Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

OMG™ XXL elektrood alates E-Stim Systems

Väga suur OMG™ elektrood alates E-Stim Systems on muljetavaldav täiendus igale elektrostimulatsiooniseadmele ja võlgneb oma nime muljetavaldavatele reaktsioonidele ("OMG" = Oh, my God!), mida see alati esile kutsub. Sobib anaalseks ja vaginaalseks stimulatsiooniks!

 

Rohkem infot

3801/00

299,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    The OMG™ XXL elektrood alates E-Stim Systems on tõeline anaal/vaginaalse elektrostimulatsiooni meistriteos, mis avaldab muljet oma muljetavaldava suuruse ja äärmise võimsusega.

    Väga suur OMG™ elektrood alates E-Stim Systems on muljetavaldav täiendus igale elektrostimulatsiooniseadmele ja võlgneb oma nime muljetavaldavatele reaktsioonidele ("OMG" = Oh, my God!), mida see ikka ja jälle esile kutsub. Enne turuleviimist Decimator™ oli see suurim anaal-vaginaalne elektrood alates E-Stim Systemsja 7,5 cm läbimõõduga on see endiselt suur väljakutse, kuigi seda on lihtsam käsitseda võrreldes kolossaalse Decimator™ on lihtsamini käsitletav.

    elektroodi OMG™ on suurem kui elektroodi Stuffer™ ja töötati välja eelkõige kogenud kasutajatele, kes soovisid, et sisestatud elektroodi olemasolu oleks selgelt tunda. See bipolaarne elektrood on näide jätkuvast pühendumisest E-Stim Systems pühendumist innovatsioonile ja kvaliteedile ning pakub ainulaadset suuruse ja tunnetuse kombinatsiooni.

    Disain ja kasutamine:

    Elektroodide kontaktid on strateegiliselt paigutatud pigem ülalt ja alt kui küljelt, mis ei taga mitte ainult suurepärast elektroodikontakti, vaid ka loomulikumat ja mugavamat tunnetust anaalsel või vaginaalsel elektrostimulatsioonil. Alusel on freesitud ümbermõõduline soon, mis parandab haardumist ja lihtsustab anaalset või vaginaalset sisestamist ja eemaldamist.

    Optimaalne disain ja eluaegne garantii:

    Suur elektrood OMG™ on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja mõeldud aastatepikkuseks kasutamiseks. Seda saab puhastamiseks täielikult lahti võtta, et tagada hügieen ja pikaealisus. Nagu kõik kõrgekvaliteedilised elektroodid alates E-Stim Systems on ka sellel elektroodil eksklusiivne eluaegne garantii.

    175 mm OMG™ elektrood kaalub muljetavaldavad 1,6 kg ja on varustatud kahe 4 mm pistikupesa alusega, mis ühilduvad madala profiiliga kaablitega alates E-Stim Systems

    Hooldus ja täiuslik määrdeaine:

    Puhastamiseks võib elektroodi lihtsalt pesta sooja vee ja kerge pesuvahendiga või puhastada VERYCLEAN spreiga. Et tagada lihtne anaal-vaginaalne sisestamine ja optimaalne elektrijuhtivus, soovitab MEO kasutada veepõhist libestusainet ESHOCK. Silikoonist või hübriidlibestite kasutamist tuleks vältida. Kondoomid ei sobi selle elektroodiga kokku.

    OMG™ elektrood alates E-Stim Systemstõeline elektristimulatsiooni meistriteos!

    Avastage OMG™ elektrood alates E-Stim Systemselektristimulatsiooni tõelisest meistriteosest, mis seab uued standardid nii anaal- kui ka vaginaalses stimulatsioonis. Muljetavaldava 75 mm läbimõõduga OMG™ elektrood on kogenud kasutajatele põnev väljakutse ning pakub intensiivset ja unustamatut kogemust. OMG™ elektrood on mõeldud neile, kes otsivad ülimat tunnetust koos intensiivse elektrostimulatsiooniga, ning sellel on strateegiliselt paigutatud kontaktid üleval ja all. See disain tagab suurepärase elektrijuhtivuse ja loomulikuma tunde kasutamise ajal. Märkimisväärne suurus ja ainulaadne disain lubavad sügavalt rahuldust pakkuvat ja elektrifitseerivat kogemust, mis sobib ideaalselt naudingu uute mõõtmete kogemiseks nii anaalses kui ka vaginaalses elektrostimulatsioonis.

    Rohkem üksikasju:

    • OMG™ XXL elektrood alates E-Stim Systems
    • Tüüp: BiPolaarne, sisestatav
    • Kogupikkus: 175 mm
    • Sisestatav pikkus: 175 mm
    • Läbimõõt: 75 mm
    • Ümbermõõt: 235 mm
    • Kaal: 1,6 kg
    • Ühendused: 2 x 4 mm pesa aluses.
    • Kasutamiseks koos meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid on saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Adoro

    Finalmente ho deciso di comprarlo ! Il primo di una lunga serie

      Hindamine 

      Absolut geil und grooooooß

      die OMG ist sehr gut , die Größe erreicht den zweiten Schließmuskel ,der Stromimpuls ist gut. Spritzige Orgasmen. Mehr gibts nicht zu sagen

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Amazing!

      I was reluctant to try electrosex internally...but it's the best thing since the first vibrator was invented! Wow does that get the prostate moving! I bought the OMG model...I think I may pick up the Decimator model too! Not for the novice, but work towards it and it will become part of your sexual routine!

        Kirjutage oma ülevaade

        OMG™ XXL elektrood alates E-Stim Systems

        OMG™ XXL elektrood alates E-Stim Systems

        Väga suur OMG™ elektrood alates E-Stim Systems on muljetavaldav täiendus igale elektrostimulatsiooniseadmele ja võlgneb oma nime muljetavaldavatele reaktsioonidele ("OMG" = Oh, my God!), mida see alati esile kutsub. Sobib anaalseks ja vaginaalseks stimulatsiooniks!

         

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: