Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Keskmine Magnum™ Elektrodi alates E-Stim Systems

Keskmise suurusega Magnum™ elektrood, mis on osa eksklusiivsest Magnum™ perekonnast alates E-Stim Systemson bipolaarne, sisestatav elektrood, mis on mõeldud sügavalt rahuldust pakkuvaks anaalseks/vaginaalseks elektrostimulatsiooniks.

Rohkem infot

3799/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    E-Stim Systems'i keskmise suurusega Magnum™ elektrood: rohkem naudingut ja mugavust erootilise elektristimulatsiooni ajal!

    E-Stim Systems'i keskmise suurusega Magnum™ elektrood, mis kuulub E-Stim Systems'i eksklusiivsesse Magnum™ perekonda E-Stim Systemson erakordne bipolaarne, sisestatav elektrood, mis on mõeldud ainulaadseks anaalseks/vaginaalseks elektrostimulatsioonikogemuseks. See on valmistatud kvaliteetsest, tahkest lennundusalumiiniumisulamist ja on mõeldud kõigile, kes soovivad viia oma elektroseksi kogemuse järgmisele tasemele.

    Kogege absoluutset põnevust E-Stim Systems'i Magnum™ elektroodiga!

    Uuenduslik Magnum™ elektrood alates E-Stim Systemsmis on välja töötatud nii anaalseks kui ka vaginaalseks elektrostimulatsiooniks, saate välja elada oma kõige julgemad fantaasiad. Kvaliteetsest lennukialumiiniumist valmistatud elektrood pakub intensiivset, kuid naudingut pakkuvat kogemust, mis on ideaalne kõigile, kes soovivad süvendada oma kogemust elektrostimulatsiooniga.

    Mis on selle elektroodi juures nii erilist?

    • Täiuslik suurus intensiivseks naudinguks: Oma keskmise suurusega Magnum™ pakub rahuldust pakkuvat tunnet, ilma et see oleks liiga suur, mistõttu sobib see laiale kasutajaskonnale.
    • Ainulaadne disain: Eriline disain tagab sujuva vaginaalse/analise sisestamise ja meeldiva mugavuse, muutes iga hindamissessiooni fantastiliseks kogemuseks.
    • Mitmekülgne: Olenemata sellest, kas tegemist on vaginaalse või anaalse elektrostimulatsiooniga, on elektroodi Magnum™ Elektrood kohaneb kõigi eelistustega ja pakub sügavaid, pulseerivaid aistinguid.


    Mõõtmed ja tehnilised andmed:

    Keskmise suurusega Magnum™ of E-Stim Systems on bipolaarne elektrood, mis sobib nii vaginaalseks kui ka anaalseks elektrostimulatsiooniks. Selle elektroodi pikkus on 135 mm, et võimaldada sügavamat ja intensiivsemat elektrostimulatsiooni, ning sisestatav pikkus 110 mm, et tagada nii optimaalne penetratsioon kui ka mugavus kasutamise ajal. Maksimaalse läbimõõduga 38 mm on see elektrood ideaalne valik neile, kes soovivad intensiivsemat sensatsiooni, mis on nii stimuleeriv kui ka mõõtmete poolest hõlpsasti käsitletav. Meie elektrood kaalub 331 g ja pakub täiuslikku tasakaalu võimsuse ja käepärasuse vahel hästi kontrollitava rakenduse jaoks. Elektroodil on kaks 4 mm pesa aluse juures, mis ühilduvad paljude elektrostimulatsiooniseadmetega ja võimaldavad mitmekülgset ja kohandatavat elektrostimulatsiooni kogemust.

    Disain ja kasutamine:

    Keskmise suurusega Magnum™ elektroodil on "ballistiline kumerus", mis võimaldab vaevata sisestamist ja mugavat kasutamist nii anaalseks kui ka vaginaalseks elektrostimulatsiooniks. Satiinne viimistlus ei paku mitte ainult luksuslikku välimust, vaid suurendab ka üldist sensuaalset kogemust. See elektrood sobib ideaalselt kõigile, kellel on juba kogemusi väiksemate elektroodidega ja kes soovivad kogeda intensiivsemat ja sügavamat elektrostimulatsiooni.

    Hooldus ja puhastamine:

    Seda elektroodi on väga lihtne hooldada. Lihtsalt peske sooja vee ja maheda pesuvahendiga või kasutage VERYCLEAN sprei ja veenduge, et elektrood, kaasa arvatud pistikupesad, on enne hoiustamist täiesti kuiv. Elektrostimulatsioonikogemuse maksimeerimiseks peaksite kasutama veepõhist määrdeainet, näiteks meie ESHOCKi. See lihtsustab elektroodi sisestamist ja parandab elektrijuhtivust. Pange tähele, et vältida tuleks silikoon- või hübriidipõhiseid määrdeaineid ja et kondoomid ei sobi kokku elektroodidega alates E-Stim Systems elektroodidega.

    Eluaegne garantii:

    Nagu kõik esmaklassilised elektroodid alates E-Stim Systems Magnum™ on eluaegne garantii. Magnum™ Elektroodid sobivad ideaalselt kõigile, kes soovivad täiustada oma elektrostimulatsioonikogemust tootega, mis lubab nii suuremat naudingut kui ka suuremat seksuaalset rahulolu.

    Rohkem üksikasju:

    • Magnum™ Elektroodid alates E-Stim Systems
    • Tüüp: BiPolaarne, sisestatav
    • Kogupikkus: 135mm
    • Sisestatav pikkus: 110mm
    • Maksimaalne läbimõõt: 38mm
    • Ümbermõõt/suurus: 116mm
    • Kaal: 331g
    • Ühendused: 2 x 4mm pesa aluses.
    • Kasutamiseks koos meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Stromübertragung gut

    Die Elektrode ist aufgrund ihrer Größe (ca. 4 cm Durchmesser) gut einzuführen. Stromübertragung gut, mit Kontaktgel Eshock noch viel besser. Angemessener Preis, schnelle Lieferung, die Beantwortung von Fragen funktioniert bei MEO immer einwandfrei - schnell und hilfreich. Eindeutige Empfehlung wenn man harte Orgasmen erleben will.

      Hindamine 

      Amazing

      My boyfriend and I have both enjoyed it beyond measure. I highly recommend it as either of you can have a handsfree orgasm or better yet, use it on each other for ultimate pleasures.

        Kirjutage oma ülevaade

        Keskmine Magnum™ Elektrodi alates E-Stim Systems

        Keskmine Magnum™ Elektrodi alates E-Stim Systems

        Keskmise suurusega Magnum™ elektrood, mis on osa eksklusiivsest Magnum™ perekonnast alates E-Stim Systemson bipolaarne, sisestatav elektrood, mis on mõeldud sügavalt rahuldust pakkuvaks anaalseks/vaginaalseks elektrostimulatsiooniks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: