Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Suur Flo™ tupe- ja anaalelektrood alates E-Stim Systems

Siit tuleb suur Flo™ alates E-Stim Systemstipptasemel sisestatav elektrood kõigile, kes otsivad sügavamat ja rahuldust pakkuvat vaginaalset või anaalset elektrostimulatsiooni kogemust. Tuginedes väikese Flo™-i edule, pakub see suurem versioon täiesti uut naudingu mõõdet.

Rohkem infot

3787/00

149,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    E-Stim Systems'i suur Flo™ elektrood: intensiivsem elektrostimulatsioon suurema sügavuse ja mahu kaudu.

    Siin on E-Stim Systems'i suur Flo™ E-Stim Systemstipptasemel sisestatav elektrood neile, kes otsivad sügavamat ja rahuldust pakkuvat vaginaalset või anaalset elektrostimulatsiooni kogemust. Tuginedes väikese Flo™-i edule, pakub see suurem versioon täiesti uut naudingu dimensiooni.

    Elegantne disain sügavamate aistingute jaoks:

    Siledad, voolavad jooned, pikem kael ja suurem pea - suur Flo™ on ideaalne sügavamale kehasse jõudmiseks. Sile, kõrgelt poleeritud pind ei näe mitte ainult stiilne välja, vaid võimaldab ka hõlpsat anaal-vaginaalset sisestamist ja veelgi intensiivsemaid aistinguid.

    Ergonoomiline disain veelgi suurema naudingu saamiseks:

    Anatoomiliselt kujundatud elektroodi on tänu selle siledale pinnale eriti lihtne sisestada ja selle laiem alus asetseb mugavalt vastu huulid, nii et elektrostimulatsiooni saab tunda nii väljast kui ka seestpoolt. Kuigi Flo™ elektrood on välja töötatud eelkõige vaginaalseks kasutamiseks, sobib see ideaalselt ka anaalstimulatsiooniks.

    Loomulik tunne ja lihtne kasutada:

    Ainulaadne kõrgekvaliteediliste elektroodide alates E-Stim Systems on elektrilised kontaktpinnad. Need asuvad üleval ja all, mitte külgedel, mis annab elektrostimulatsiooni ajal loomulikuma tunde. Elektroodi põhjas olev freesitud soon parandab haardumist vaginaalse või anaalse sisestamise ja eemaldamise ajal, tagades parema käsitsemise.

    Kvaliteetne konstruktsioon ja eluaegne garantii:

    Nagu kõigi premium elektroodide puhul alates E-Stim Systems on ka Flo™ elektroodile tagatud tootja eluaegne garantii E-Stim Systemsmis tagab pika kasutusaja ja pikaajalise rahulolu.

    Mõõtmed:

    Pikkus: 120mm
    Pea läbimõõt: 37,5 mm
    Aluse läbimõõt: 50 mm
    Sisestatav pikkus: 110mm
    Kaal: 268g

    Mitmekülgsed ühendusvõimalused:

    Elektrood on varustatud 4 mm pistikutega ja ühildub madala profiiliga kaablitega alates E-Stim Systems kuid seda saab kasutada ka tavaliste 4 mm kaablitega või bi-kaabliga (vt lisatarvikuid). See ühildub kõigi tavaliste elektrostimulatsiooniseadmetega (vajadusel pakutavate adapteritega). See pakub maksimaalset paindlikkust kasutamisel.

    Lihtne puhastamine ja hooldus:

    Elektroodi saab hõlpsasti puhastada sooja vee ja kerge pesuvahendi või VeryClean-sprei abil. Elektroodi kahjustamise vältimiseks ei tohi kasutada karmi puhastusvahendeid. Põhjalikumaks puhastamiseks võib elektroodi lahti võtta ja üksikuid osi eraldi puhastada. Järgige kokkupanekul hoolikalt tootja juhiseid.

    See muudab anaalse või vaginaalse elektrostimulatsiooni veelgi lõbusamaks:

    Optimaalse elamuse saamiseks tuleks kasutada meie veepõhist libestusainet ESHOCK. See spetsiaalne libestusaine tagab lihtsa anaalse/vaginaalse sisestamise ja hea elektrijuhtivuse. Vältige igal juhul silikoonipõhiseid või hübriidseid libestusaineid ja arvestage, et kondoomid ei ühildu E-Stim Systems elektroodidega.

    Suur Flo™ E-Stim Systemsilt: ainulaadne reis elektrostimulatsiooni sügavustesse!

    Suure Flo™-ga kogete elektrostimulatsiooni ajal lihtsalt rohkem, sest see pakub sügavamat tungimist ja intensiivsemat tunnet. Olenemata sellest, kas soovite uurida vaginaalset või anaalset elektrostimulatsiooni, on see elektrood loodud selleks, et suurendada teie elektrostimulatsioonikogemust suurema mugavuse, stiili ja tõhususega.

    Rohkem üksikasju:

    • Flo® suur elektrood alates E-Stim Systems
    • Tüüp: BiPolaarne, sisestatav
    • Kogupikkus: 120mm
    • Sisestatav pikkus: 110 mm
    • Pea läbimõõt: 37,5 mm
    • Aluse läbimõõt: 50 mm
    • Kaal: 268g
    • Ühendused: Kahe 4 mm pesa aluses.
    • Kasutamiseks koos meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid on saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnõuetele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Severo ma giusto!

    E' un valido compagno di avventure, presente ma non invadente.

      Hindamine 

      Ein außergewöhnliches Erlebnis

      Ich habe vor kurzem die Analelektrode von MEO gekauft und bin von der Qualität dieses Produktes absolut begeistert. Die Verarbeitung ist erstklassig!

      Was mich aber wirklich überwältigt hat, ist das einzigartige Erlebnis eines analen Orgasmus, der durch die Reizstromstimulation dieser Elektrode hervorgerufen wird. Die Empfindungen sind intensiv und tief, eine ganz neue Art von Orgasmus, die ich bisher nicht kannte. Die Elektrostimulation erzeugt ein Gefühl, das sich am besten als eine Mischung aus tiefer Entspannung und gleichzeitig pulsierender, durchdringender Erregung beschreiben lässt. Es ist, als würde eine Welle elektrischer Energie den ganzen Körper durchfluten und zu einem Höhepunkt führen, der sowohl intensiv als auch unglaublich befriedigend ist.

      Ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der auf der Suche nach einer neuen Art der erotischen Stimulation ist. Die Analelektrode von MEO hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen. Ein absolutes Muss für Liebhaber der Elektrostimulation!

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Suur Flo™ tupe- ja anaalelektrood alates E-Stim Systems

      Suur Flo™ tupe- ja anaalelektrood alates E-Stim Systems

      Siit tuleb suur Flo™ alates E-Stim Systemstipptasemel sisestatav elektrood kõigile, kes otsivad sügavamat ja rahuldust pakkuvat vaginaalset või anaalset elektrostimulatsiooni kogemust. Tuginedes väikese Flo™-i edule, pakub see suurem versioon täiesti uut naudingu mõõdet.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: