Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Suur elektrood ElectroWand™ aadressilt E-Stim Systems

The ElectroWand™ on vardakujuline monopolaarne elektrood, mida hoitakse käes. See teedrajav toode, mis pärineb E-Stim Systems toob seksuaalsesse elektrostimulatsiooni uue kontrolli- ja intensiivsustaseme.

Rohkem infot

3793/00

149,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    E-Stim Systems'i suur ElectroWand™ elektrood: seksuaalse elektrostimulatsiooni hingemattev mõõde!

    The ElectroWand™ on vardakujuline, monopolaarne elektrood, mida hoitakse käes. See murranguline toode alates E-Stim Systems toob seksuaalsesse elektrostimulatsiooni uue kontrolli ja intensiivsuse taseme.

    Suure ElectroWand™ elektroodi peamised omadused:

    • Uuenduslik monopolaarne disain: uuenduslik ElectroWand™ on monopolaarne elektrood, mis pakub sihipärast elektrostimulatsiooni, kui seda kombineeritakse teise elektroodiga, näiteks Estim kleeplokiga.
    • Täpsuse tagamiseks käes hoitav: isoleeritud käepide tagab ohutu ja mugava käsitsemise ning võimaldab täpset käsitsemist vaginaalseks või anaalseks elektrostimulatsiooniks.
    • Täiustatud kogemus: Tunnetage mitte ainult elektrostimulatsiooni ElectroWand™ elektroodi poleeritud, ribitud võllile, vaid ka pulseerivaid e-stimulatsioonisignaale elektroodijupil. Koos pakub see elektrostimulatsioon ülevoolavat tunnet.
    • Kvaliteetne konstruktsioon: Suur ElectroWand™ elektrood on varustatud süvistatud 4 mm pistikupesaga, on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja sellel on tootja eluaegne garantii E-Stim Systems.
    • Muljetavaldav suurus veelgi suurema naudingu saamiseks: See versioon ElectroWand™ on 50 mm läbimõõduga, mis tagab intensiivsema ja täiuslikuma elamuse. Saadaval on ka väiksem versioon läbimõõduga 38 mm.


    Mõõtmed ja tehnilised andmed:

    Suur ElectroWand™ elektrood alates E-Stim Systems on monopolaarne, sisestatav elektrood, mis sobib kõigile, kes on entusiastlikud anaalsest või vaginaalsest elektrostimulatsioonist. Selle kogupikkus on 250 mm ja sisestatav pikkus 130 mm, mis tagab suure pinna elektriliste impulsside jaoks. Läbimõõt on ElectroWand™ on 50 mm, mis tagab eriti rahuldust pakkuva kogemuse. Kaaluga 869 grammi on ElectroWand™ on soliidne, kuid samas käepärane elektrood anaalseks/vaginaalseks elektrostimulatsiooniks. Ühendamise jaoks on ElectroWand™ on 4 mm pistikupesa, mille külge saab ühendada mitmesuguseid elektrostimulatsiooniseadmeid (saadaval on erinevad adapterid). Selline omaduste kombinatsioon teeb suure ElectroWand™ elektroodi ideaalseks valikuks kõigile, kes soovivad intensiivset ja sügavat vaginaalset/anaalset elektrostimulatsiooni.

    Puhastamine ja hooldus:

    ElectroWand™ elektroodi puhastamine on lihtne: puhastage seda sooja vee ja kerge pesuvahendiga või kasutage meie VERYCLEAN sprei ja seejärel pühkige see kuivaks. Veenduge, et elektrood, sealhulgas pistikupesa, oleks enne selle säilitamist täiesti kuiv.

    Veelgi suurema naudingu saamiseks elektrostimulatsiooni ajal: Õige libestusaine optimaalse elektrijuhtivuse saavutamiseks:

    Anaal-/vaginaalse sisestamise lihtsustamiseks ja optimaalse elektrijuhtivuse saavutamiseks peaksite kasutama ESHOCKi libestusaine. Vältige silikoonipõhiseid või hübriidseid libestusaineid ja võtke arvesse, et kondoomid ei sobi kokku elektroodidega E-Stim Systems elektroodidega.

    Suur ElectroWand™: elektrostimulatsioon oma parimas vormis!

    Suur ElectroWand™ on suurepärane elektrood kõigile, kes soovivad võimsat ja eriti intensiivset vaginaalset või anaalset elektrostimulatsiooni. Sõltumata sellest, kas ElectroWand™ elektroodi kasutatakse sihipäraseks vaginaalseks/anaalseks stimulatsiooniks või pindelektroodina, pakub see põnevat ja ainulaadset tunnet ning on seetõttu kohustuslikuks kasutamiseks kõigile, kes armastavad seksuaalset elektrostimulatsiooni.

    Lisainfot:

    • Suur ElectroWand™ of E-Stim Systems
    • Kasutamine: Ühendage monopolaarne elektrood ElectroWand™ oma elektrostimulatsiooniseadme ühe väljundiga. Teise poolusena saate kasutada isekleepuvat Estim-patja või teist monopolaarset elektroodi, mis on samuti ühendatud teie elektrostimulatsiooniseadmega. Isoleeritud, elektrit mittejuhtiva varrasekujulise elektroodi käepide ElectroWand™ võimaldab teil seda täpselt õigesse kohta paigutada, sisestada (anaalselt/vaginaalselt) ja liigutada, samal ajal kui teie partner saab erutavast elektrostimulatsioonist mitte ainult läbi kõrgelt lihvitud, soonelise võlli, vaid ka läbi ElectroWand™ elektroodi pea.
    • Tüüp: Monopolaarne elektrood, sisestatav
    • Kogupikkus: 250 mm
    • Kontaktpikkus: 130mm
    • Läbimõõt: 50mm
    • Ümbermõõt: 157mm
    • Kaal: 869g
    • Ühendused Üks 4mm pistikupesa põhjas
    • Kasutamiseks meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid on saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr geil

    Intensiver Prostata-Orgasmus

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    incredible

    when I first got this, it was very nice, however the plunge up my ass was just words cannot describe. all the estim and the full feeling was incredible.

      Kirjutage oma ülevaade

      Suur elektrood ElectroWand™ aadressilt E-Stim Systems

      Suur elektrood ElectroWand™ aadressilt E-Stim Systems

      The ElectroWand™ on vardakujuline monopolaarne elektrood, mida hoitakse käes. See teedrajav toode, mis pärineb E-Stim Systems toob seksuaalsesse elektrostimulatsiooni uue kontrolli- ja intensiivsustaseme.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: