Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - peenis ja munandid

Uudiskiri

Large Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems

Avastage põnevad võimalused uretraalseks elektrostimulatsiooniks koos Large Diamond™ Penis Plug alates E-Stim Systems. See peenisepistik, mis on tootesarja suurim, on spetsiaalselt mõeldud neile, kes soovivad minna kaugemale traditsioonilisest uretraalsest stimulatsioonist, et kogeda ainulaadset ja elektriseerivat tunnet.

Rohkem infot

3767/00

saadaval

Rohkem infot

Large Diamond™ Penis Plug e-Stim Systems: Ureetraelektrostimulatsiooni tipp!

Avastage uretraelektrostimulatsiooni põnevad võimalused koos Large Diamond™ Penis Plug alates E-Stim Systems. See peenisepistik, mis on tootesarja suurim, on loodud spetsiaalselt neile, kes soovivad minna kaugemale traditsioonilisest uretraalsest stimulatsioonist, et kogeda ainulaadset ja elektritunnet.

Erakordne disain tagab suurema sensatsiooni:

  • Large Diamond™ Penis Plug pikkus on muljetavaldavad 55 mm ja võlli läbimõõt 7,65 mm - ideaalne kõigile, kes otsivad intensiivsemaid aistinguid.
  • Penispistik, mille läbimõõt on kõige laiemas kohas 9,5 mm, pakub ainulaadset ja rahuldust pakkuvat uretri venitamist.
  • Pistik on valmistatud alumiiniumist, mis ei ole mitte ainult vastupidav, vaid ka esteetiliselt meeldiv oma sileda pinnaga.
  • Ülisileda pind ja ümar ots tagavad, et pistikut saab Large Diamond™ Penis Plug saab mugavalt uretra sisse sisestada, samas kui peenistopistiku kooniline vars venitab õrnalt uretra ja hoiab peenistopistiku kindlalt paigal.


Läbimõeldud disain maksimaalse naudingu saavutamiseks:

  • Penistopistiku põhjas on sooned, mis parandavad turvalist haaret isegi märgade kätega ja suurendavad tundlikkust kokkupuutel peenise tipuga.
  • Alusesse on integreeritud standardne 4 mm ühendus, mis ühildub E-Stim süsteemide elektrostimulatsiooniseadmetega.


Puhastamine ohutuks ja hügieeniliseks kasutamiseks:

  • Penispistikut on lihtne puhastada - peske lihtsalt sooja vee ja maheda seebiga või puhastage INSTACLEAN pihustiga. Tugev alumiiniumkonstruktsioon võimaldab keetmist ja tagab täieliku steriliseerimise.
  • Veenduge, et peenisepistik oleks enne säilitamist täiesti kuiv.
  • Large Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems tuleb eluaegne garantii E-Stim Systems tarnitud.


Ettevalmistus ohutuks ja nauditavaks kogemuseks:

  • Puhkus ja hügieen on eriti olulised uretri stimuleerimisel. Soovitatav on puhastada Large Diamond™ Penis Plug vahetult enne kasutamist.
  • Selleks, et peenisepistik oleks sujuvalt ja mugavalt uretra sisse viidud, on kasutamise ajal soovitatav kasutada spetsiaalselt uretri tegevuseks välja töötatud VeryDeep libestit (VeryDeep Lubricant).


Large Diamond™ Penis Plug alates E-Stim Systems: piiritu kire algus.

The Large Diamond™ Penis Plug on näide pühendumisest E-Stim Systems uuenduslikule disainile ja kvaliteedile. Olenemata sellest, kas teil on juba kogemusi uretria stimulatsiooniga või soovite viia peenise elektrostimulatsiooni järgmisele tasemele, pakub see peenisepistik teile väga erilise kogemuse.

Rohkem üksikasju:

  • Suur Diamond™ peenisepistik alates E-Stim Systems
  • Mõõdud: Läbimõõt 7,65mm, pea läbimõõt 9,5mm, aluse läbimõõt 24,5mm, kogupikkus 55mm, sisestatav pikkus 44mm, kaal 19g.
  • Ühendus: 4mm
  • Materjal: Alumiinium
  • Kuna tegemist on unipolaarse elektroodiga, on elektristimulatsiooniks vaja teist elektroodi.
  • Urethral E-Stim, mida tuntakse ka kui urethral elektrostimulatsiooni, on spetsiaalne elektrostimulatsiooni vorm, mida kasutatakse uretra stimuleerimiseks. See ainulaadne stimulatsioonivorm kasutab elektrilisi impulsse, et tekitada selles tundlikus kehaosas sensoorset või seksuaalset stimulatsiooni. Urethral E-Stim'i teeb eriliseks ainulaadne viis, kuidas elektrilised impulsid juhitakse uretra sisse, et tekitada hingematvaid aistinguid. Selleks kasutatakse spetsiaalseid elektroode, mis sisestatakse uretra sisse ja annavad õrnu elektrilisi impulsse. Elektriimpulsid võivad tekitada erinevaid tundeid, alates kergest kipitustundest kuni intensiivsemate pulseerivate või kipitavate tunneteni. Elektriimpulsside tugevust ja intensiivsust saab elektrostimulatsiooniseadme abil kohandada vastavalt isiklikele eelistustele ja tagada meeldiv kogemus. Uretraalne elektrostimulatsioon võib lisada seksuaalsele stimulatsioonile uue mõõtme. Uretraalne elektrostimulatsioon võib põhjustada erutavaid aistinguid ja intensiivsemaid orgasme nii meestele kui ka naistele.
  • Valmistatud vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutuseeskirjadele.
  • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
  • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas
  • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

Lae alla

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Large Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems

Large Diamond™ Penis Plug aadressilt E-Stim Systems

Avastage põnevad võimalused uretraalseks elektrostimulatsiooniks koos Large Diamond™ Penis Plug alates E-Stim Systems. See peenisepistik, mis on tootesarja suurim, on spetsiaalselt mõeldud neile, kes soovivad minna kaugemale traditsioonilisest uretraalsest stimulatsioonist, et kogeda ainulaadset ja elektriseerivat tunnet.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: