • Tüüp: Monopolaarne elektrood, sisestatav
    • Kogupikkus: 250 mm
    • Sisestatav pikkus: 130 mm
    • Läbimõõt: 38 mm
    • Ümbermõõt/suurus: 119 mm
    • Kaal: 639g
    • Ühendused: Üks 4mm pesa aluses
    • Kasutamiseks koos meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid on saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Die Electro Wand ist für jedermann / frau empfehlenswert.

    Die Lieferung, Versand und Verpackung - wie gewohnt gut bei MEO. Die Electro Wand lässt sich sehr gut einführen. Das Estim-Empfinden ist mehr als zufriedenstellend. Dadurch, dass die Einführ-Tiefe von einem selber einstellbar ist, ist es auch sehr gut möglich die entsprechenden Körper-Regionen (bspw. ProstataI) zu finden. Auch für den Vaginalen Einsatz. Die Electro Wand ist somit für jedermann / frau empfehlenswert.

      Hindamine 

      Best electro purchase ever

      I bought these secretly for my wife. I'm the kinky one, and she reluctantly goes along with toys, sometimes. She really wasn't into the electrosex thing at first, so I bought the small Electro Wand for her to use as a dildo. I convinced her to try it out, and HOLY SHIT. She came completely hands free, no clit stimulation, in about 2 minutes, then came again, and was begging for my cock before her third orgasm. I pulled the wand out of her, and she quickly replaced it with the real thing and had two more orgasms. Happy wife, happy life.

        Kirjutage oma ülevaade

        Väike ElectroWand™ aadressilt E-Stim Systems

        Väike ElectroWand™ aadressilt E-Stim Systems

        Väike ElectroWand™ of E-Stim Systems pakub uut elektrostimulatsioonimeetodit, mis ühendab elektriliste impulsside põnevuse sihipärase anaal- või vaginaalse penetratsiooniga. Monopolaarse elektroodina on ElectroWand® suurepärane täiendus igale elektrostimulatsiooniseadmele!

        Kirjutage oma ülevaade

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: