Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - peenis ja munandid

Uudiskiri

Vyper2™ - CBT elektrilise stimulatsiooni abil - E-Stim Systems

Vyper2 on spetsiaalselt välja töötatud masohhistlike meeste vajaduste jaoks ja on CBT lisatarvik erootilise elektrostimulatsiooni jaoks. Vyper2 on varustatud 4 kullatud elektroodiga, mis on paigaldatud kahele surveplaadile, ning tabab täpselt närvipunkte, mis on olulised CBT.

Rohkem infot

3768/00

149,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Vyper2 on spetsiaalselt välja töötatud masohhistlike meeste vajaduste jaoks ja on CBT lisatarvik erootilise elektrostimulatsiooni jaoks. Vyper2 on varustatud 4 kullatud elektroodiga, mis on paigaldatud kahele surveplaadile, ning tabab täpselt närvipunkte, mis on olulised CBT. Vyper2 asetatakse erekteeritud peenise ja/või munandite kohale ja surub need enne elektrilise stimulatsiooni algust kokku.

    Vyper2™ E-Stim Systemsilt: peenise ja munandite elektriline stimulatsioon!

    MEO tutvustab Vyper2™, mis tugineb algse Vyper™-i edule alates aastast E-Stim Systems tugineb algse Vyper™-i edule. See uuenduslik neljapooluseline seade ei ole mõeldud mitte ainult peenisele, vaid stimuleerib tõhusalt ka munandeid, pakkudes terviklikku, meeliülendavat elektrostimulatsiooni kogemust õrnast intensiivseteni.

    Vyper2™ on loodud eranditult väga alistuvate meeste vajaduste rahuldamiseks ja seda toodetakse Ühendkuningriigis. Sellel on neli kullatud elektrilist kontaktpatja, mis on kinnitatud kahe kompressiooniplaadi külge. Kui Vyper2™ asetatakse erekteeritud peenise ja munandite kohale, võib see pigistada ja suruda suguelundid kokku, pakkudes nii peenisele kui ka munanditele elektrilise stimulatsiooni erutavat tunnet.

    Kuid olge ettevaatlik: kui pigistate liiga tugevalt, võite kahjustada midagi väga väärtuslikku!

    Selle asemel, et kasutada õhukesi plastplaate, millele on kleebitud hõbedane teip nagu konkurentide toodetel, kasutab Vyper2™ E-Stim Systems 5 mm paksused akrüülplaadid, mis on laseriga lõigatud ja varustatud spetsiaalselt valmistatud trükkplaatidega. Pika kasutusea ja hea elektrilise kontakti tagamiseks on kontaktpinnad kullatud, et tagada peenise ja munandite tõhus elektrostimulatsioon.

    Vyper2™ on täielikult varustatud roostevabast terasest Estim-liitmikega. Nelja kontaktpinnaga on sellel mitu kontakttsooni ja seetõttu sobib see ideaalselt 2B™-ga ühendamiseks alates E-Stim Systems või ühe kanaliga seadmega elektrostimulatsiooniks.

    • Suur avause laius 6,5 mm kuni 50 mm.
    • Kullatud kontaktpinnad tõhusaks elektrostimulatsiooniks
    • Vastupidavad 4 mm roostevabast terasest ühendused ja liitmikud
    • Sobib ühe- ja kahe kanaliga kasutamiseks
    • Lihtne puhastada hügieeniliseks kasutamiseks


    Vyper2™ alates E-Stim Systems on samm edasi elektrostimulatsiooni valdkonnas ja pakub põnevat kombinatsiooni kompressioonist ja elektrostimulatsioonist peenise ja munandite jaoks. See on loodud selleks, et intensiivistada CBT sensoorseid aistinguid, pakkudes nii naudingut kui ka võimsat stimulatsiooni ohutul ja kontrollitud viisil.

    Lisateave:

     

    • Vyper2™ alates E-Stim Systems
    • Mõõtmed: 140mm x 110mm x 40mm (suletud ilma kruvideta)
    • Avaus: 160mm x 50mm
    • Kontaktpindala: BiPolar 60mm x 90mm (mõlemal pool)
    • Ühendused: 8x 4mm pistikupesa aluses
    • Materjal: Vyper2™ alates E-Stim Systems on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad vastupidavuse ja optimaalse funktsionaalsuse elektrostimulatsiooni ajal. Põhikonstruktsioon on valmistatud lennunduskvaliteediga alumiiniumist, mis on tuntud oma stabiilsuse ja madala kaalu poolest. Elektrilised kontaktpinnad on kullatud, et tagada elektriliste impulsside tõhus ja ohutu ülekanne. Surveplaadid on valmistatud 5 mm paksusest akrüülist, mis on kõva ja läbipaistev plastik, mis on vastupidav ja visuaalselt atraktiivne. Stabiilsuse ja korrosioonikindluse tagamiseks on konstruktsioonis kasutatud ka roostevaba terast. Lõpuks on elektriliste funktsioonide lahutamatuks osaks kohandatud trükkplaadid, mis on kohandatud vastavalt erinõuetele. Nende materjalide kombinatsioon muudab Vyper2™ kvaliteetseks ja usaldusväärseks valikuks kõigile, kes on huvitatud elektrilisest stimulatsioonist CBT kontekstis.
    • Trükkplaadid (PCB) on kaasaegse elektroonika olulised komponendid. Need on trükkplaadid, millele on paigaldatud ja ühendatud mitmesugused elektroonikakomponendid, näiteks takistid, kondensaatorid ja integraallülitused. Trükkplaadid moodustavad nende komponentide aluse ja loovad vooluahela toimimiseks vajalikud elektrilised ühendused. Trükkplaate võib leida peaaegu kõigis elektroonikaseadmetes, alates lihtsatest vidinatest kuni keeruliste arvutisüsteemideni.
    • Valmistatakse Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusnõuetele.
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutusalane märkus: elektriline stimulatsioon (e-stim) erootilise naudingu saamiseks on laialdaselt kasutusel, kuid oluline on olla teadlik ohutusaspektidest. E-Stim ei sobi inimestele, kellel on südamestimulaator, meditsiinilised infusioonid, südamehaigused või raseduse ajal ning seda ei tohi kunagi kasutada rinna või kaela kohal. Kõik tooted alates E-Stim Systems tooted on välja töötatud, toodetud ja testitud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab täieliku vastutuse selle eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas
    • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Optimal

    Wenn mann darauf steht, ist das Produkt in Verbindung mit einem Estim-Gerät einfach genial. Lässt sich von zart bis sehr hart einstellen. Optimal

      Kirjutage oma ülevaade

      Vyper2™ - CBT elektrilise stimulatsiooni abil - E-Stim Systems

      Vyper2™ - CBT elektrilise stimulatsiooni abil - E-Stim Systems

      Vyper2 on spetsiaalselt välja töötatud masohhistlike meeste vajaduste jaoks ja on CBT lisatarvik erootilise elektrostimulatsiooni jaoks. Vyper2 on varustatud 4 kullatud elektroodiga, mis on paigaldatud kahele surveplaadile, ning tabab täpselt närvipunkte, mis on olulised CBT.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: