Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Suur elektriline muna alates E-Stim Systems

MEO esitleb uhkusega suurt elektrimuna, mis on suurim liige uues elektrimunade perekonnas, mis on pärit E-Stim Systems. Mõeldud neile, kes soovivad tõeliselt intensiivset anaalset või vaginaalset stimulatsiooni, on suur elektriline muna ideaalne valik!

Rohkem infot

3784/00

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Suur elektrimuna E-Stim Systems'ilt: ülim anaalse elektrostimulatsiooni kogemus.

    MEO esitleb uhkusega suurt elektrimuna, mis on E-Stim Systems'i uue elektrimunade perekonna suurim liige E-Stim Systems. Mõeldud neile, kes soovivad tõeliselt intensiivset anaalset või vaginaalset stimulatsiooni, on suur elektromuna ideaalne valik!

    Avastage anaalse või vaginaalse elektrostimulatsiooni erutavad võimalused E-Stim Systems'i elektromunaga:

    Koos elektromunaga alates E-Stim Systems vastab elektrostimulatsioonitehnoloogia puhtale seksile. Saadaval kolmes suuruses - väike, keskmine ja suur - iga elektromuna on loodud unikaalse kogemuse jaoks. Vaginaalne ja anaalne elektrostimulatsioon pakuvad ainulaadset sensuaalset kogemust, mis erineb oluliselt tavapärastest seksuaalse stimulatsiooni meetoditest. Vaginaalse elektrostimulatsiooni puhul on elektriimpulsid õrnalt suunatud sisemistele närvilõpmetele ja tekitavad sügava, kestva tunde, mida tavalised seksimänguasjad, nagu vibraatorid või dildod, sageli ei suuda tekitada. Seda tüüpi stimulatsioon võib viia väga intensiivsete orgasmideni. Anaalelektrostimulatsioon seevastu keskendub päraku ümbruse närvilõpmetele. Elektriimpulsid stimuleerivad neid tundlikke piirkondi ja tekitavad tundmusi alates kergest kipitustundest kuni tugevate rütmiliste impulssideni. See võib oluliselt suurendada seksuaalset naudingut, eriti neile, kes soovivad nautida eesnäärme stimulatsiooni parimal viisil. On teada, et eesnäärme elektrostimulatsioon võib tekitada intensiivseid kogu keha hõlmavaid orgasmi. Kõik anaal- ja vaginaalse elektrostimulatsiooni meetodid pakuvad suurt kontrolli ja kohandamist tänu elektrostimulatsiooniseadmetele alates E-Stim Systems pakuvad suurt kontrolli ja kohandamist, mida saab kohandada vastavalt isiklikele eelistustele. See võimaldab kasutajatel katsetada erinevate elektrostimulatsiooni intensiivsuste ja mustritega. See võib viia isiklike rõõmupunktide sügavama mõistmiseni ja varem tundmatute erogeensete tsoonide avastamiseni. Kokkuvõttes on nii vaginaalne kui ka anaalne elektrostimulatsioon uuenduslik viis suurendada seksuaalset naudingut ja võimaldada kogemusi uutes sensatsiooni- ja intiimsuspiirkondades.

    Lisakaablit ei ole vaja!

    Elektrimuna on varustatud umbes 1,5 m pikkuse 3,5 mm pistikuga kaabliga, seega ei ole lisakaablit vaja. Kuna elektrimunast ei ulatu pistik välja, on see ideaalne elektrood, et päevasel ajal riiete all diskreetselt erootilist elektristimulatsiooni nautida.

    Optimeeritud disain mugavaks kasutamiseks:

    • Electro Eggil on ainulaadne disain, mille isoleeriva rõngaga on eraldatud kaks kõrgelt lihvitud poolt, mis tagavad tõhusa bipolaarse stimulatsiooni.
    • Elektrimuna sujuv kuju muudab selle hõlpsasti sisestatavaks ja muudab selle võrdselt sobivaks nii vaginaalseks kui ka anaalseks stimulatsiooniks.


    Kvaliteet ja garantii:

    • Nagu kõigi kõrgekvaliteediliste elektroodide puhul E-Stim Systems on ka Electro Egg'ile tagatud ainulaadne eluaegne garantii E-Stim Systems (välja arvatud kaablid), mis tagab kvaliteedi ja usaldusväärsuse.


    Spetsifikatsioonid:

    • Suurus: 73mm pikkus, 50mm läbimõõt
    • Kaal: 301 grammi


    Integreeritud ühendus suurema mugavuse tagamiseks:

    • Elektriline muna on varustatud umbes 1,5 meetri pikkuse, püsivalt kinnitatud kaabliga, millel on 3,5 mm pistikupesa, mis võimaldab otsest ühendust elektrostimulatsiooniseadmetega alates E-Stim Systems tarnitud.


    Lihtne puhastada:

    • Lihtsalt puhastada sooja vee ja pehme pesuvahendi või VERYCLEAN pihustiga. Pühkige kuivalt, ärge kasutage agressiivseid puhastusvahendeid ja ärge kastke vedelikku.
    • Elektrimuna ei ole mõeldud puhastamiseks lahti võtta.


    Ettevalmistus ja õige määrdeaine:

    • Optimaalse toimimise tagamiseks tuleks kasutada ESHOCKi veepõhist määrdeainet, et tagada lihtne sisestamine ja parim võimalik elektrijuhtivus.
    • Vältige silikoon- või hübriidipõhiseid libestusaineid ja võtke arvesse, et kondoomid ei sobi kokku elektroodidega E-Stim Systems ei sobi kokku.


    E-Stim Systems'i suur elektrimuna: kogege elektrostimulatsiooni nagu kunagi varem!

    Elektriline muna alates E-Stim Systems on midagi enamat kui lihtsalt suur elektrood; see on pühendumine sügavale, absoluutselt rahuldust pakkuvale elektrostimulatsioonile. Ideaalne neile, kes soovivad tõugata naudingu piire, pakub suur elektrimuna võrratu kogemuse suuruse ja tundmuse poolest.

    Rohkem üksikasju:

    • Suur elektrimuna alates E-Stim Systems
    • Mõõtmed: 73mm pikkus, 50mm läbimõõt
    • Kaal: 301 grammi
    • Elektrimuna EI ole mõeldud puhastamiseks lahti võtta.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems esmatähtis.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Tootja annab eluaegse garantii.
    • Valmistatud vastavalt uusimatele ELi ja Ühendkuningriigi ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni liider!
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr geil

    Dieses Estim-Ei von MEO habe ich mit 2 verschiedenen Geräten ausprobiert: Einmal mit der SexBox von MEO und einmal mit einem anderen billigen Reizstromgerät speziell für den 'erotischen Einsatz'. Beide fühlen sich sehr interessant an - aber die SexBox von MEO hat mehr... Kraft ;) - Was sich in der Hand für mich sehr unangenehm anfühlt (habe ich mit Ei + Gleitgel vor dem eigentlichen Einsatz getestet), fühlt sich anal ganz anders an - nämlich total geil. Das Tolle ist, dass man mit verschiedenen Programmen spielen kann.

      Hindamine 

      Electro Egg

      Master Wolf's last night for the first time with this slave used your Electro Egg. The feeling the Master gave this slave with it was the greatest feeling that this slave has ever felt. As Master adjusted the different levels, the feeling of amazing throbbing, pulsing and vibration to control slave's prostate, sent slave, into areas of pleasure that this slave had never felt before. Would like to thank those who came up with this item for a Dom to use on their subs, and recommend those that are into this type of play have this item on they play list, for both the Dom's and the subs will get much enjoyment from the Electro Egg by MEO. PS It is also very easy to clean!

        Kirjutage oma ülevaade

        Suur elektriline muna alates E-Stim Systems

        Suur elektriline muna alates E-Stim Systems

        MEO esitleb uhkusega suurt elektrimuna, mis on suurim liige uues elektrimunade perekonnas, mis on pärit E-Stim Systems. Mõeldud neile, kes soovivad tõeliselt intensiivset anaalset või vaginaalset stimulatsiooni, on suur elektriline muna ideaalne valik!

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: