Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Turvalised voorusvööd

Uudiskiri

NoPacha™ Eternal Lock Keeluvöö - originaal

NoPacha™ Eternal Lock Voorusevöö on ülim tipptoode pikaajaliseks vooruseks ja on üks maailma juhtivaid lahendusi selles valdkonnas. Tänu oma silmapaistvatele omadustele ohutuse, mugavuse ja esteetika osas on see spetsiaalselt välja töötatud mitme kuu pikkuseks kasutamiseks - ilma mugavuse või hügieeni osas kompromisse tegemata.

Rohkem infot

3829/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    NoPacha™ Eternal Lock Voorusevöö on ülim tipptoode pikaajaliseks vooruseks ja on üks maailma juhtivaid lahendusi selles valdkonnas. Tänu oma silmapaistvatele omadustele ohutuse, mugavuse ja esteetika osas on see spetsiaalselt välja töötatud mitme kuu pikkuseks kasutamiseks - ilma kompromisse tegemata mugavuse või hügieeni osas.

    NoPacha™ Eternal Lock

    NoPacha™ eripära Eternal Lock On reguleeritav peenise rõngas, mille läbimõõtu saab reguleerida 32 mm kuni 50 mm. See on kindlalt kinnitatud spetsiaalse survevõru tihvtiga ja seda saab avada ainult vastava võtmega. Keeluvööl on külgmised ventilatsiooniavad piki peenise võlli, täiendavad ventilatsiooniavad ja pilu peenise torkekeha piirkonnas, et tagada optimaalne hügieen, kandmismugavus ja võimalus urineerida keeluvööga.

    Anatoomiliselt ideaalse istuvuse ja vaid 265 grammi kaaluga NoPacha™ Eternal Lock Kvaliteetsest kroomitud metallist valmistatud voorusvöö seab uued kvaliteedi- ja disainistandardid. Kukerõngas ja puur on kindlalt üksteise külge kinnitatud ja neid on lihtne kasutada, tagades mugava ja turvalise kinnituse.

    NoPacha™ Eternal Lock on Saksa traditsioonilise kaubamärgi NoPacha eeskujulik ja näitab oma parimat külge: metallist voorusvöö, mis ei avalda muljet mitte ainult oma funktsionaalsuse, vaid ka esteetilise disaini poolest.

    Tänu oma läbimõeldud konstruktsioonile on NoPacha™ Eternal Lock Voorusvööd ei pea puhastamiseks eemaldama. Lihtsalt dušši all voorusvööga, loputage põhjalikult ja jätke põhjalikult kuivama. Kui voorusvöö ei ole seljas, soovitame maksimaalse hügieeni tagamiseks põhjalikult puhastada meie INSTACLEAN pihustiga. Pakume meie PlowBoy geeli peenise hooldamiseks vooruse vöö kandmise ajal. See on rikastatud D-vitamiini ja aloe veraga, pakkudes õrna hooldust ja naha optimaalset hooldust.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Keeluvöö NoPacha™ Eternal Lock
    • Mõõdud: Penispuuri siseläbimõõt 35 mm ja 43 mm, välisläbimõõt 40 mm ja 48 mm. Penispuuri sisepikkus 69 mm. Kogupikkus 92 mm, reguleeritav peenise rõnga siseläbimõõt 32 kuni 50 mm.
    • Kaal: umbes 265 grammi
    • Materjal: kvaliteetne metall, kroomitud pind.
    • NoPacha™ voorusvöö Eternal Lock ei ole mitte ainult kvaliteetne kasinuseseade, vaid ka esteetiline aksessuaar, mis kõnetab meeli ja innustab kujutlusvõimet.
    • Puuri geniaalne disain teeb sellest ideaalse kaaslase rollimängudeks, kus võim ja alistumine on kesksel kohal. See on mehe kasinuse tagaja ja partnerile pühendumise sümbol. NoPacha™-i kandjad Eternal Lock leiavad end maailmas, kus kontroll on loovutatud ja iha ohjeldatud - see on sensuaalne väljakutse, mis võib tugevdada partnerite vahelist emotsionaalset sidet.
    • Praktikas pakub vöö tänu täpsetele reguleerimisvõimalustele ja tugevale, kuid anatoomilisele disainile täiuslikku tasakaalu ranguse ja mugavuse vahel. NoPacha™ Eternal Lock on mitmekülgne nii kodus kui ka BDSM-kogukonna üritustel, kus see tõmbab tähelepanu ja on kõneainet pakkuv.
    • Chastity stsenaariumid kogevad NoPacha™-iga esteetika uut mõõdet Eternal Lock lisab uue mõõtme esteetilisusele ja turvalisusele. Kas lühiajaliste stsenaariumide või pikaajalise võimumängu osana, see voorusvöö on välja töötatud, et vastata nõudmistele nõudlikele BDSM-armastajatele. NoPacha™-ga Eternal Lock valite voorusvöö, mis ei kajasta mitte ainult teie eelistusi, vaid keskendub ka vastupidavusele ja kvaliteedile.
    • Avastage ka meie eksklusiivne CUMELOT-sari, mis on spetsiaalselt loodud eesnäärme intensiivseks stimuleerimiseks ja passiivsete meeste viimiseks võrratu sundorgasmini ilma erektsioonita. Kohustuslik kõigile domineerivatele keyholder, kes tahavad alati kontrolli all olla.
    • MEO, Cumelot, NoPacha ja PlowBoy on MEO registreeritud kaubamärgid Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

      Hindamine 

      Great

      So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

      • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Very discreet underneath clothes

      Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      NoPacha™ Eternal Lock Keeluvöö - originaal

      NoPacha™ Eternal Lock Keeluvöö - originaal

      NoPacha™ Eternal Lock Voorusevöö on ülim tipptoode pikaajaliseks vooruseks ja on üks maailma juhtivaid lahendusi selles valdkonnas. Tänu oma silmapaistvatele omadustele ohutuse, mugavuse ja esteetika osas on see spetsiaalselt välja töötatud mitme kuu pikkuseks kasutamiseks - ilma mugavuse või hügieeni osas kompromisse tegemata.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: