Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

E-Stim Systems

Uudiskiri

2B™ digitaalne ühendusliides alates E-Stim Systems

2B™ Digital Link Interface alates E-Stim Systems muudab BDSM elektroseksi revolutsiooniliselt ja suurendab domineerimise ja allumise dünaamikat, võimaldades peremehel või dominatrixil kaugjuhtida 2B™ elektrostimulatsiooniseadet arvuti kaudu.

Rohkem infot

3759/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

2B™ Digital Link Interface alates E-Stim Systems muudab BDSM elektroseksi revolutsiooniliseks ning suurendab domineerimise ja allumise dünaamikat, võimaldades peremehel või dominaatoril kaugjuhtida 2B™ elektrostimulatsiooniseadet arvuti kaudu.

2B™ Digital Link Interface võimaldab keerulisi mängustsenaariume BDSM-suhetes. Dominaator või peremees saab elektristimulatsiooni kaugjuhtida, pakkudes põnevat kontrolli ja alistumise taset. Liidese täiustatud funktsioonid, nagu kaugjuhtimine ja kohandatavad protokollid, muudavad selle oluliseks lisaseadmeks BDSM-i entusiastidele, kes soovivad intensiivsemaid kogemusi.

2B™ Digital Link Interface from E-Stim Systems: elektrilise stimulatsiooni maailma revolutsiooniline muutmine!

Digitaalse 2B™ Link Interface'iga, mis on pärit E-Stim Systems avastate elektristimulatsiooni täiesti kujuteldamatud võimalused. See uuenduslik USB-ühendusega digitaalne liidesesüsteem töötati välja selleks, et ühendada elektriline stimulatsiooniseade 2B™ otse arvutiga. See avab täiesti uued võimalused kontrollimiseks ja isikupärastamiseks.

E-Stim Systems'i 2B® Digital Link Interface'i kõige olulisemad omadused:

  • Otsene arvutiühendus: ühendage 2B® lihtsalt USB kaudu arvutiga või Maciga, et luua otsene ühendus seadme ja arvuti vahel.
  • Ulatuslikud juhtimisprogrammid: Sellised programmid nagu "Commander 3" annavad teile enneolematu kontrolli oma 2B™ elektrostimulatsiooniseadme üle. Tänu nendele programmidele saate programmeerida ja juhtida oma 2B™-i otse arvutist ja isegi kaugjuhtida seda Interneti kaudu.
  • Firmware uuendamine UpLink2 tarkvara abil: Digital Link süsteemi kuuluva UpLink2 tarkvara abil on teil alati olemas teie 2B™-i uusim firmware. See funktsioon tagab, et teie 2B™ on alati ajakohane, ilma et peaksite seadet tagasi saatma MEO-le või E-Stim Systems seda tagasi saatma.
  • Kasutajasõbralik tarkvara: Kogu vajalik tarkvara on mugavalt USB-pulgal, mis lihtsustab paigaldamist ja konfigureerimist.
  • Avatud ühendusprotokollid: Tänu avatud ühendusprotokollidele on teil vabadus arendada oma juhtimispunkte ja kohandada oma 2B®-kogemust vastavalt oma isiklikele eelistustele.


Elektrostimulatsioon ilma piiranguteta:

2B™ Digital Link Interface ei ole lihtsalt lisatarvik, vaid võti isikupärasemaks ja kontrollitavamaks elektrostimulatsioonikogemuseks. Võimalus ühendada, kontrollida ja uuendada 2B™-i arvuti kaudu lisab elektrostimulatsioonile enneolematu keerukuse ja isikupärastamise taseme.

Ükskõik, kas mängite üksi, koos partneriga või uurite oma programmide loomingulisi võimalusi, 2B™ Digital Link Interface tagab, et teie 2B™ on alati ajakohane, täielikult kontrollitav ja valmis pakkuma teile ülimat elektrostimulatsiooni kogemust.

Kvaliteet ja ohutus:

Kvaliteet, ohutus ja usaldusväärsus on meie esmatähtsad prioriteedid E-Stim Systems esmatähtis. UpLink2 tarkvara, mis on osa Digital Link Interface'ist, on saadaval ainult alates E-Stim Systems autentsuse ja turvalisuse tagamiseks. Pange tähele, et tehnilistel põhjustel ei ole kõik uuendused kättesaadavad Uplinki kaudu ja et Uplinki kaudu toimuvate uuenduste ja muude uuendusteenuste vahel võib esineda viivitusi. Autoriõigusega seotud põhjustel ei ole UpLink tarkvara allalaadimiseks saadaval.

2B™ Digital Link Interface'i abil on teie teekond erootilise elektrostimulatsiooni sügavustesse piiratud ainult teie kujutlusvõimega. Vabastage 2B™ kogu potentsiaal ja sukelduge maailma, kus tehnoloogia ja seks kohtuvad, et pakkuda teile tõeliselt ainulaadset ja isikupärast kogemust.

Lisateave:

  • Tarkvara tarnitakse USB-pulgal.
  • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni juhtivad uuendajad
  • E-Stim Systems ja MEO-d iseloomustab innovatsioon ja kvaliteet elektrostimulatsiooni ja BDSM-toodete turul. Mõlemad ettevõtted seavad esikohale klientide rahulolu ja pakuvad BDSM-kogukonnale laia valikut kvaliteetseid tooteid. Tänu oma pühendumusele ohutusele ja haridusele tagavad nad, et kasutajad saavad oma eelistusi turvaliselt ja hästi informeeritult välja elada. Tänu oma ülemaailmsele haardele pakuvad mõlemad ettevõtted oma tooteid ülemaailmsele publikule, kindlustades oma positsiooni valdkonna turuliidritena.
  • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

2B™ digitaalne ühendusliides alates E-Stim Systems

2B™ digitaalne ühendusliides alates E-Stim Systems

2B™ Digital Link Interface alates E-Stim Systems muudab BDSM elektroseksi revolutsiooniliselt ja suurendab domineerimise ja allumise dünaamikat, võimaldades peremehel või dominatrixil kaugjuhtida 2B™ elektrostimulatsiooniseadet arvuti kaudu.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: