Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Elektroodid Stuffer™ aadressilt E-Stim Systems

Stuffer™ elektrood alates E-Stim Systems on julge ja muljetavaldav täiendus meie kogenud klientidele mõeldud suuremate elektroodide valikusse. See elektrood on suure Torpedo™-elektroodi edasiarendus ja oma märkimisväärse suurusega kujutab endast suurt anaalset või vaginaalset väljakutset.

Rohkem infot

3797/00

239,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    E-Stim Systems'i Stuffer™ elektrood: suur samm edasi kogenud kasutajatele!

    The Stuffer™ electrode from E-Stim Systems on julge ja muljetavaldav täiendus meie kogenud klientidele mõeldud suuremate elektroodide valikusse. See elektrood on suure Torpedo™-elektroodi edasiarendus ja kujutab endast oma märkimisväärse suurusega suurt anaalset või vaginaalset väljakutset.

    Stuffer™-elektroodi kõige olulisemad omadused:

    • Bipolaarne ja sisestatav: Stuffer™ on bipolaarne elektrood ja ideaalne neile, kes soovivad intensiivset ja võimsat elektrostimulatsiooni.
    • Muljetavaldavad mõõtmed: Üldpikkusega 152 mm ja sisestatava pikkusega 110 mm on mõeldud neile, kes saavad hakkama suuremate mõõtmetega. Elektroodi läbimõõt on muljetavaldav 63,5 mm ja see tagab eriti rahuldust pakkuva ja intensiivse kogemuse anaalse/vaginaalse elektrostimulatsiooni ajal.
    • Märkimisväärne kaal: The Stuffer™ kaalub märkimisväärset 1 kg ja tagab kasutamise ajal tugeva ja intensiivse tunde.
    • Parem haardumine lihtsaks käsitsemiseks: Alus on Stuffer™ on varustatud freesitud soonega, mis hõlbustab anaalset/vaginaalset sisestamist ja eemaldamist.
    • Kvaliteetsed materjalid ja töötlus: See bipolaarne elektrood on valmistatud lennukikvaliteediga materjalidest ja on mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks. Seda saab põhjalikuks puhastamiseks isegi lahti võtta ja sellel on eluaegne garantii.


    Mõõtmed ja tehnilised andmed

    Stuffer™ of E-Stim Systems on bipolaarne, vaginaalselt või anaalselt sisestatav elektrood, mis pakub meie vapratele klientidele muljetavaldavat elektrostimulatsioonikogemust. Üldpikkusega 152 mm ja sisestatava pikkusega 110 mm sobib kõigile, kes soovivad intensiivset ja äärmiselt rahuldust pakkuvat elektrostimulatsiooni. Selle massiivse elektroodi läbimõõt on 63,5 mm ja selle ümbermõõt on muljetavaldav 200 mm, mis tagab täieliku ja muljetavaldava kogemuse. Stuffer™ kaalub 1 kg ja annab elektroodile muljetavaldava kaalu. Stuffer™i aluses on kaks 4 mm pesa, mis teeb selle ühilduvaks paljude elektrostimulatsiooniseadmetega. Kõigi nende omaduste ainulaadne kombinatsioon muudab Stuffer™ elektroodi keeruliseks, kuid rahuldust pakkuvaks valikuks kogenud erootilise elektrostimulatsiooni armastajatele.

    Hooldus ja hooldus:

    Stuffer™-i puhastamiseks peske seda lihtsalt veega Stuffer™ puhastamiseks peske seda lihtsalt kuumas vees koos maheda pesuvahendiga või kasutage VERYCLEAN pihustit. Enne säilitamist veenduge, et elektrood, sealhulgas pistikupesad, on täiesti kuivanud.

    Soovitused optimaalseks kasutamiseks:

    Optimaalse elamuse saamiseks peaksite kasutama ESHOCKi veepõhist libestusainet. See hõlbustab elektroodi sisestamist nii anaalselt kui ka vaginaalselt ja tagab optimaalse elektrijuhtivuse. Silikoonipõhiseid määrdeaineid või hübriidseid määrdeaineid ei tohiks kasutada. Samuti on oluline märkida, et kondoomid ei sobi kokku elektroodidega, mis on E-Stim Systems ühilduvad.

    The Stuffer™ elektrood: julge valik anaalseks/vaginaalseks elektrostimulatsiooniks!

    The Stuffer™ elektrood on julge valik meie kogenud klientidele. Selle märkimisväärne suurus ja kaal koos kvaliteetse konstruktsiooni ja läbimõeldud disainiga muudavad selle ideaalseks elektroodiks kõigile, kes soovivad anaalse või vaginaalse elektrostimulatsiooniga oma piire ületada.

    Lisateave:

    • Elektrodi Stuffer™ aadressilt E-Stim Systems
    • Tüüp: BiPolaarne, sisestatav elektrood
    • Kogupikkus: 152mm
    • Sisestatav pikkus: 110 mm
    • Läbimõõt: 63,5 mm
    • Ümbermõõt/suurus: 200mm
    • Kaal: 1kg
    • Ühendused: 2 x 4mm pesa aluses.
    • Kasutamiseks koos meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid saadaval lisatarvikutena).
    • Eksklusiivse eluaegse tootjagarantiiga.
    • Ohutus ja kvaliteet on E-Stim Systems ohutus ja kvaliteet esikohal.
    • Disainitud ja toodetud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (e-stimulatsioon) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM-i ja elektrostimulatsiooni valdkonna liidrid.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal. Kõik teised kaubamärgid, logod ja kaubamärgid on nende vastavate omanike omand.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr groß aber sehr sehr geil

    Trotz der großen Dimensionen leicht einzuführen, erfüllt den Zweck absolut atemberaubend geil. Bitte mit kleiner Stromstärke anfangen....

      Hindamine 

      Amazing

      This is simply amazing for men or women. My boyfriend said it was intense but wonderful and I think it's probably the best hands free O I've ever had. Simply amazing and you'll notice your abs get a workout too

        Kirjutage oma ülevaade

        Elektroodid Stuffer™ aadressilt E-Stim Systems

        Elektroodid Stuffer™ aadressilt E-Stim Systems

        Stuffer™ elektrood alates E-Stim Systems on julge ja muljetavaldav täiendus meie kogenud klientidele mõeldud suuremate elektroodide valikusse. See elektrood on suure Torpedo™-elektroodi edasiarendus ja oma märkimisväärse suurusega kujutab endast suurt anaalset või vaginaalset väljakutset.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: