Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

E-Stim Systems

Uudiskiri

2B™ tarvikute pakett alates E-Stim Systems

MEO esitleb uhkusega 2B™ lisaseadmete paketti alates E-Stim Systemsmis on hoolikalt kokku pandud entusiastidele, kes kas omavad 2B™ elektrostimulatsiooniseadet või kaaluvad selle ostmist. See tarvikupakett on tõeline aardelaegas olulistest tarvikutest, mis rikastavad ja mitmekesistavad elektrostimulatsiooni.

Rohkem infot

3757/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

2B™ lisapakett pakub 30% rohkem võimsust: teie sisenemine täiustatud elektrostimulatsiooni maailma!

MEO esitleb uhkusega 2B™ lisapaketti alates E-Stim Systemsmis on hoolikalt kokku pandud entusiastidele, kes kas omavad 2B™ elektrostimulatsiooniseadet või kaaluvad selle ostmist. See lisatarvikupakett on aardelaegas olulistest tarvikutest, mis täiustavad ja mitmekesistavad elektrostimulatsiooni.

2B™ lisatarvikupaketi põhijooned:

  • Universaalne võrguadapter: universaalse võrguadapteriga (220 V/110 V), millel on adapterid ELi, Ühendkuningriigi, USA ja Austraalia jaoks, kuuluvad akuprobleemid minevikku. See ei tee mitte ainult tüütuid patareisid üleliigseks. See suurendab ka 2B™-i jõudlust muljetavaldava 30% võrra.
  • 2B™ Digital Link liides: Kaasasoleva 2B™ Digital Link Interface'i abil on 2B™ alati ajakohane uusima püsivara osas. Iga uuendus alates E-Stim Systems tagab, et teie 2B™ on alati kursis uusima E-Stim-tehnoloogiaga. Selle liidese kaudu saate ühendada ka arvuti või Maciga. See võimaldab teil end interneti kaudu eemalt stimuleerida ja muuta veebikaamera seansid interaktiivseks elektrostimulatsioonielamuseks.
  • 4mm kaabel: Et täiendada ulatuslikke lisaseadmeid E-Stim Systems on kaks 4mm kaablit kaasas. See on enamiku elektroodide standardiks alates E-Stim Systems.


See pakett ei ole lihtsalt tarvikute komplekt, vaid täielik täiendus teie 2B™-seadmele, mis võimaldab teil elektrostimulatsioonikogemust veelgi täiustada. Olgu selleks siis katkestamatu toiteallika mugavus, põnev juhtimine interneti kaudu või ühilduvus paljude tarvikutega, 2B™ lisatarvikupakett pakub kõiki neid eeliseid suurepärase hinnaga.

2B™ lisatarvikupakett rõhutab E-Stim Systems oma pühendumust pakkuda e-stimulaatorite kogukonnale kvaliteetseid ja mitmekülgseid tooteid. See pakett on hädavajalik igale 2B™ omanikule, kes soovib realiseerida oma seadme täielikku potentsiaali, nautides samal ajal parimat funktsionaalsust, mugavust ja naudingut.

Kui teil on juba 2B™ alates E-Stim Systems või kaalute selle ostmist, soovite kindlasti laiendada oma e-stimulite kogemust. Sel põhjusel E-Stim Systems on turule toodud uus 2B™ lisaseadmete pakett. See sisaldab kõiki 2B™-i omanike poolt tavaliselt ostetavaid lisaseadmeid ühes pakendis suurepärase hinnaga.

2B™ lisaseadmete pakett sisaldab universaalset 220V/110V võrguadapterit (sh Ühendkuningriigi, USA, ELi ja Austraalia adapterid), mis tagab, et te ei pea enam muretsema tühjade patareide pärast ja suurendab 2B™-i võimsust lausa 30% võrra. Lisavarustuskomplekt sisaldab ka 2B™ digitaalset ühendusliidest, mis võimaldab teil 2B™ püsivara uuendada igal ajal E-Stim Systems uuenduse ilmumisel. Samuti saate selle abil juhtida 2B™-i arvutist või Macist interneti kaudu. Selle asemel, et lihtsalt kellegagi vestelda, saate nüüd juhtida elektrostimulatsiooni mis tahes kehaosale või suvalisele avausele.

Ja kui sellest veel ei piisa, on kaasas ka kaks 4 mm kaablit E-Stim Systems on lisatud ka kaks 4mm kaablit, nii et teil on nüüd kaablid paljude elektroodide jaoks, millest enamik kasutab 4mm pistikut.

Selle paketiga saab 2B® kasutaja kõik vajalikud lisad, et viia erootiline elektrostimulatsioon järgmisele tasemele - ja seda suurepärase hinnaga.

Rohkem üksikasju:

  • 2B® lisapakett: teie sisenemine täiustatud elektrostimulatsiooni.
  • Tarnekomplekt: universaalne 220V/110V toiteallikas koos adapteritega Ühendkuningriigi, ELi, USA ja Austraalia jaoks, 2B™ Digital Link Interface koos USB-pulgaga koos Uplink ja Commander tarkvaraga PC ja Mac jaoks, 2 x 4mm 1,5m kaablit.
  • CE- ja UKCA-märgisega.
  • Tarnitakse eluaegse tootjagarantiiga.
  • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (E-Stim) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada rinna või kaela kohal. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
  • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

2B™ tarvikute pakett alates E-Stim Systems

2B™ tarvikute pakett alates E-Stim Systems

MEO esitleb uhkusega 2B™ lisaseadmete paketti alates E-Stim Systemsmis on hoolikalt kokku pandud entusiastidele, kes kas omavad 2B™ elektrostimulatsiooniseadet või kaaluvad selle ostmist. See tarvikupakett on tõeline aardelaegas olulistest tarvikutest, mis rikastavad ja mitmekesistavad elektrostimulatsiooni.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: