Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Klassiline bipolaarne elektrood alates E-Stim Systems

Keskmise suurusega klassikaline elektrood alates E-Stim Systems on esimese põlvkonna toode, mis on endiselt väga populaarne elektrostimulatsiooni entusiastide seas. See elektrood sobib nii anaalseks kui ka vaginaalseks elektrostimulatsiooniks ja pakub mitmekülgset kogemust nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

Rohkem infot

3778/00

saadaval

    Rohkem infot

    E-Stim Systems'i klassikaline bipolaarne elektrood: mitmekülgne ja usaldusväärne elektrostimulatsioon.

    Keskmise suurusega klassikaline elektrood alates E-Stim Systems on esimese põlvkonna toode, mis on endiselt väga populaarne elektrostimulatsiooni harrastajate seas. See elektrood sobib nii anaalseks kui ka vaginaalseks elektrostimulatsiooniks ning pakub mitmekülgset kogemust nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

    Mõeldud mugavuse ja tõhusa elektrostimulatsiooni jaoks:

    • Tänu oma väikesele läbimõõdule on keskmise suurusega elektrood ideaalne kõigile, kes alustavad elektrostimulatsiooniga ja otsivad mugavat anaalset või vaginaalset stimulatsiooni.
    • Selle disain tagab suurepärase kontakti ja loomulikuma tunde kui teised elektroodid, kuna kontaktid asuvad ülal ja all.


    Vastupidav konstruktsioon ja elegantne viimistlus:

    • Elektrood on valmistatud aerospace-kvaliteediga materjalidest ja sellel on satiinviimistlus, mille jaoks E-Stim Systems on tuntud.
    • Vastupidavus koos elegantse välimusega muudab selle elektroodi esimeseks valikuks tootesarjas E-Stim Systems.


    Spetsifikatsioonid ja hooldus:

    • Suurus: 25 mm läbimõõt ja 110 mm pikkus, kaal: 140 g.
    • Sellel on alusesse süvistatud 4 mm pistikupesad turvaliseks ja mugavaks ühendamiseks.
    • Elektroodi saab hõlpsasti puhastada sooja vee ja pehme pesuvahendiga. Alternatiivina võib kasutada ka MEO sprei VERYCLEAN. Elektroodi kvaliteedi säilitamiseks ei tohiks kasutada karmi puhastusvahendeid.


    Soovitatav määrdeaine elektrijuhtivuse parandamiseks:

    • Optimaalse elektrostimulatsiooni tagamiseks tuleks kasutada veepõhist määrdeainet ESHOCK. See hõlbustab sisestamist ja parandab elektrijuhtivust.
    • Me ei soovita kasutada silikoon- või hübriidpõhiseid määrdeaineid. Pange tähele, et kondoomid ei sobi kokku elektroodidega E-Stim Systems ühilduvad.


    E-Stim Systems'i klassikaline elektrood: usaldusväärne valik mitmesuguste elektrostimulatsiooni rakenduste jaoks.

    See klassikaline elektrood on midagi enamat kui lihtsalt elektrood. See on mitmekülgne ja usaldusväärne viis, kuidas avastada enda jaoks erootiline elektrostimulatsioon. See sobib algajatele, kuid pakub ka kogenud kasutajatele arvukaid võimalusi. See elektrood on tõestus pühendumisest E-Stim Systems pühendumisest kvaliteedile ja kliendi rahulolule, mida toetab ainulaadne eluaegne garantii.

    Täpsemalt:

    • Keskmise suurusega klassikaline elektrood alates E-Stim Systems
    • Tüüp: Bipolaarne, sisestatav elektrood.
    • Mõõdud: Kogupikkus 110 mm, sisestatav pikkus 70 mm, läbimõõt 25 mm, ümbermõõt 78,5 mm.
    • Kaal: 140 g (5 oz)
    • Ühendused Kaks 4 mm pesa aluses.
    • Vajab 4 mm kaablit. Alternatiivina võib kasutada lintkaablit (3808). Madala profiiliga kaablile on 4 mm pistikud, kuid see ei ulatu elektroodist nii kaugele kui tavaline 4 mm kaabel. See on ideaalne selle elektroodiga ühendamiseks, kui elektroodi kasutatakse ka istuvas asendis. Võib kasutada ka bi-kaablit (3809). Sellel on 4 mm pistik ja 2 mm pistik samas otsas, nii et saab ühendada erinevaid elektroode. See sobib ideaalselt sisestatava elektroodi ja kleepuvate padi kombineerimiseks.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems esmatähtis.
    • Konstrueeritud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Eluaegse tootjagarantiiga.
    • Valmistatud vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid
    • MEO on Saksamaal registreeritud kaubamärk MEO. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wow!

    Wow! It was awesome. I will be purchasing the larger plug. What a tremedous feeling. I just kept cumming and cumming and cumming. A must accessory for everyone

      Kirjutage oma ülevaade

      Klassiline bipolaarne elektrood alates E-Stim Systems

      Klassiline bipolaarne elektrood alates E-Stim Systems

      Keskmise suurusega klassikaline elektrood alates E-Stim Systems on esimese põlvkonna toode, mis on endiselt väga populaarne elektrostimulatsiooni entusiastide seas. See elektrood sobib nii anaalseks kui ka vaginaalseks elektrostimulatsiooniks ja pakub mitmekülgset kogemust nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: