Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Electrosex Anal Plug - XL - alates E-Stim Systems


The Electrosex Anal Plug XL on suurim mudel neljast bipolaarsest elektroodist koosnevas seerias, mis on pärit E-Stim Systems ja see on välja töötatud neile, kellel on kogemusi anaalse või vaginaalse elektrostimulatsiooniga ja kes otsivad veelgi suuremat väljakutset. XL-versioon põhineb populaarse Bobble™ anaalpistiku disainil, kuid on suurem ja satiinse viimistlusega.

Rohkem infot

3775/00

229,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Electrosex Anal Plug - XL - alates E-Stim Systems: Teie suurim väljakutse anaalelektrostimulatsioonis!

    The Electrosex Anal Plug XL on suurim mudel nelja bipolaarse elektroodi seeriast alates E-Stim Systems ja see on välja töötatud neile, kellel on juba piisavalt kogemusi anaalse või vaginaalse elektrostimulatsiooniga ja kes otsivad veelgi suuremat väljakutset. XL-versioon põhineb populaarse Bobble™ anaalpistiku disainil, kuid on oluliselt suurem ja luksusliku satiinviimistlusega.

    Anaalne elektrostimulatsioon (anal e-stim) pakub ainulaadset ja intensiivset kogemust, mis erineb traditsioonilisest anaalseksist dildode või vibraatoritega, peamiselt närvide sihipärase stimulatsiooni tõttu. Anaalpiirkond, mis on rikas tundlike närvide poolest, reageerib intensiivselt elektriimpulssidele ning kutsub esile sügavamaid ja sageli intensiivsemaid aistinguid kui manuaalne stimulatsioon. Selline sihipärane lähenemine võimaldab stimulatsiooni, mille intensiivsust ja rütmi saab täpselt reguleerida, pakkudes erinevaid aistinguid alates kergest kipitustundest kuni väga tugevate rütmiliste impulssideni. Lisaks võib anaalelektrostimulatsioon treenida sulgurlihaseid, mille tulemuseks on tugevad, kuid meeldivad lihaskontraktsioonid. Seda saab kasutada täiesti "käedeta" ja see pakub ainulaadset tüüpi stimulatsiooni, mis on pidev ja mida saab säilitada pikema aja jooksul. Seda tüüpi anaalelektrostimulatsioon toob kaasa unikaalseid aistinguid ja kogemusi ning on seetõttu populaarne valik kõigile, kes soovivad avastada seksuaalsuse uut mõõdet.

    Elegantne disain ja võimas stimulatsioon:

    • Inspireeritud populaarsest Bobble™ anaalpistikust, meie Electrosex Anal Plug suurem ja varustatud luksusliku, satiinse viimistlusega.
    • Silea, kerakujuline pea tagab õrna sisestamise pärakusse, samas kui topeltvõlviline disain tagab mugava hoidmise anaalkanalis ja sihipärase stimulatsiooni.
    • Esimene vöökoht koondab tunded päraku ümber, samas kui sisestamine kuni teise vöökohani võimaldab sügavamat stimulatsiooni sageli kättesaamatutes kohtades.


    Optimeeritud mugavuse ja stimulatsiooni jaoks:

    • Elektrilised kontaktid on integreeritud ülevalt ja alt, nii et need tunduvad loomulikumad, kui elektrood ümber keha liigub.
    • Toode sobib nii vaginaalseks kui ka anaalseks stimulatsiooniks ning kohandub suurepäraselt keha siseanatoomiaga.


    Lihtne puhastamine ja hooldus:

    • Puhastage lihtsalt sooja vee ja maheda pesuvahendi või VERYCLEAN pihustiga. Veenduge, et Electrosex Anal Plug sh pistikupesad on enne hoiustamist täiesti kuivanud.
    • Põhjalikuks puhastamiseks võite lahti võtta Electrosex Anal Plug ja pesta metallosad eraldi. Järgige siiski tootja juhiseid lahtivõtmise ja kokkupaneku kohta.


    Ettevalmistus anaalseks/vaginaalseks elektrostimulatsiooniks:

    • Kasutage MEO veepõhist libestusainet ESHOCK, mis tagab hõlpsa sisestamise ja optimaalse elektrijuhtivuse.
    • Vältige silikoonist või hübriidlibestite kasutamist. Kondoomid ei sobi kokku elektroodidega E-Stim Systems ei sobi kokku.


    Electrosex Anal Plug XL E-Stim Systemsilt: julge samm äärmusliku anaalelektrostimulatsiooni suunas.

    Electrosex Anal Plug XL on rohkem kui lihtsalt anaalseksimänguasja, see on anaalse või vaginaalse elektrostimulatsiooni ülim väljakutse. Kõigile neile, kes on valmis alustama seksuaalse rahuldamise täiesti uut mõõdet, on ekstra suures mahus Electrosex Anal Plug pakub põnevat ja intensiivset kogemust. Ja sellega kaasneb isegi eluaegne garantii alates E-Stim Systems.

    Rohkem üksikasju:

    • Electrosex Anal Plug - XL alates E-Stim Systems
    • Mõõdud: Pikkus 163mm, läbimõõt 62mm, sisestatav pikkus 120mm.
    • Kaal: 974g
    • Ühendused: Ühilduvad 4mm standardkaabliga alates: 4mm pistikupesadega E-Stim Systems.
    • Lai alus Electrosex Anal Plug võimaldab kasutada madala profiiliga kaablit alates E-Stim Systemskui analoogpistikut tuleb kasutada pikema aja jooksul.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems on esmatähtis.
    • Konstrueeritud vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele ja toodetud Ühendkuningriigis.
    • Tarnitakse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusküsimustest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas.

     

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfektion trifft Komfort

    Habe den Estim-Analplug von MEO bestellt aufgrund seiner Länge. Mir war nicht bewusst das der Durchmesser über 60mm ist an der dicksten Stelle.

    Ungedehnt dauert es schon ein Weilchen bis der Estim-Analplug im Po versenkt ist.....mit viel Gleitmittel und Geduld war er dann doch drin.

    Ist der Estim-Analplug einmal drin sitzt er bombenfest und rutscht aufgrund seiner Form nicht mehr von alleine heraus. Daher kann man den Plug auch unbemerkt im Alltag tragen, egal bei welchen Aktivitäten von alleine rutscht der Plug nicht mehr raus.

    Selbst beim sitzen ist der Estim-Analplug absolut komfortabel.....nichts drückt und nichts kneift. Einfach perfekt!

    Dann habe ich den Estim-Analplug an mein Tensgerät angeschlossen und ihn "arbeiten" lassen......eine Prostatamassage und drei Orgasmen vom feinsten.

    Auch die Anschlüsse für Kabel im Sockel sind so angeordnet das man sich ganz normal setzen und bewegen kann. Die Stecker sitzen bombenfest und lösen sich nicht von alleine.

    Kann diesen Estim-Analplug nur jedem empfehlen der es gerne eine Nummer größer mag. Den Elektro-Plugs für Tensgeräte gibt es viele, aber dieser Estim-Analplug von MEO ist schon ein dickes Ding....der richtig ausfüllt!

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Electrosex Anal Plug - XL - alates E-Stim Systems

    Electrosex Anal Plug - XL - alates E-Stim Systems


    The Electrosex Anal Plug XL on suurim mudel neljast bipolaarsest elektroodist koosnevas seerias, mis on pärit E-Stim Systems ja see on välja töötatud neile, kellel on kogemusi anaalse või vaginaalse elektrostimulatsiooniga ja kes otsivad veelgi suuremat väljakutset. XL-versioon põhineb populaarse Bobble™ anaalpistiku disainil, kuid on suurem ja satiinse viimistlusega.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: