Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Keskmine elektriline muna alates E-Stim Systems

Me tervitame keskmise suurusega, uhiuut elektrimuna alates E-Stim Systems. Kuigi läbimõõt on ainult 8 mm suurem, muudab see väike muudatus keskmise suurusega elektrimuna 2,5 korda suuremaks. See muudab selle tunduvalt paremaks pärakus ja annab rohkem suurepärase elektristimulatsiooni tunnet.

Rohkem infot

3783/00

saadaval

    Rohkem infot

    Keskmise suurusega elektriline muna E-Stim Systems'ilt: suurem, et saavutada veelgi suurem stimulatsioon ja veelgi suurem rahulolu.

    Tervitame E-Stim Systems'i keskmise suurusega uhiuut elektrilist muna E-Stim Systems. Sama ilus kui väike elektrimuna, kuid punase isoleeriva rõngaga, mis eraldab kaks lihvitud poolmuna ja on oluliselt suurem kui tema väike vend. Aga kui palju suurem? Läbimõõt on vaid 8 mm suurem, kuid see väike muutus muudab keskmise elektrimuna 2,5 korda suuremaks. See muudab selle tunduvalt paremaks pärakus ja annab rohkem elektrostimulatsiooni suurepärase tunde.

    Avastage E-Stim Systems'i elektrimunaga põnevad võimalused anaalseks või vaginaalseks elektrostimulatsiooniks:

    Elektrimunaga alates E-Stim Systems täiustatud elektrostimulatsioonitehnoloogia kohtub puhta seksiga. Saadaval kolmes suuruses - väike, keskmine ja suur - iga elektromuna on loodud unikaalse elamuse jaoks. Vaginaalne ja anaalne elektrostimulatsioon pakuvad ainulaadset sensuaalset kogemust, mis erineb oluliselt tavapärastest seksuaalse stimulatsiooni meetoditest. Vaginaalse elektrostimulatsiooni puhul on elektriimpulsid õrnalt suunatud sisemistele närvilõpmetele ja tekitavad sügava, kestva tunde, mida tavalised seksimänguasjad, nagu vibraatorid või dildod, sageli ei suuda tekitada. Seda tüüpi stimulatsioon võib viia väga intensiivsete orgasmideni. Anaalelektrostimulatsioon seevastu keskendub päraku ümbruse närvilõpmetele. Elektriimpulsid stimuleerivad neid tundlikke piirkondi ja tekitavad tundmusi alates kergest kipitustundest kuni tugevate rütmiliste impulssideni. See võib oluliselt suurendada seksuaalset naudingut, eriti neile, kes soovivad nautida eesnäärme stimulatsiooni parimal viisil. On teada, et eesnäärme elektrostimulatsioon võib tekitada intensiivseid kogu keha hõlmavaid orgasmi. Kõik anaal- ja vaginaalse elektrostimulatsiooni meetodid pakuvad suurt kontrolli ja kohandamist tänu elektrostimulatsiooniseadmetele alates E-Stim Systems pakuvad suurt kontrolli ja kohandamist, mida saab kohandada vastavalt isiklikele eelistustele. See võimaldab kasutajatel katsetada erinevate elektrostimulatsiooni intensiivsuste ja mustritega. See võib viia isiklike rõõmupunktide sügavama mõistmiseni ja varem tundmatute erogeensete tsoonide avastamiseni. Kokkuvõttes on nii vaginaalne kui ka anaalne elektrostimulatsioon uuenduslik viis suurendada seksuaalset naudingut ja võimaldada kogemusi uutes sensatsiooni- ja intiimsuspiirkondades.

    Lisakaablit ei ole vaja!

    Elektrimuna on varustatud umbes 1,5 m pikkuse 3,5 mm pistikuga kaabliga, seega ei ole lisakaablit vaja. Kuna elektrimunast ei ulatu pistik välja, on see ideaalne elektrood, et päevasel ajal riiete all diskreetselt erootilist elektristimulatsiooni nautida.

    Optimeeritud disain mugavaks kasutamiseks:

    • Electro Eggil on ainulaadne disain, mille isoleeriva rõngaga on eraldatud kaks kõrgelt lihvitud poolt, mis tagavad tõhusa bipolaarse stimulatsiooni.
    • Elektrimuna sujuv kuju muudab selle hõlpsasti sisestatavaks ja muudab selle võrdselt sobivaks nii vaginaalseks kui ka anaalseks stimulatsiooniks.


    Kvaliteet ja garantii:

    • Nagu kõigi kõrgekvaliteediliste elektroodide puhul E-Stim Systems on ka Electro Egg'ile tagatud ainulaadne eluaegne garantii E-Stim Systems (välja arvatud kaablid), mis tagab kvaliteedi ja usaldusväärsuse.


    Spetsifikatsioonid:

    • Suurus: 60 mm pikk, 38 mm läbimõõt
    • Kaal: 153 g


    Integreeritud ühendus suurema mugavuse tagamiseks:

    • Elektriline muna on varustatud umbes 1,5 m pikkuse, püsivalt kinnitatud kaabliga, millel on 3,5 mm pistikupesa, mis võimaldab otsest ühendust elektrostimulatsiooniseadmetega alates E-Stim Systems tarnitud.


    Lihtne puhastada:

    • Lihtsalt puhastada sooja vee ja pehme pesuvahendi või VERYCLEAN pihustiga. Pühkige kuivalt, ärge kasutage agressiivseid puhastusvahendeid ja ärge kastke vedelikku.
    • Elektrimuna ei ole mõeldud puhastamiseks lahti võtta.


    Ettevalmistus ja õige määrdeaine:

    • Optimaalse toimimise tagamiseks tuleks kasutada ESHOCKi veepõhist määrdeainet, et tagada lihtne sisestamine ja parim võimalik elektrijuhtivus.
    • Vältige silikoon- või hübriidipõhiseid libestusaineid ja võtke arvesse, et kondoomid ei sobi kokku elektroodidega E-Stim Systems ei sobi kokku.


    Keskmise suurusega elektromuna E-Stim Systems'ilt: Elektrostimulatsiooni naudingu märkimisväärne suurendamine!

    Keskmise suurusega elektromuna alates E-Stim Systems pakub intensiivsemat ja rahuldust pakkuvat elektrostimulatsioonikogemust. Suurem suurus pakub sügavamat tunnet ja muudab selle ideaalseks valikuks kõigile, kes soovivad oma elektrostimulatsioonikogemust veelgi suurendada.

    Täpsemalt:

    • Keskmise suurusega elektromuna alates E-Stim Systems
    • Mõõtmed: 60 mm pikk, 38 mm läbimõõt
    • Kaal: 153 g
    • Elektrimuna EI ole mõeldud puhastamiseks lahti võtta.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems esmatähtis.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnõuetele.
    • Tootja annab eluaegse garantii.
    • Valmistatud vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni liider!
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Volle Sterne

    Ich kann dieses Ei von MEO wirklich empfehlen. Habe schon einige getestet und alle weggeschmissen, da entweder nicht bi-polar oder sonst mit schlechter Durchflussstärke. Außerdem ist es sehr leicht zu reinigen und gleitet gut mit dem passenden Gleitgel. Das Ei bleibt auch drin und rutscht nicht wieder raus wie oft bei anderen Billigprodukten. Aus meiner Sicht sehr empfehlenswert - volle Sterne.

      Hindamine 

      The egg is amazing

      The egg is amazing. Feels like someone is pounding your hole good.

        Kirjutage oma ülevaade

        Keskmine elektriline muna alates E-Stim Systems

        Keskmine elektriline muna alates E-Stim Systems

        Me tervitame keskmise suurusega, uhiuut elektrimuna alates E-Stim Systems. Kuigi läbimõõt on ainult 8 mm suurem, muudab see väike muudatus keskmise suurusega elektrimuna 2,5 korda suuremaks. See muudab selle tunduvalt paremaks pärakus ja annab rohkem suurepärase elektristimulatsiooni tunnet.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: