Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - peenis ja munandid

Uudiskiri

Python™ alates E-Stim Systems - E Stim munandid

Python™, veel üks uuendus, mille on välja töötanud E-Stim Systemson spetsiaalselt munandite elektrostimulatsiooniks välja töötatud seade. See on üks parimaid süsteeme - ja isegi CBT jaoks sobiv -, mis annab otse munanditele õrna kuni väga intensiivse elektrostimulatsiooni.

Rohkem infot

3769/00

199,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

Rohkem infot

Python™ E-Stim Systems'ilt: intensiivne elektrostimulatsioon munanditele.

Python™, veel üks uuendus firmalt E-Stim Systemson spetsiaalselt munandite elektrostimulatsiooniks välja töötatud seade. See on üks parimaid süsteeme - ja isegi CBT-võimeline -, mis pakub õrna kuni väga intensiivse elektrostimulatsioonini otse munanditele.

Meeste naudinguteks kohandatud ja Ühendkuningriigis valmistatud:

  • Spetsiaalselt meeste anatoomia jaoks loodud Python™ pakub hämmastavat kombinatsiooni survet ja elektristimulatsiooni munanditele.
  • Python™ on varustatud kahe kullatud elektrikontaktpinnaga. Surve on reguleeritav, võimaldades individuaalset kohandamist ja stimuleerimise intensiivsust.
  • Python™ on konstrueeritud nii, et mitte-erekteeritud peenis ja munandid mahuvad läbi rõngakujulise avause (nagu riistarõngas) ja munandid saab seejärel kinnitada otse kahe surveplaadi vahele.


Tasakaalustatud kompressioon ja elektriline stimulatsioon:

  • Python™ on kavandatud nii, et see avaldab munanditele täpselt reguleeritavat survet, mida saab soovi korral intensiivistada.
  • Intensiivsus ulatub kergest kipitustundest kuni tugevamate tunneteni, mis on ideaalne neile, kes soovivad uurida munandite elektristimulatsiooni spektrit.


Kvaliteetne materjal ja disain:

  • E-Stim Systems kasutab 5 mm paksuseid laserlõikega lõigatud akrüülpaneele koos eritellimusel valmistatud elektriplaatidega, et tagada vastupidav ja tõhus toode.
  • Kullatud kontaktplaadid tagavad suurepärase elektrijuhtivuse ja kontakti.
  • Vastupidavuse tagamiseks on Python™ varustatud roostevabast terasest ja messingist liitmikega.


Funktsionaalsus parema elektrostimulatsioonikogemuse tagamiseks.

  • Python™ sobib ka suuremale peenisele (50 mm läbimõõduga avaus) ja pakub seetõttu mugavat sobivust enamikule meestele.
  • See seade on varustatud 4 mm pistikutega ja sobib kasutamiseks ühe kanaliga seadmetega, nagu näiteks Series 1 alates E-Stim Systems või täiustatud elektrostimulatsiooniseadmetega, nagu 2B™.
  • Puhastamine on lihtne ja hügieeniline meie VERYCLEAN pihustiga.


Python™ E-Stim Systemsilt: BDSM-seade munandite uuenduslikuks elektrostimulatsiooniks.

Python™ ei ole mitte ainult elektrostimulatsiooniseade, vaid ka värav sügavamate tundmuste uurimiseks munandite stimuleerimisel. Olenemata sellest, kas otsite õrna elektrostimulatsiooni või intensiivsemat kogemust, Python™ pakub turvalist, kohandatavat ja põnevat võimalust ning on kohustuslik kõigile, kes soovivad elektrostimulatsiooni sammu võrra edasi viia.

Lisateave:

  • Python™ alates E-Stim Systems
  • Sobib CBT.
  • Materjal: Python™ alates E-Stim Systems on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad vastupidavuse ja optimaalse funktsionaalsuse elektrostimulatsiooni ajal. Põhikonstruktsioon on valmistatud lennunduskvaliteediga alumiiniumist, mis on tuntud oma stabiilsuse ja madala kaalu poolest. Elektrilised kontaktpinnad on kullatud, et tagada tõhus ja ohutu elektrisignaali edastamine. Surveplaadid on valmistatud 5 mm paksusest akrüülist, mis on kõva ja läbipaistev plastik, mis on nii vastupidav kui ka visuaalselt atraktiivne. Lisaks kasutatakse kinnitamiseks roostevabast terasest liitmikke, mis on tugevad ja korrosioonikindlad. Lõpuks on elektriliste funktsioonide lahutamatuks osaks kohandatud trükkplaadid, mis on kohandatud vastavalt erinõuetele. Nende materjalide kombinatsioon teeb Vyper2™-st kvaliteetse ja usaldusväärse valiku kõigile, kes naudivad elektrostimulatsiooni.
  • Trükkplaadid on kaasaegse elektroonika oluline osa. Need on trükkplaadid, millele on paigaldatud ja ühendatud mitmesugused elektroonikakomponendid, näiteks takistid, kondensaatorid ja integraallülitused. Trükkplaadid moodustavad nende komponentide füüsilise platvormi ja tagavad vooluahela toimimiseks vajalikud elektrilised ühendused. Trükkplaate leidub peaaegu kõigis elektroonikaseadmetes, alates lihtsatest vidinatest kuni keeruliste arvutisüsteemideni.
  • Valmistatakse vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusnõuetele.
  • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusküsimustest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada rinna või kaela kohal. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
  • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas
  • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Python™ alates E-Stim Systems - E Stim munandid

Python™ alates E-Stim Systems - E Stim munandid

Python™, veel üks uuendus, mille on välja töötanud E-Stim Systemson spetsiaalselt munandite elektrostimulatsiooniks välja töötatud seade. See on üks parimaid süsteeme - ja isegi CBT jaoks sobiv -, mis annab otse munanditele õrna kuni väga intensiivse elektrostimulatsiooni.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: