Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Suur Magnum™ elektrood alates E-Stim Systems

Suur Magnum™ elektrood alates E-Stim Systems on tõeline elektristimulatsiooni meistriteos, mis pakub võrratut naudingut nii vaginaalseks kui ka anaalseks kasutamiseks. Täpselt valmistatud elektroodi on ainulaadse kujuga mitte ainult lihtne sisestada, vaid see pakub ka intensiivset ja sügavalt rahuldust pakkuvat kogemust.

Rohkem infot

3800/00

149,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    E-Stim Systems'i suur Magnum™ elektrood: parim vaginaalse ja anaalse elektrostimulatsiooni lahendus.

    E-Stim Systems'i suur Magnum™ elektrood E-Stim Systems on tõeline elektristimulatsiooni meistriteos, mis pakub võrratut naudingut nii vaginaalseks kui ka anaalseks kasutamiseks. Täpselt valmistatud ja ainulaadse kujuga elektroodi ei ole mitte ainult lihtne sisestada, vaid see pakub ka intensiivset ja sügavalt rahuldust pakkuvat kogemust. Suur Magnum™ on elegantne satiinist viimistlus, mis on kaubamärgi E-Stim Systemsmis tähistab kvaliteeti ja stiilset disaini.

    50 mm läbimõõduga ja 167 mm pikkusega on see elektrood Magnum™-seeria suurim mudel alates E-Stim Systems. Uuenduslik disain, mille elektriliselt juhtivad kontaktid asuvad külgede asemel ülal ja all, tagab suurepärase kehakontakti ja veelgi loomulikuma tunde erootilise elektristimulatsiooni ajal.

    Disain ja kasutamine:

    See suur elektrood on valmistatud lennunduskvaliteediga materjalidest ja on eriti vastupidav ning seda saab põhjalikuks puhastamiseks isegi lahti võtta. Alusel on freesitud soon, mis hõlbustab anaalset/vaginaalset sisestamist ja eemaldamist.

    Magnum™ elektroodil on kaks 4 mm pesa aluse juures ja sellele antakse tootja eluaegne garantii E-Stim Systems. See elektrood kaalub 644 grammi ja pakub võimsat ja rahuldust pakkuvat elektrostimulatsiooni kogemust.

    Puhastamine ja hooldus:

    Elektroodi puhastamiseks võite seda lihtsalt puhastada sooja vee ja mõne pehme puhastusvahendiga või meie VERYCLEAN pihustiga. Laske elektroodil enne hoiustamist täielikult kuivada. Veelgi parema kogemuse saamiseks peaksite kasutama ESHOCKi veepõhist määrdeainet, et tagada lihtne sisestamine ja optimaalne elektrijuhtivus. Pange tähele, et silikoon- või hübriidlibestite kasutamine ei ole soovitatav ja kondoomid ei sobi selle elektroodiga kokku.

    Eluaegne garantii:

    Nagu kõik esmaklassilised elektroodid alates E-Stim Systems suur Magnum™ on ka siin eluaegne tootjagarantii. See elektrood sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad täiustada oma elektrostimulatsiooni kogemust tootega, mis pakub nii rohkem naudingut kui ka suuremat mugavust kasutamise ajal.

    Rohkem üksikasju:

    • Suur Magnum™ elektrood alates E-Stim Systems
    • Tüüp: BiPolaarne, sisestatav
    • Kogupikkus: 167mm
    • Sisestatav pikkus: 135mm
    • Maksimaalne läbimõõt: 50mm
    • Ümbermõõt: 157mm
    • Kaal: 644g
    • Ühendused: 2 x 4mm pesa aluses.
    • Kasutamiseks koos meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid on saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Positive Überraschung

    Ich war mir zuerst nicht sicher, ob ich das Produkt von MEO kaufen sollte, wegen der Elektrostimulation, die für mich neu war. Ich habe es dann aber doch ausprobiert und war positiv überrascht, dass es doch geiler ist als erwartet. Ich benutze die Elektrode übrigens mit dem E-Stim Gerät Sexbox von MEO.

      Hindamine 

      magnum

      rien a redire, conforme a la description et au prix tres competitif , rien a redire au niveau qualité, facile d'utilisation

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Funziona benissimo

      Funziona benissimo

        Hindamine 

        This is a must have

        Unbelievable!!!!. I am enjoying the ass pounding sensations that this product delivers. One of the best investments I've made to date for the E-Stim. It would be nice to have a bigger base to keep it from being pulled in and I would truely love to see one longer and thicker. The larger toy looses its contact once my ass has been streched in preparation for some full on anal activities

          Kirjutage oma ülevaade

          Suur Magnum™ elektrood alates E-Stim Systems

          Suur Magnum™ elektrood alates E-Stim Systems

          Suur Magnum™ elektrood alates E-Stim Systems on tõeline elektristimulatsiooni meistriteos, mis pakub võrratut naudingut nii vaginaalseks kui ka anaalseks kasutamiseks. Täpselt valmistatud elektroodi on ainulaadse kujuga mitte ainult lihtne sisestada, vaid see pakub ka intensiivset ja sügavalt rahuldust pakkuvat kogemust.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: