Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Deviant™ - keskmise suurusega tupe- ja anaalelektrood alates E-Stim Systems

Selle elektroodi suurus sobib paljudele eelistustele ja sobib ideaalselt neile, kes soovivad kogeda äärmuslikke aistinguid anaal-/vaginaalse elektrostimulatsiooni ajal.

Rohkem infot

3789/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Keskmise Deviant™ elektrood alates E-Stim Systems anaalseks/vaginaalseks elektrostimulatsiooniks!

    See elektrood on sobiva suurusega paljude eelistuste jaoks ja sobib ideaalselt neile, kes soovivad kogeda anaal/vaginaalse elektrostimulatsiooni ajal äärmuslikke aistinguid. Medium Deviant™ elektrood alates E-Stim Systems on uuenduslik, sisestatav elektrood, mis ühendab e-stimulatsioonitehnoloogia ekspertiisi loomingulise disainiga, et pakkuda ainulaadset elektrostimulatsioonikogemust.

    Kogege puhast ekstaasi E-Stim Systems'i Deviant™ elektroodidega:

    Deviant™ elektroodid on saadaval kolmes suuruses ja pakuvad erakordset vaginaalset või anaalset elektrostimulatsiooni kogemust Ainulaadne Ripplehead™ tehnoloogia soonelise pinnaga võimendab elektroodi elektrilist stimulatsiooni keha sees, muutes selle ekstaatiliste orgasmide jaoks äärmiselt tõhusaks vahendiks. Bipolaarne disain fokuseerib elektrilise aistingu ning intensiivistab stimulatsiooni ja naudingut. Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud elektroodid on mugavad kasutada ning lubavad ohutust ja absoluutset seksuaalset rahuldust. Olgu G-punkti või eesnäärme stimuleerimiseks, Deviant™ elektroodid on võti intensiivsete ja hingematvate orgasmide saavutamiseks.

    Keskmise suurusega Deviant™ elektroodi kõige olulisemad omadused:

    • Ainulaadne Ripplehead™ disain: Deviant™ elektroodil on piki selle pead hulgaliselt harju, mis on hoolikalt kujundatud, et pakkuda eriti intensiivset stimulatsiooni anaal-/vaginaalse penetratsiooni ajal. Sooned suurendavad elektrilist stimulatsiooni, samas kui sile, ümmargune pea võimaldab mugavat anaalset/vaginaalset sisestamist.
    • Tõhus bipolaarse elektroodi disain: Juhtiva elektroodipea ja isoleeritud kaelaga eraldatud aluse kombinatsioon loob väga tõhusa bipolaarse elektroodi. See disain võimaldab sihipärast ja intensiivset elektrostimulatsiooni nii anaalselt kui ka vaginaalselt.
    • Ergonoomiline ja turvaline disain: isoleeritud, elektriliselt mittejuhtiva kaela õrnad kumerused ja freesitud soon aluses hõlbustavad anaalset/vaginaalset sisestamist ja eemaldamist.
    • Kvaliteetne konstruktsioon: Deviant™ elektrood on valmistatud kõrgelt poleeritud lennunduskvaliteediga alumiiniumist, millel on 4 mm roostevabast terasest ühenduspesad ja millele tootja annab eluaegse garantii E-Stim Systems.
    • Deviant™ elektrood ühendatakse elektrostimulatsiooniseadmega alusele integreeritud 4 mm pistikupesade kaudu. Pakume erinevaid adaptereid, et meie elektroode saaks ühendada ka teiste tootjate seadmetega.
    • Mõõtmed: Keskmise Deviant™ elektroodi läbimõõt on 38 mm ja pikkus 128 mm, mis on ideaalne suurus mugavaks anaalseks/vaginaalseks kasutamiseks ja lubab tõhusat seksuaalset elektrostimulatsiooni kogenud kasutajatele.


    Elektroodi puhastamine ja hooldamine:

    Deviant™ elektroodi on lihtne puhastada - loputage lihtsalt sooja vee ja maheda pesuvahendiga või kasutage VERYCLEAN sprei ja jätke kuivama. Enne hoiustamist peab elektrood olema täiesti kuiv, eriti 4 mm pistikupesad.

    Elektrostimulatsioonist veelgi suurema naudingu saamiseks:

    Vaginaalse/analise sisestamise mugavuse ja eriti hea elektrijuhtivuse tagamiseks peaksite kasutama veepõhist libestusainet, näiteks MEO ESHOCKi. Vältige silikoonipõhiseid libestusaineid või hübriidlibestusaineid ja võtke arvesse, et kondoomid ei sobi kokku elektroodidega E-Stim Systems ühilduvad.

    Medium Deviant™ elektrood: absoluutselt kohustuslik anaalse ja vaginaalse elektrostimulatsiooni jaoks!

    Olenemata sellest, kas olete seda tüüpi seksimänguasjaga uus või juba kogenud e-stimulatsiooniga, pakub Deviant™ elektrood põnevat kombinatsiooni suurest mugavusest, kvaliteedist ja stimuleerivast soonilisest disainist, mis teeb sellest väärtusliku täienduse seksuaalsele elektrostimulatsioonile.

    Lisainfot:

    • Deviant™ - keskmise suurusega vaginaalne ja anaalne elektrood alates E-Stim Systems
    • Täpse kujuga sooned piki pikka elektroodi pead tagavad intensiivse stimulatsiooni sisestamise ajal, samas kui sileda, ümardatud elektroodi pea muudab sisestamise lihtsaks nii meestele (anaal) kui ka naistele (vaginaalselt või anaalselt). Pärast sisestamist tagavad elektroodi arvukad sooned äärmiselt tõhusa elektrilise kontakti - plusspunkt hingematva elektroseksi jaoks.
    • Mittejuhtiv elektroodi kael on disainitud õrnade kumerustega, mis tagavad suurema mugavuse, ning aluse juures on sügavam soon, mis hõlbustab eemaldamist pärakust või tupeast.
    • Juhtiva elektroodi pea ja aluse kombinatsioon, mis mõlemad on eraldatud isoleeritud elektroodikaelaga, annab tulemuseks väga tõhusa bipolaarse elektroodi. Nüüd lihtsalt lisage ühe meie elektrostimulatsiooniseadme imelised funktsioonid ja teil on uimastav ja oluline Estim sextoy.
    • Tüüp: Bipolaarne, sisestatav
    • Kogupikkus: 128mm
    • Sisestatav pikkus: 110mm
    • Läbimõõt: 38mm
    • Ümbermõõt/suurus: 119mm
    • Kaal: 296g
    • Ühendused Kaks 4mm pesa aluses.
    • Kasutamiseks meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid on saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet on esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnõuetele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    ottimo prodotto

    arrivato in confezione anonima con all'interno cavetto, istruzioni, e plug anal, lo provato da solo e con la mia compagna, prodotto molto bello che stimola molto bene e tiene più eretto e duraturo il pene . Molto bello quando si fà sesso e la donna lo comanda a sorpresa, ottimo godimento. La provato pure la mia compagna ed è rimasta molto soddisfatta. Facile da pulire, lo consiglio sia per single uomini e donne, che per coppie. esegue molto bene il massaggio prostatico ed un consiglio per gli uomini non seguite l'ideologia che se uno lo usa non è un uomo............

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Deviant™ - keskmise suurusega tupe- ja anaalelektrood alates E-Stim Systems

    Deviant™ - keskmise suurusega tupe- ja anaalelektrood alates E-Stim Systems

    Selle elektroodi suurus sobib paljudele eelistustele ja sobib ideaalselt neile, kes soovivad kogeda äärmuslikke aistinguid anaal-/vaginaalse elektrostimulatsiooni ajal.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: