Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

MJ™ elektrood alates E-Stim Systems

MJ™ elektrood alates E-Stim Systems on uuenduslik kombinatsioon meie populaarse äärikuga elektroodi ja meie väikese Torpedo™ elektroodi parimatest omadustest. MJ™-elektroodi töötasid välja kõige loovamad mõttekaaslased aadressil E-Stim Systems et pakkuda teile mitmekülgset ja meeldivat elektrostimulatsiooni kogemust.

Rohkem infot

3796/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    E-Stim Systems'i MJ™ elektrood: unikaalne kombinatsioon kasutusmugavusest ja intensiivsest stimulatsioonist!

    MJ™ elektrood alates E-Stim Systems on uuenduslik kombinatsioon meie populaarse äärikuga elektroodi ja meie väikese Torpedo™ elektroodi parimatest omadustest. MJ™ elektroodi töötasid välja kõige loomingulisemad mõttekaaslased E-Stim Systems et pakkuda teile mitmekülgset ja nauditavat elektrostimulatsioonikogemust.

    MJ™ elektroodi peamised omadused:

    • Bipolaarne, sissetõmmatav elektrood: Bipolaarne, sissetõmmatav elektrood MJ™ on bipolaarne, sisestatav elektrood, mis pakub intensiivset elektrilist stimulatsiooni nii sisemiseks kui ka väliseks kasutamiseks.
    • Lihtne sisestada ja mugav: Pea pea MJ™ läbimõõduga 38 mm võimaldab hõlpsat sissetungimist ja mugavat tunnet sisestamise ajal, mistõttu sobib see elektrood nii vaginaalseks kui ka anaalseks stimulatsiooniks.
    • Rõngastatud alus ohutuse ja täiendava kontakti tagamiseks: Suur ääristatud alus mitte ainult ei taga ohutust, takistades liiga sügavat sisestamist, vaid pakub ka täiendavat kontaktpinda. See omadus on eriti hinnatud vaginaalsel kasutamisel, kuna see stimuleerib ka huulte piirkonda.
    • Kvaliteetne konstruktsioon: MJ™-elektrood on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks. Seda saab puhastamiseks isegi lahti võtta ja sellel on eluaegne tootjagarantii.


    Mõõtmed ja tehnilised andmed

    MJ™ of E-Stim Systems on bipolaarne, sisestatav elektrood, mis on spetsiaalselt välja töötatud vaginaalseks ja anaalseks elektrostimulatsiooniks. Üldpikkusega 135 mm ja sissetõmmatava pikkusega 95 mm võimaldab see sügavat ja rahuldust pakkuvat elektrostimulatsiooni. Elektroodi pea läbimõõt on 38 mm ja ümbermõõt 119 mm, mis tagab optimaalse elektrilise kontakti. Aluse läbimõõt on 50 mm, mis aitab kaasa stabiilsusele ja ohutusele elektroodi kasutamisel. MJ™ elektrood istub 366 grammi kaaluga mugavalt ja kindlalt käes. Aluses on kaks 4 mm pesa, mis võimaldavad ühendamist kõigi standardsete elektriliste stimulatsiooniseadmetega (vajaduse korral meie adapteritega). Selline omaduste kombinatsioon teeb MJ™ elektroodi fantastiliseks valikuks meie klientidele, kes soovivad täiustada anaalset või vaginaalset elektrostimulatsiooni.

    Puhastamine ja hooldus:

    MJ™ elektroodi puhastamiseks võite seda lihtsalt pesta sooja vee ja kerge pesuvahendiga või kasutada VERYCLEAN spreid. Veenduge, et MJ™ Electrode, sealhulgas pistikupesad, oleks enne selle säilitamist täiesti kuiv.

    Soovitused optimaalseks kasutamiseks:

    MJ™ Electrode'i optimaalse kasutuskogemuse saamiseks peaksite kasutama veepõhist libestusainet, näiteks meie ESHOCKi. See hõlbustab anaalset/vaginaalset sisestamist ja parandab elektrijuhtivust. Vältige silikoonipõhiste või hübriidlibestite kasutamist ja võtke arvesse, et elektroodid alates E-Stim Systems ei ühildu kondoomidega.

    MJ™ elektrood: kohustuslik toode elektroseksi harrastajatele!

    Oma ainulaadse disaini ja kvaliteetse konstruktsiooniga on MJ™ elektrood huvitav ja mitmekülgne valik seksuaalse elektrostimulatsiooni armastajatele. Kas vaginaalselt või anaalselt, see pakub turvalist, mugavat ja stimuleerivat kogemust!

    Rohkem üksikasju:

    • MJ™ elektrood alates E-Stim Systems
    • Tüüp: BiPolaarne, sisestatav
    • Kogupikkus: 135mm
    • Sisestatav pikkus: 95 mm
    • Pea läbimõõt: 38 mm
    • Pea ümbermõõt/ümbermõõt: 119 mm
    • Aluse läbimõõt: 50mm
    • Kaal: 366g
    • Ühendused: 2 x 4mm pesa aluses.
    • Kasutamiseks koos meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid on saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Empfehlenswert

    Diese Elektrode von MEO erfüllt den Zweck voll und ganz, insesondere bei der Analstimulation. Die Beschreibung ist verständlich und entspricht dem Verwendungszweck. Ich würde sie jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

      Hindamine 

      Amazing

      Definitely changed the way I play!
      The feeling is unbelievable

        Kirjutage oma ülevaade

        MJ™ elektrood alates E-Stim Systems

        MJ™ elektrood alates E-Stim Systems

        MJ™ elektrood alates E-Stim Systems on uuenduslik kombinatsioon meie populaarse äärikuga elektroodi ja meie väikese Torpedo™ elektroodi parimatest omadustest. MJ™-elektroodi töötasid välja kõige loovamad mõttekaaslased aadressil E-Stim Systems et pakkuda teile mitmekülgset ja meeldivat elektrostimulatsiooni kogemust.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: