Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

E-Stim Systems

Uudiskiri

Electro Whisker aadressilt E-Stim Systems

Koos Electro Whisker uurite piire särasuse ja naudingu valu, totaalse himu ja absoluutse alistumise vahel, kus sensuaalsed kogemused intensiivistuvad ja on ekstaasi ja kontrolli peene tasakaalu vahel.

Rohkem infot

3791/00

saadaval

    Rohkem infot

    Koos Electro Whisker uurite piire särasuse ja naudinguvalu, totaalse himu ja absoluutse alistumise vahel, kus sensuaalsed kogemused intensiivistuvad ja on ekstaasi ja kontrolli peene tasakaalu vahel.

    Electro Whisker alates E-Stim Systems: Erootilise elektristimulatsiooni kolmas (BDSM) mõõde!

    The Electro Whisker alates E-Stim Systems on uuenduslik monopolaarne elektrood elektrostimulatsiooni jaoks, mis lisab erootilistele fantaasiatele uue mõõtme. The Electro Whisker pakub võrratut kogemust kõigile, kes soovivad uurida elektriimpulsside kipitust või piinavat tunnet.

    Kas olete alati tahtnud oma partnerit elektriimpulssidega hellitada või teda rõõmuga karistada? Nüüd saate seda teha! Meie ühepoolne Electro Whisker on uusim täiendus meie pidevalt kasvavale Estim-elektroodide valikule. Electro Whisker tundub nagu sadu väikeseid sõrmi, mis silitavad teie nahka, ning pakub elektristimulatsiooni ajal intensiivset ja äärmiselt erutavaks muutuvat tunnet. See on varustatud isoleeritud käepideme ja 4 mm pistikuga, mida saab Electro Whisker saab ühendada elektrostimulatsiooniseadmega ja kasutada.

    Electro Whiskeri kõige olulisemad omadused:

    • Uuenduslik disain: Uuenduslik Electro Whisker töötati välja selleks, et simuleerida sadade väikeste sõrmede tunne, mis jooksevad üle naha, alates pehmest kuni kõvani. See ainulaadne disain annab erootilise elektrostimulatsiooni ajal väga intensiivse tunde.
    • Monopolaarne elektrood: Monopolaarse elektroodina on Electro Whisker teine elektrood vooluringi lõpetamiseks. See võimaldab sihipärast stimulatsiooni, kus elektrilised aistingud tekivad täpselt seal, kus neid soovitakse (nt suguelunditel).
    • Isoleeritud käepide ja 4 mm pesa: Isoleeritud käepide tagab mugava kasutamise, samas kui integreeritud 4 mm pesa võimaldab lihtsat ühendamist elektrilise stimulatsiooniseadmega.
    • Lai valik tundmusi: Kas õrnalt kipitust või intensiivsemat stimulatsiooni, on Electro Whisker saab elektrostimulatsiooniseadme abil kohandada erinevatele eelistustele.


    Parema arusaamise huvides:

    Elektrostimulatsiooni elektroodide väiksemad kokkupuutepunktid (nagu Electro Whiskeril) annavad intensiivsema elamuse, kuna elektrivool on kontsentreeritud väiksemale alale. See toob kaasa suurema voolutiheduse ja seega tugevamad tunded nahal või lihastes. Samal ajal võimaldab selline kontsentratsioon teatud piirkondade täpsemat stimuleerimist. Selliste elektroodide kasutamisel on eriti oluline pöörata tähelepanu õigele käsitsemisele ja isiklikele piiridele, et vältida ebamugavustunnet või nahaärritust.

    Optimaalne elektrijuhtivus elektrostimulatsiooni jaoks:

    Optimaalse kogemuse saamiseks soovitame kasutada ESHOCKi veepõhist libestusainet, mis suurendab elektrijuhtivust ja tagab eriti intensiivse tunde. Silikoonipõhiseid libestusaineid või hübriidlibestusaineid ei tohiks kasutada.

    Kogege ainulaadset elektritunnet Electro Whiskeriga!

    The Electro Whisker alates E-Stim Systems on suurepärane valik kõigile, kes soovivad lisada oma elektrostimulatsioonile loovust ja mitmekesisust. See on ideaalne tarvik nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele ning pakub põnevat kogemust, mis võib ulatuda peenest kuni valusani. Tänu oma ainulaadsele disainile ja mitmetele tundmustele, mida see pakub, on Electro Whisker on kahtlemata suurepärane täiendus teie elektrostimulatsiooniseadmele.

    Rohkem üksikasju:

    • Electro Whisker alates E-Stim Systems
    • Kasutamiseks koos meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid on saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems meie esmane prioriteet.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutuseeskirjadele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Drum Brushes?

    I hate to say this, but the pictured item looks an awful lot like brushes for playing jazz style drums and cymbals.

    Am I wrong?

      Hindamine 

      Zart bis hart

      Zart bis hart. Sehr geil.

        Hindamine 

        Great!

        Great! The tingles go all over.

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Packs a punch

        Packs a punch. Love it tuned up against my cock. New favorite toy.

        • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Electro Whisker aadressilt E-Stim Systems

        Electro Whisker aadressilt E-Stim Systems

        Koos Electro Whisker uurite piire särasuse ja naudingu valu, totaalse himu ja absoluutse alistumise vahel, kus sensuaalsed kogemused intensiivistuvad ja on ekstaasi ja kontrolli peene tasakaalu vahel.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: