Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Suur Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems

Neile, kes soovivad tugevamat tungimistunnet elektrostimulatsiooni ajal, on suur Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems on esmaklassiline valik. Selle disain ja funktsionaalsus muudavad selle elektroodi üheks meie bestselleriks anaalseks ja vaginaalseks elektrostimulatsiooniks.

Rohkem infot

3795/00

149,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Suur Torpedo™ elektrood: võimas ja tõhus bipolaarne elektrood E-Stim Systems'ilt!

    E-Stim Systems'i suur Torpedo™ elektrood on esimene valik kõigile, kes soovivad tugevamat penetratsioonitunnet elektrostimulatsiooni ajal E-Stim Systems on esmaklassiline valik. Selle disain ja funktsionaalsus muudavad selle elektroodi üheks meie bestselleriks anaalseks ja vaginaalseks elektrostimulatsiooniks.

    Anaalne ja vaginaalne elektrostimulatsioon on praktikad, mis kuuluvad seksuaalse elektrostimulatsiooni valdkonda ja pakuvad unikaalseid aistinguid, mida tavalised seksimänguasjad ei suuda pakkuda. Eriline võlu seisneb närvilõpmete otseses stimuleerimises kontrollitud elektrisignaalide abil, mis viib intensiivse erutuse ja ainulaadsete orgasmi elamusteni. Mis puutub anaal- ja vaginaalkasutusse, siis need piirkonnad on varustatud arvukate tundlike närvilõpmetega, mis muudavad need uskumatult tundlikuks elektritöötluse suhtes. Torpedo™ elektrood on võimeline tekitama mitmesuguseid aistinguid, alates kergest kipitustundest kuni tugeva pulseerimiseni, ning seda saab kohandada vastavalt isiklikele eelistustele ühendatud elektrostimulatsiooniseadme abil.

    Suure Torpedo™ elektroodi põhijooned:

    • Bipolaarne, sisestatav elektrood: suur Torpedo™-elektrood on bipolaarne elektrood, mis tagab tasakaalustatud ja tõhusa stimulatsiooni nii seest kui ka väljastpoolt.
    • Sile ja ümar pea: Sile ja ümar pea võimaldab mugavat anaalset/vaginaalset sisestamist ja sobib seetõttu nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele.
    • Lihtne käsitsemine: Alus Torpedo™ Elektroodi põhjas on freesitud soon, mis hõlbustab anaalset/vaginaalset sisestamist ja eemaldamist.
    • Kvaliteetsed materjalid ja töötlus: Suur Torpedo™ elektrood on valmistatud õhuruumi klassi kuuluvatest materjalidest, on vastupidav ja seda saab puhastamiseks lahti võtta. Elektroodil on eluaegne tootjagarantii.
    • Loomulik tunnetus ja suurepärane elektriline kontakt: Elektrodi üla- ja alumise osa elektrilised kontaktid tagavad suurepärase nahakontakti ja parema seksuaalse stimulatsiooni kui teiste elektroodide puhul.


    Mõõtmed ja tehnilised andmed:

    Suur Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems on bipolaarne, sisestatav elektrood, mis on mõeldud hingematva elektrostimulatsiooni kogemuse saamiseks. Üldpikkusega 135 mm ja sissetõmmatava pikkusega 115 mm sobib see nii meestele kui ka naistele, kes soovivad maksimaalset penetratsiooni elektrostimulatsiooni ajal. Elektroodi läbimõõt on 50 mm, mis tagab rahuldava tunde, ja selle ümbermõõt on 157 mm, mis tagab sisestatud elektroodi tugeva kohaloleku. Torpedo™ elektrood kaalub 555 grammi ja pakub selgepiirilist tunnet. Elektriühenduse jaoks on suurel Torpedo elektroodil kaks 4 mm pesa aluses, millega saab ühendada erinevaid elektrostimulatsiooniseadmeid (vajadusel meie adaptereid kasutades). Selline funktsioonide kombinatsioon teeb suure Torpedo™ elektroodi täiuslikuks valikuks seksuaalse elektrostimulatsiooni armastajatele.

    Puhastamine ja hooldus:

    Puhastamine on lihtne: puhastage elektroodi sooja vee ja kerge pesuvahendiga või VERYCLEAN pihustiga ning pühkige seejärel kuivaks. Elektrood, sealhulgas pistikupesad, peavad enne säilitamist olema täiesti kuivad.

    See on kõige lõbusam viis Torpedo™ elektroodi kasutamiseks:

    Suurepärase elektrostimulatsioonikogemuse saamiseks soovitame kasutada meie veepõhist libestusainet ESHOCK, et hõlbustada elektroodi anaalset/vaginaalset sisestamist ja tagada optimaalne elektrijuhtivus. Palun ärge kasutage silikoonist või hübriidlibestusaineid ja võtke arvesse, et kondoomid ei ühildu elektroodidega alates E-Stim Systems elektroodidega.

    Suur Torpedo™ elektrood: Esimene valik vaginaalseks ja anaalseks elektrostimulatsiooniks!

    Suur Torpedo™ elektrood Torpedo™ pakub seksuaalse elektrostimulatsiooni armastajatele muljetavaldavat ja rahuldust pakkuvat kogemust. Märkimisväärne suurus koos läbimõeldud disaini ja kvaliteetsete materjalidega teevad sellest elektroodist ideaalse valiku kõigile, kes soovivad kogeda vaginaalset/anaalset elektrostimulatsiooni veelgi intensiivsemalt.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Suur Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems
    • Tüüp: BiPolaarne, sisestatav
    • Kogupikkus: 135 mm
    • Sisestatav pikkus: 115 mm
    • Läbimõõt: 50 mm
    • Ümbermõõt/suurus: 157 mm
    • Kaal: 555g
    • Ühendused: 2 x 4mm pesa aluses.
    • Kasutamiseks meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Buon prodotto ma non per i principianti

    Lo consiglierei solo a chi fa già pratica con l’anale, per esempio per me è risultato troppo grande all’inizio e provavo un po’ di dolore nell’inserimento, perciò ho optato per qualcosa di più piccolo ed il problema non si è più presentato. Suggerisco inoltre, se si decide di usarlo, di abbondare di lubrificante specifico.

      Hindamine 

      Sehr gute Qualität und guter Preis

      Sehr gute Qualität und guter Preis - schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung. Sehr angenehm zum tragen selbst Tagelang (24/7) hinweg. Ich empfehle dazu das Flachkabel was auch hier bei MEO angeboten wird.

        Hindamine 

        Awesome

        Great addition to our toy collection. My girl and I both use it. Looking for a larger on now!!

          Kirjutage oma ülevaade

          Suur Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems

          Suur Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems

          Neile, kes soovivad tugevamat tungimistunnet elektrostimulatsiooni ajal, on suur Torpedo™ elektrood alates E-Stim Systems on esmaklassiline valik. Selle disain ja funktsionaalsus muudavad selle elektroodi üheks meie bestselleriks anaalseks ja vaginaalseks elektrostimulatsiooniks.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: