Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Elektrostimulatsioon - peenis ja munandid

Uudiskiri

ElectroRing™ süsteem alates E-Stim Systems

E-Stim Systems tutvustab uuenduslikku ElectroRing™ süsteemi, mis läheb kaugemale kui lihtsad E-Stim peenise rõngad. See süsteem ei ole välja töötatud mitte ainult kahekordse peenise rõngana, vaid see laiendab ka elektrostimulatsiooni võimalusi, pakkudes erinevaid võimalusi, sealhulgas ka kasinust.

Rohkem infot

32,90 €


-10%

29,61 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    ElectroRing™ süsteem E-Stim Systems: revolutsioon peenise elektrostimulatsioonis!

    E-Stim Systems tutvustab uuenduslikku ElectroRing™ süsteemi, mis läheb kaugemale kui lihtsad E-Stim peenise rõngad. See süsteem ei ole mitte ainult välja töötatud kahekordse peenise rõngana, vaid see laiendab elektrostimulatsiooni võimalusi, pakkudes erinevaid võimalusi, sealhulgas ka kasinust.

    E-Stim Systems'i ElectroRing™ süsteemi peamised omadused:

    • Mitmekülgne ja modulaarne disain: iga ElectroRing™ on mõeldud kasutamiseks koos tugevate 4 mm pistikutega alates E-Stim Systems ja ühildub suurepäraselt 4 mm madala profiiliga kaablitega (Art. 3808). Pistikupesad asuvad peenrirõnga mõlemal küljel, nii et kaableid saab paindlikult ühendada.
    • Tõelised bipolaarsed tunded: Süsteem on modulaarne bipolaarne seade, millel on kaks isolaatoriga eraldatud rõngast, et pakkuda hingematvaid bipolaarseid aistinguid. Tavaliselt asetatakse suurem rõngas munandite taha ja väiksem rõngas peenise võllile ning kinnitatakse kahe pöidlakruviga, et seda oleks lihtne ja tõhus kasutada.
    • Kasutamine vooruseseadmena: BDSM-kontekstis lisaturvalisuse tagamiseks saab rullmutterid asendada kuusnurkse kruviga, nii et alistuv mees ei saa süsteemi ilma asjakohaste tööriistadeta eemaldada (vt lisavarustuskomplekti).
    • Arvukad suurused: Suurused alates 30 mm kuni 65 mm (siseläbimõõt), satineeritud, vastupidav viimistlus, seega on igale vajadusele sobiv suurus.
    • Mitmekülgne: Uue BiPolar ElectroRing™-süsteemi osana saab neid rõngaid kasutada ka ühe monoelektroodina või lihtsa metallist peenisrõngana.
    • Kvaliteetne materjal: Iga ElectroRing™ on valmistatud lennundus- ja kosmosetööstuslikust alumiiniumsulamist, mille ülaosas on 4 mm pistikupesad. Kuigi rõngal on kaks pistikut, ei ole soovitatav mõlemat ühendada samasse kanalisse, kui kasutatakse ainult ühte rõngast.


    Mõõtmisjuhised:

    Kasutage mõõdulinti, et mõõta peenisevõlli ümbermõõt ja munandite taga.
    Valige kaks rõnga läbimõõtu, mis vastavad ümbermõõdule peenisevõlli ümber ja munandite taga. Rõngad peaksid sobima hästi, kuid mitte liiga tihedalt.
    Kasutage tabelit, et teisendada ümbermõõt rõnga siseläbimõõduks.

    ElectroRing™ süsteem E-Stim Systemsilt: uus mõõde peenise elektrostimulatsioonis.

    ElectroRing™ süsteem pakub ainulaadset ja kaasaegset lähenemist peenise ja munandite elektrostimulatsioonile, ühendades elektrostimulatsiooni stimuleeriva mõju peenise rõngaste füüsilise tunnetusega. Olenemata sellest, kas otsite kasinat kogemust või soovite intensiivsemat elektrostimulatsiooni, pakub ElectroRing™ süsteem teie vajadustele turvalist, tõhusat ja mitmekülgset lahendust.

    The E-Stim Systems Electro Ring on saadaval erinevates rõngaste suurustes, mis sobivad teie vajadustele. Soovitame mitte valida liiga tihedat rõngast, sest see võib mõjutada vereringet, ja mitte liiga suurt, sest mida vähem rõngas nahka puudutab, seda tõenäolisemalt on see ebamugav. Rõnga läbimõõt on graveeritud ElectroRing™ esiosale.

    Kui kasutatakse ainult ühte rõngast, tuleb kasutada teist elektroodi (nt E-Stim kleepelektroodi), et voolu saaks voolata. Rõngaste jaoks soovitame meie veepõhist elektrit juhtivat elektroodigeeli ESHOCK, kuna see parandab kontakti ja elektrostimulatsiooni.

    Optimaalseks kasutamiseks on vaja ühendada rõngad ElectroRing™ lisapakiga, kuna uuendusliku kontseptsiooni jaoks on vaja kahte rõngast. Kombineerides neid kahte toodet, saate intensiivse elektrostimulatsioonikogemuse, mis on täielikult teie ja teie eelistuste järgi kohandatud.

    Lisateave:

    • ElectroRing™ süsteem E-Stim Systemsilt: revolutsioon peenise ja munandite elektrostimulatsioonis.
    • Saadaval erinevates suurustes siseläbimõõduga 30 mm kuni 65 mm.
    • Iga rõnga siseläbimõõt on hõlpsaks identifitseerimiseks esiosa graveeritud.
    • Soovitame kasutada koos meie veepõhise juhtiva geeliga ESHOCK, et parandada kontakti ja elektrostimulatsiooni.
    • Pange tähele: ElectroRing™ rõngad ei ole varustatud lisatarvikutega (isolaator, kruvid jne). Selleks peate tellima tarvikupaketi.
    • Mõõdud: ElectroRing™ on vahemikus E-Stim Systems pakub erinevaid suurusi, mis sobivad erinevatele rakendustele. 30 mm ElectroRing™ on 30 mm siseläbimõõduga, 94 mm ümbermõõduga ja kaalub 26 grammi. 35mm ElectroRing™ on veidi suurem, selle siseläbimõõt on 35mm, ümbermõõt 110mm ja kaal 28 grammi. 40mm ElectroRing™ on 40mm siseläbimõõduga, 126mm ümbermõõduga ja kaalub 30 grammi. 45mm ElectroRing™ on 45mm siseläbimõõduga, 141mm ümbermõõduga ja kaalub 32 grammi. Neile, kes eelistavad suuremat läbimõõtu, on 50mm ElectroRing™ siseläbimõõt 50mm, ümbermõõt 157mm ja kaal 36 grammi. 55mm ElectroRing™ on 55mm siseläbimõõduga, 172mm ümbermõõduga ja kaalub samuti 36 grammi. 60mm ElectroRing™ on 60mm siseläbimõõduga, 188mm ümbermõõduga ja kaalub 38 grammi. Lõpuks on 65 mm ElectroRing™, mis on tootesarja suurim, siseläbimõõt 65 mm, ümbermõõt 204 mm ja kaalub samuti 38 grammi. Kõik need ElectroRing™-sarja suurused on kavandatud nii, et need oleksid mugavad ja tõhusad mitmesuguse elektrostimulatsiooni jaoks.
    • Mõõtmine: Mõõtke paberi- või riidest mõõdulindiga peenise võll ja munandite taga olev ala. Üks rõngas peaks olema piisavalt suur, et mahtuda munandite taha, teine rõngas peaks olema piisavalt suur, et mahtuda ümber peenise võlli. See ongi vajalik ümbermõõt. Tabel aitab teil selle ümber arvestada sisemise rõnga läbimõõduks. Valige kaks vajalikku rõnga läbimõõtu. Rõngad peaksid hästi sobima ja ei tohiks olla liiga kitsad, kui peenis on püsti. Kui rõngad on liiga tihedad, võib see põhjustada ebamugavaid ahenemisi ja kui need on liiga lõdvad, siis ebameeldivaid tundeid.
    • Valmistatud vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutuseeskirjadele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kannavad südamestimulaatorit või kasutavad meditsiinilist infusiooniseadet, kellel on südamehaigused või kes on rasedad, ning seda ei tohi kunagi kasutada rinna või kaela kohal. Kõik seadmed alates E-Stim Systems on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: liidrid BDSM ja elektrostimulatsiooni valdkonnas
    • MEO on MEO kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super gut

    Anders als einfache Cockringe, besteht das ElectroRing Set nicht nur aus einem einzelnen Ring, sondern aus einem System von Ringen, die als Cockring fungieren können, aber auch dein Elektro-Erlebnis in die nächste Dimension bringen können. Zur Verwendung der ElectroRings werden reguläre 4mm Kabel benötigt. Diese können von beiden Seiten an den Ring angeschlossen werden. Am besten eignen sich die Low Profile Kabel von E-Stim Systems (hier bei MEO erhältich).

    • 1 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    ElectroRing™ süsteem alates E-Stim Systems

    ElectroRing™ süsteem alates E-Stim Systems

    E-Stim Systems tutvustab uuenduslikku ElectroRing™ süsteemi, mis läheb kaugemale kui lihtsad E-Stim peenise rõngad. See süsteem ei ole välja töötatud mitte ainult kahekordse peenise rõngana, vaid see laiendab ka elektrostimulatsiooni võimalusi, pakkudes erinevaid võimalusi, sealhulgas ka kasinust.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: