Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Bobble™ Electrosex Plug aadressilt E-Stim Systems

Kas oled valmis erootiliseks seikluseks? MEO esitleb Bobble™ Electrosex Plug aadressilt E-Stim Systems - kauni bipolaarse elektroodi, mis viib elektrostimulatsiooni uutesse kõrgustesse. Oma särava, võrgutavalt kumerate kujundusega ei ole Bobble™ mitte ainult silmade rõõmuks. See on sügavale, intensiivsele stimulatsioonile mõeldud jõujaam, mis sobib suurepäraselt vaginaalseks ja anaalseks

Rohkem infot

3785/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Bobble™ Electrosex Plug e-Stim Systems'ilt: intensiivne eesnäärme ja G-punkti elektrostimulatsioon!

    Valmis erootiliseks seikluseks? MEO esitleb Bobble™ Electrosex Plug aadressilt E-Stim Systems - kauni bipolaarse elektroodi, mis viib elektrostimulatsiooni uutesse kõrgustesse. Oma läikiva, võrgutavalt kumerate kujundusega ei ole Bobble™ mitte ainult silmade rõõmuks. See on jõujaam sügavaks, intensiivseks stimulatsiooniks, mis sobib suurepäraselt vaginaalseks ja anaalseks seikluseks. Sukelduge intensiivse naudingu maailma ja avastage, miks The Bobble™ on seksuaalse elektristimulatsiooni ametlik staar!

    Ergonoomiline disain optimaalse elektrilise stimulatsiooni jaoks:

    Tänu oma ümarale ja sujuvale kujule on The Bobble™'i lihtne anaalselt või vaginaalselt sisestada ning see kohandub keha loomulikele kontuuridele, et stimuleerida raskesti ligipääsetavaid piirkondi, nagu G-punkt või eesnääre. Meie elektrood on mitmekülgne ja sobib nii vaginaalseks kui ka anaalseks stimulatsiooniks, võimaldades mitmesuguseid erootilisi elektrostimulatsioonikogemusi.

    Kvaliteet ja garantii:

    Osana premium-elektroodide valikust alates E-Stim Systems bobble™ on tagatud ainulaadne eluaegne tootjagarantii alates E-Stim Systems mis annab tunnistust toote kvaliteedist ja pikaealisusest.

    Mõõtmed:

    Pikkus: 99 mm, läbimõõt: 37,5 mm
    Sisestatav pikkus: 70 mm
    Kaal: 222 g

    Mitmekülgsed ühendusvõimalused:

    Elektrood on varustatud 4 mm pistikutega ja ühildub madala profiiliga kaablitega alates E-Stim Systems kuid seda saab kasutada ka tavaliste 4 mm kaablitega või bi-kaabliga (vt lisatarvikuid). See ühildub kõigi tavaliste elektrostimulatsiooniseadmetega (vajadusel pakutavate adapteritega). See pakub maksimaalset paindlikkust kasutamisel.

    Lihtne puhastamine ja hooldus:

    Elektroodi saab hõlpsasti puhastada sooja vee ja kerge pesuvahendi või VeryClean-sprei abil. Elektroodi kahjustamise vältimiseks ei tohi kasutada karmi puhastusvahendeid. Põhjalikumaks puhastamiseks võib elektroodi lahti võtta ja üksikuid osi eraldi puhastada. Järgige kokkupanekul hoolikalt tootja juhiseid.

    See muudab anaalse või vaginaalse elektrostimulatsiooni veelgi lõbusamaks:

    Optimaalse elamuse saamiseks tuleks kasutada meie veepõhist libestusainet ESHOCK. See spetsiaalne libestusaine tagab lihtsa anaalse/vaginaalse sisestamise ja hea elektrijuhtivuse. Vältige igal juhul silikoonipõhiseid või hübriidseid libestusaineid ja arvestage, et kondoomid ei ühildu E-Stim Systems elektroodidega.

    The Bobble™ Electrosex Plug e-Stim Systems'ilt: Reis keha sügavustesse!

    The Bobble™ Electrosex Plug on esimene valik kõigile, kes otsivad sügavat elektrostimulatsiooni, alates õrnast kuni väga intensiivse elektrostimulatsioonini. Olenemata sellest, kas olete algaja või kogenud kasutaja, pakub Bobble™ ainulaadset ja hingematvat kogemust, mis tagab nii mugavuse kui ka väga intensiivse anaal/vaginaalse elektrostimulatsiooni.

    Lisateave:

    • Bobble™ elektroseksi pistik alates E-Stim Systems
    • Bobble™ on varustatud tugevate 4 mm pistikupesadega aluses. Kui kaalute pikemaajalist kasutamist, nt 24/7, soovitame meie madala profiiliga juhtmeid, kuna need on mugavamad ja võimaldavad Bobble™-i kasutada diskreetselt aluspesu all.
    • Tüüp: BiPolaarne, sisestatav
    • Kogupikkus: 99 mm
    • Maksimaalne sisestatav pikkus: 70 mm
    • Läbimõõt: 37,5 mm
    • Kaal: 222 g
    • Ühendused: Kahe 4 mm pesa aluses.
    • Kasutamiseks meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnõuetele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Geiles Vergnügen

    Ich habe kürzlich den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems bei MEO gekauft und muss sagen, dass ich absolut beeindruckt bin. Dieses Ding hat meine Erwartungen in Bezug auf Elektrostimulation bei weitem übertroffen. Zunächst möchte ich die hervorragende Qualität und Verarbeitung des Plugs hervorheben. Das Material fühlt sich sicher und angenehm an und die glatte Oberfläche sorgt für eine komfortable Benutzung. Das eigentliche Highlight ist jedoch die Elektrostimulation. Der BobbleElectrosex Plug bietet eine tiefe und intensive Stimulation, wie ich sie noch nie erlebt habe. Durch die einstellbaren Impulse kann ich die Intensität genau auf meine Vorlieben abstimmen, was zu einem sehr geilen Erlebnis führt. Die Stimulation meines Inneren mit dem Plug ist sensationell. Jede elektrische Welle erzeugt ein unglaublich stimulierendes Gefühl, das sich deutlich von herkömmlichen Sexspielzeugen unterscheidet. Besonders die Stimulation der Prostata ist hervorragend und führt zu extremen und lang anhaltenden Höhepunkten. Ich kann den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems jedem Mann und jeder Frau nur empfehlen!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Surprenant

    Objet Très surprenant !! Sensation Garantie - qualité surprenante je ne m’attendais pas à ça !! Je recommande vivement !!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Bobble™ Electrosex Plug aadressilt E-Stim Systems

    Bobble™ Electrosex Plug aadressilt E-Stim Systems

    Kas oled valmis erootiliseks seikluseks? MEO esitleb Bobble™ Electrosex Plug aadressilt E-Stim Systems - kauni bipolaarse elektroodi, mis viib elektrostimulatsiooni uutesse kõrgustesse. Oma särava, võrgutavalt kumerate kujundusega ei ole Bobble™ mitte ainult silmade rõõmuks. See on sügavale, intensiivsele stimulatsioonile mõeldud jõujaam, mis sobib suurepäraselt vaginaalseks ja anaalseks

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: